Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte, ja som dnes nevarila keď som sama doma. Na zajtra mám nachystené suroviny na "gyros tousty z cukety" . Mám akýsi nátierkový týždeň 😀 a asi aj tú čalamádu konečne spravím 🙂
@danielaj potom napíš ako chutila "rosa" vám.
my sme mali dnes cuketovu polievku a dreho bolo moravsky vrabec s dusenou kyslou kapustou a hrncekovou knedlou 😉
ahojte, prosím máte niekto nejaký dobrý overený recept na kysnutý pudingový koláč? ďakujem 🙂
@zuzub ja robím presne tento,len si vrch potieram zvyšnými žľkami,je potom pekný lesklý, a plnku si robím až z 3pudingov,sa mi zdalo z 2 málo plnky a dám 3/4litra mlieka a jeden Palmari,je mňam
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37061
Zajtra spenatove halusky zo syrovou omackou a asi rajcinova polievka ..Kolacik neviem. Zeby pernik?
baby ako uskladnujete susene ovocie?
my dnes brokolicová polievka a vysmážaný karfiol, varené zemiačky a mrkvový šalát 🙂 a večer idem piecť ten pudingoš 😉
@slavka1307 ja ti neviem povedať,ešte som neskúšala,len hríbiky včera,a prepadávali dolu,ale to som ich len dosúšala,
Dovarena hubova mliecna polievocka, este rezanve s tvarohom .. A varim zemiaky na salat zemiakovy na vikend .. Uz sa tesim dlho sme nemali.. Mnaaam
@kucminka nemáš za čo, dúfam, že budeš spokojná tak ako aj ja 😉
@andula30 ja uskladnujem v plátenných vrecúškach, alebo v papierových vreckách, robím tak, ako kedysi moja nebohá babička, skúšala sklených dózach, ale tam plesnelo, musí ma´t prívod vzduchu 😉
@slavka1307 mne sa to ešte nestalo, asi ako ktorá sušička, ja mám tie pláty super, sušila som aj drobné kúsky hríbov, cherry paradajky a nikdy mi nič neprepadlo 😉
my dnes dojedáme zeleninovú polievku s haluškami zo včera a deti si rozkázali ryžový nákyp s piškótami, ovocím a pudingom, už sa dopeká 😉
u nás dnes...šošovicový prívarok s párkom a cesnakový posuch, včera sme mali žemlovku 😉
@ikacka http://varecha.pravda.sk/recepty/paprikova-nati... páči sa. Dnes strapačky s kapustou a slaninkou.
sosovicova polievka s parkom/maso si neodpustia ako keby neviem co/ a piekla som jahodovu bublaninu ale kedze je uz pol plechu prec tak poobede bude piect urcite dalsie 😠
my dnes kelová polievka (aj na zajtra bude), obaľovaný karfiol vysmážaný a opekané zemiaky, tatarka.
Ranajky . chlebíčky
Obed. pečené kuracie stehná , ryža a cvikla. MAlis me mať granadír, ale kedže mm je cez víkend v práci, tak máme nedelu dnes, v piatok 😉
dnes je piatok, takze bez mäska...
Ja si dam... vymyslite si nazov ... asi makovo-lekvarove spagety
vyvarim si spagety... pomiesam ich s marhulovym lekvarom a
este k tomu dosypem primerané možstvo maku s praš.cukrom.. pomiesam dokopy aby všade bol mak... a idem na to...
velmi chutna a jednoducha sladkost...
Mnam

@anos18 na tú rannú rosa aj ja chystám, aký je? 🙂 aha už som sa dočítala, takže nič moc 😒 ?
@lienka2 pozri pod moju lentilkovú tortu v albume, tam som písala myslím plnky 🙂