icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
12. sep 2013

@anos18 na tú rannú rosa aj ja chystám, aký je? 🙂 aha už som sa dočítala, takže nič moc 😒 ?
@lienka2 pozri pod moju lentilkovú tortu v albume, tam som písala myslím plnky 🙂

michaelamilan
12. sep 2013

Ahojte, ja som dnes nevarila keď som sama doma. Na zajtra mám nachystené suroviny na "gyros tousty z cukety" . Mám akýsi nátierkový týždeň 😀 a asi aj tú čalamádu konečne spravím 🙂
@danielaj potom napíš ako chutila "rosa" vám.

zuzzuli
12. sep 2013

my sme mali dnes cuketovu polievku a dreho bolo moravsky vrabec s dusenou kyslou kapustou a hrncekovou knedlou 😉

zuzub
12. sep 2013

ahojte, prosím máte niekto nejaký dobrý overený recept na kysnutý pudingový koláč? ďakujem 🙂

kucminka
12. sep 2013

@zuzub pudingoš je super🙂

kucminka
12. sep 2013

@danielaj tak dnes mi prišla sušička ovocia Concept,super,9plátov,už som sušila hríbiky,teším sa,ďakujem za radu 🙂

zuzub
12. sep 2013

@kucminka ja som ešte nepiekla len jedla :D a receptík nemáš ?

kucminka
12. sep 2013

@zuzub ja robím presne tento,len si vrch potieram zvyšnými žľkami,je potom pekný lesklý, a plnku si robím až z 3pudingov,sa mi zdalo z 2 málo plnky a dám 3/4litra mlieka a jeden Palmari,je mňam
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37061

ifkael
12. sep 2013

Zajtra spenatove halusky zo syrovou omackou a asi rajcinova polievka ..Kolacik neviem. Zeby pernik?

andula30
13. sep 2013

baby ako uskladnujete susene ovocie?

anos18
13. sep 2013

@danielaj Ahoj, ako som pisala, da sa zjest. Ale asi viackrat ho uz robit nebudem. Jedla som aj lepsie. Ale kazdy ma ine chute. Ale vyzera pekne🙂 Vyskusaj, mozno napises, ze bol skvely 🙂

slavka1307
13. sep 2013

@kucminka @danielaj Mamičky so sušičkou na ovocie,zeleninu... - na nete som čítala, že keď je už ovocie,zelenina zošúverené-skoro usušené, že sú na tých plátoch väčšie otvory a prepadáva to až dole. Aj vám sa to stáva ?

zuzub
13. sep 2013

my dnes brokolicová polievka a vysmážaný karfiol, varené zemiačky a mrkvový šalát 🙂 a večer idem piecť ten pudingoš 😉

kucminka
13. sep 2013

@slavka1307 ja ti neviem povedať,ešte som neskúšala,len hríbiky včera,a prepadávali dolu,ale to som ich len dosúšala,

rencica
13. sep 2013

Dovarena hubova mliecna polievocka, este rezanve s tvarohom .. A varim zemiaky na salat zemiakovy na vikend .. Uz sa tesim dlho sme nemali.. Mnaaam

danielaj
13. sep 2013

@kucminka nemáš za čo, dúfam, že budeš spokojná tak ako aj ja 😉
@andula30 ja uskladnujem v plátenných vrecúškach, alebo v papierových vreckách, robím tak, ako kedysi moja nebohá babička, skúšala sklených dózach, ale tam plesnelo, musí ma´t prívod vzduchu 😉
@slavka1307 mne sa to ešte nestalo, asi ako ktorá sušička, ja mám tie pláty super, sušila som aj drobné kúsky hríbov, cherry paradajky a nikdy mi nič neprepadlo 😉

danielaj
13. sep 2013

my dnes dojedáme zeleninovú polievku s haluškami zo včera a deti si rozkázali ryžový nákyp s piškótami, ovocím a pudingom, už sa dopeká 😉

ywette7
13. sep 2013

@wighy
Dobrý deň. Zaujalo ma Vaše pečivko. Mohli by ste mi poslať recept na môj email ? Ak áno, tak veľmi pekne ďakujem 🙂
Pekný deň 🙂

andula30
13. sep 2013

@danielaj vdaka to som rozmyslala ci mi to nebude plesniet v poharoch a v tych vreckach to nezoschne moc?

danielaj
13. sep 2013

@andula30 mne sa to viac osvedčilo v tých vreckách, mám ich pekne povešané v špajzy a je výborné, veď skús v pohároch, ale mne to tam plesnivelo a potom som to vyhadzovala a to bola škoda 😒

tilenka
13. sep 2013

u nás dnes...šošovicový prívarok s párkom a cesnakový posuch, včera sme mali žemlovku 😉

daniz
13. sep 2013

@ikacka http://varecha.pravda.sk/recepty/paprikova-nati... páči sa. Dnes strapačky s kapustou a slaninkou.

katkas1
13. sep 2013

sosovicova polievka s parkom/maso si neodpustia ako keby neviem co/ a piekla som jahodovu bublaninu ale kedze je uz pol plechu prec tak poobede bude piect urcite dalsie 😠

jani74
13. sep 2013

my dnes kelová polievka (aj na zajtra bude), obaľovaný karfiol vysmážaný a opekané zemiaky, tatarka.

fomarik
13. sep 2013

Ranajky . chlebíčky
Obed. pečené kuracie stehná , ryža a cvikla. MAlis me mať granadír, ale kedže mm je cez víkend v práci, tak máme nedelu dnes, v piatok 😉

fomarik
13. sep 2013

Ranajky . chlebíčky
Obed. pečené kuracie stehná , ryža a cvikla. MAlis me mať granadír, ale kedže mm je cez víkend v práci, tak máme nedelu dnes, v piatok emoticon

daniz
13. sep 2013

@danielaj ,
@andula30 kočky ja dám do fliaš, a nasucho sterilizujem tak 5 min, aj orechy tak robím 🙂 😉 😎

tzeleny
13. sep 2013

dnes je piatok, takze bez mäska...

Ja si dam... vymyslite si nazov ... asi makovo-lekvarove spagety
vyvarim si spagety... pomiesam ich s marhulovym lekvarom a
este k tomu dosypem primerané možstvo maku s praš.cukrom.. pomiesam dokopy aby všade bol mak... a idem na to...
velmi chutna a jednoducha sladkost...
Mnam

zuziq
13. sep 2013

Zemiakova polievocka s parkom a cuketovo/zemiakove rosty s dusenou zeleninkou

linda20111
13. sep 2013

Dnes krtkova torta, vcera paradajkovy kolac - stihla som odfotit uz len posledny kusok, tak rychlo sa minul 🙂