icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

fordikford
17. sep 2013

polievka z nedele sojove kocky na smotane kolienka mnam 🙂

megika1
17. sep 2013

@irsina83 mňááááám 🙂

danielaj
17. sep 2013

@irsina83 v sušičke a potom nakladám do olivového oleja, cesnaku, byliniek, mám aj v albume fotky 😉 a inak tvoja večera mˇˇnááá 🙂 m
@zklimekova ja ho mám v albume 😉

bambina78
17. sep 2013

@fomarik mnaaan...najlepsie hrianky na svete!!! 😉

womankc
17. sep 2013

Ahojte, ja včera len tak narýchlo polievka z červenej šošovice so zemiačkami na pokyslo a pečené bravčové chvosty s tekvicou hokaido , dnes dorobím len kapustu sladkú k tomu na karameli a kto bude chcieť je ešte klasická knedľa, alebo urobím zemiakovú dnes ešte urobím pudinček s ovocím deťuškám 🙂

ifkael
17. sep 2013

dnes na obed dojedacky- rostenka na hriboch s ryzou.. a na veceru husacina v grobe..mnam mnam.. ja teda len lokse ..hus nemusim.

vivusika
17. sep 2013

u nás dnes plnená paprika a mäsové guľky v paradajkovej omáčke, domáca parená knedľa 😉

danielaj
17. sep 2013

ja mám už navaené, robila som šošovicovú omáčku so zemiakmi, vyprážaný syr inak - zapekaný v miskách, máme to veĺmi radi, pečené zemiaky, domáca tatarka bez vajíčka a ajčinovo-cibuĺový šalát s olivovým olejom a bazalkou 😉

m_ij_ka
17. sep 2013

náš dnešný obed je slepačí vývar, hamburgery 🙂

katkas1
17. sep 2013

@danielaj ako robis ten syr?

danielaj
17. sep 2013

@katkas1 nastrúham si syr nahrubo, zapekacie misky alebo šálky vymastím olejom a vysypem strúhankou, dám vrstvu syra, na to vrstvu nadrobno nakrájanej šunky, ale nemusé byˇˇt, na to zase vrstva syra, rozšlahám si vajíčko so solou, vylejem na to, ja na vrch dávam ešte sekanú pažítku, misky dám na plech, do ktorého nalejem vodu , aby bola do polovice misiek a dám zapiec´t, nechám trošku vychladnú´t a vyklopím 😉

marlenka75
17. sep 2013

Zemiaková kaša, bravčové mäso na šampionoch,uhorkový šalát 🙂

hasleerka
17. sep 2013

ja robím bravčové na kyslých uhorkách, polievka od včera - párková

emka13
17. sep 2013

ahojte maminky nejaký typ pre 10-mesačnú slečnu na obedík? nestíhačka listovať lebo žehlíme upratujeme..zazimuvávame letné veci a naopak 🙂 ďakujeeeem 😉

egyptanka
17. sep 2013

@emka13 ved len uvar narychlo nejaku zeleninu, pripadne spenat so zltkom.

zuzzuli
17. sep 2013

zeleninova polievka, spagety s masom a rajcinovou omackou 🙂 a nakolko mi ostal este kohut z nedelnej polievky tak sa chystam urobit aj rizoto zo slovenskej ryze a ostane dufam aj na zajtra 😉

zuju2
17. sep 2013

Ja dnes rýchlovku: zemiakovú polievku na kyslo, dobre zasýtila.

daniz
17. sep 2013

hlivový perkelt + halušky

daniz
17. sep 2013

@danielaj aj u nás je to obľúbené jedlo a ja dávam aj na vrch trochu mozzarely.

anavila
17. sep 2013

dnes paradajkova polievka a ryža s platkami kuracieho masa na prirodno, do šťavy som pridala kysle uhorky a kukuricu. 🙂 a máme este koláče zo svadby

beatrice28
17. sep 2013

zemiaková polievka a žemľovka

siska53
17. sep 2013

Paradajkova ( klasicka, cize tu ja nemusim, ale vyhovela som muzovi) polievka so syrom a kto chce i s avokadom, fazulka opekana na oleji s cesnakom a paradajkami. Placky.

lienka2
17. sep 2013

zeleninova polievka s ovsenymi vlockami, granadir
zajtra dojedame polievku, na druhe bude bravcove pliecko na kocky udusene s paradajkami ako priloha slovenska ryza
a kedze je vonku skaredo tak sme trcali doma a piekli s drobcom bananove muffiny 🙂

rosannar
17. sep 2013

zapekané cestoviny s kuracím mäskom, šampionami, kukuricou a syrmi...

monika837
17. sep 2013

mliecna polievka, palacinky.... a zo vcera maju este dievcata zemiaky a salatovu omacku.... 😉

zklimekova
17. sep 2013

Ja som dnes robila obed podľa receptu s Dobrého jedla tento mesiac sa mi veľmi páči...sú tam recepty ktoré určite vyskúšam 🙂...takže dnes recept č. 1 Kelový nákyp ....je supeeeer 😉 , ja som ho mala zo zeleninkou, deťom som robila varené zemiaky, chutí to aj tak ..aj tak...lebo som ho dojedla aj za malou 😅

klapinka
17. sep 2013

@zklimekova das recept prosim ta 🙂

U nas zeleninove rizoto- bleskovka 😎

vintage_lady
17. sep 2013

@zklimekova to vyzera nebezpecne dobre.🙂
zastancovia zdravej vyzivi nebite ma prosim ale my sme mali rezen.. 😎 /som neodolala muzovim psim ociam ked ho pytal/ detom som ho zapiekla, ryzu a domaci jablckovy kompot..a predtym rajcinovu polievku s ovsenymi vlockami..

titkovamiriam
17. sep 2013

U nas bola hubova z čerstvo nazbieraných húb a kelový prívarok s gulašom 🙂

veroninna1
17. sep 2013

Dnes rajčinová polievka so slizikmi, zeleninovo-syrova omáčka s cestovinami,
lekvárové a tvarohové buchty