icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
2. feb 2011

niekedy marinujem klasika olej kecup ,grilovacie korenie,ale milujem dat kapra/toho mame najcastejsie/ na alobal a do jeho vnutra dat hociaku mrazenu zeleninu-najradsej mam taku kde su tie male kukuricky -cele šuľky je to tušim ta sada wok zeleniny a samozrejme kapra osolim ocitronujem okorenim a takto ho grilovat v alobale priamo na uhlí

titkovamiriam
2. feb 2011

alebo aj takto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34413&use... tento rok musim viacej pofotit

vesi
2. feb 2011

ďakujem, už to mám uložené 😀

miriamr
2. feb 2011

u nás dnes boli zapečené kelové závitky so zemiakovou kašou a vajíčková polievka 🙂

inffinity
2. feb 2011

ahojte holky, sháním receptík na sušenky. Nevím jak je popsat jsou takové hnědé, kulaté jakoby popraskané a jsou v nich kousky čokolády, takové jakoby čočky.. Kupujeme je v obchodě ale určo se dají i doma vyrobit.. díky za rady..

přikládám foto dortíku, recptík mám od @cervena_ciapocka tímto moc děkuji byl dokonalý 😉

zajo79
2. feb 2011

@inffinity cookies?

traktor
2. feb 2011

@inffinity http://www.mimibazar.sk/recepty.php?strana=1&hl... mas ich tam kopu..aj s postupom..pozri..ja tiez stade cerpam 😉

inffinity
2. feb 2011

@zajo79 asi 😝
@traktor kuknu díky 😉

ikika
2. feb 2011

@benne hehe, tak super, skusim, diky 🙂

bianka234
3. feb 2011

@inffinity mňa veľmi ohúrili tiež z mimibazaru, ale čo traktor dala link, tak tam nie sú, robila som ich už veľakrát, obmieňala som, ale tie z orig.receptu sú naj. A kupované sa na ne teda nehrabú, takéto a zdrvavé, lebo všade som čítala kopu masla alebo olej a tu ma zaujalo že nič také tam nejde, sú fakt suprové, z jednej dávky ked spravím len po sebe zazeráme že čo tak rýchlo všetci hlcú 😀
100g mletých ov.vločiek
100g mletých al. nasekaných orechov, ja meliem
1 PL zem.škrobu
1,5 hrnčeka hn.cukru
3 celé vajíčka
maslo na opraženie vločiek len za lyžicu
opražíš trochu vločky a všetko do kopy zmiešaš, dávaš na papier kôpky aké ti chutí, pečieš na 180 kým nezačne pripekať spodok, krásne rozvoniavajú pozabíjate sa za nimi to ti garantujem 😀 skúšala som dávať aj čokoládu ale vadila mi tam tieto orig sú tak chuťovo vyvážené, že fantázia, ešte som hrozienka zabudla a slneč.semienka a lanové, ale to už som podla seba dala

fomarik
3. feb 2011

dnes je na pláne zemiakový šalát a fašírka.

bianka234
3. feb 2011

baby poraďte mi, chcela by som začať robiť viac strukoviny, lebo dcéra nechce jesť maso, ale okrem polievok nerobievam nič a to zas polievky okrem rajčinovej nezje. AAAch skorá puberta postihla ešte aj jedálny lístok 😅 ak chcete niekto recept na skvelú kremešku a domáce lístkové cesto tak dám, včera som robila , to je strašne, ešte že mám také spalovanie, lebo by som bola ako slon, a potom nežer

evinkal
3. feb 2011

kuracie prsia a zemiaková kaša+uhorky🙂

eva7780
3. feb 2011

@bianka234 dcérka by ti prívarok nezjedla?U nás ide dosť šošovicový a hrachová kaša

kibuk
3. feb 2011

dnes bravčove na horčici v zemiakovej placke 🙂 🙂

zuzik1983
3. feb 2011

@eva7780 a co robis k tym privarkom?

rosaria
3. feb 2011

košovská pochúťka so zemiakovými plackami 🙂

eva7780
3. feb 2011

@zuzik1983 tu je par receptov na privarky,ja ich nerobim podla receptov, http://www.oblubenerecepty.sk/privarky.html , na vrch dam klobasku a hned to zje aj mm 😀

zuzik1983
3. feb 2011

@eva7780 mozno nejaky spravim

titkovamiriam
3. feb 2011

😀 tak u nas privarky idu-vsetky tie co su na tej stranke a este zemiakovy,kelovy,luskový,kôprový-ten ja nejem s vajičkom,giňulášom,faširkou,párkami-jedla mnohých ..tváry,, 😀

cervena_ciapocka
3. feb 2011

Dnes bravčové mäsko s hubami a k tomu zemiaky, plus zeleninová polievka s krupicovými haluškami.

pancake
3. feb 2011

ja vcera palacinky na slano a pre maleho s javorovym sirupom, a dnes netusim preto vam tu šmírujem... 🙄 🙄 😀 😀

chorale1
3. feb 2011

my dnes koložvársku kapustu so zemiakmi zo včera 🙂 ale čo zajtra to netuším 😒

pancake
3. feb 2011

@happy8051 ten struhany tvarohovy je môj najoblubenejsi kolac. len sa mi malokedy podari.. 😔 😔

bianka234
3. feb 2011

@eva7780 šošovicu zje, ale podla nálady, hrachová kaša zo suchého sa robí? ja som to ešte nerobila, to čisťý hrach alebo so zemiakmi?

eva7780
3. feb 2011

@bianka234 ja robim bez zemiakov,zo sucheho poleneho hrachu,navrch klobasku popr.volské oko a k tomu chlebik
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2279 ja robim velmi podobne ,len v normalnom hrnci,den dopredu si namocim hrach a nedavam cesnak,nikdy nezahustujem,zatial nebolo treba

bianka234
3. feb 2011

inak som vytiahla z mrazáka zajaca tak bude na zelenine a ryža, cesnačka s praženou bagetou a syrom, a na zajtra uvarím kotlíkový guláš, lebo idem s deckami k doktorici, zajtra nebude čas, no a malému morčacie s pšenom a zeleninou, do kelu asi by som už mala začať 😀

happy8051
3. feb 2011

@pancake je super! a preco sa ti nedari? mne sa nezda ze by bol narocny

mimi21mimi
3. feb 2011

vajickove halusky - nechce sa mi ist do obchodu 😀

pancake
3. feb 2011

@happy8051 lebo to cesto sa mi niekedy neda dobre struhat. akesi makke ho spravim. neviem 😝