icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

blanocka
19. sep 2013

@natalii6 skus tuto temu, je tu vela sikovnych babeniek, rad a postupov ako na to 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kde-najst-inspiraciu-na-marcipanove-torty/

veroninna1
19. sep 2013

Vcera spagety s mletym masom
dnes kelovy privarok

carrie4
19. sep 2013

čo dobrého navariť z bravčoveho pleca??? poradte babulky

zklimekova
19. sep 2013

@natalii6 ahoj ja používam aj mrazené ovocie, napr do jogurtovej maliny nerozmrazujem , rovno ich šupnem také...ono sa to rozmrazí aj tak... tortu si musíš poď poťah potrieť, lebo by ti mohla torta začať tiecť, stačí ak si maslo vyšľaháš s práškovým cukrom, a potroeš to tým, alebo aj maslo s nutelou, ale to skôr pri čoko tortách, poťah si daj zatuhnúť do chladničky a až potom poťahuj, ja si ju pripravím poobede, omažem a večer poťahujem, ale už aj cca po dvoch hodinách som poťahovala

mami.sk
19. sep 2013

dnes varím cestoviny - penne s kuracím mäsom na karí a polievka ešte zo včera krémová brokolicová 😉

pattinka
19. sep 2013

Dnes máme paradajkovú polievočku s cestovinovými dinosaurami a bravčové na bielej fazlke, jemne pikantné, k tomu zemiakové noky 😝 🙂

blanocka
19. sep 2013

my dnes zapekane zemiaky s brokolicou, cibulkou a mrkvou 🙂

marlenka75
19. sep 2013

Cibuľová polievka, pečený králik na zelenine, dusená ryža, šalát z kyslej kapusty 🙂

chances
19. sep 2013

Ahojte dievcata, idem si k vam po radu: mam od svokry mrazene polene slivky. Podla vas ich mozem pouzit na zemiakove slivkove knedle? Nebudu vodave/mazlave atd? Uvitam pripadne aj tipy, na co ine slivky pouzit, mam ich cca 2 kg. Dakujem!!

renca55
19. sep 2013

Bravcové azu, zemiakové placky 🙂 mnam

zuzub
19. sep 2013

my dnes dojedáme zo včera , ale máme ešte aj zemiakovo-cuketové placky, cestovinový šalát 🙂

janinkad
19. sep 2013

@chances ja to bezne davam do mraznicky,aj jahody,na zimu je aspon zmena.ale nerozmrazujem ich.gulicky robim so zamrznutými.a vyvaris a obed je hotový

luciaq
19. sep 2013

kelova polievka a hovadzie na smotane s kolienkami

chances
19. sep 2013

@janinkad dakujem, vyskusam to tak, nebudem rozmrazovat. Vdaka! a prosim, co robis z mrazenych jahod? Lebo mam trochu aj tych ale tam je moja fantazia bezradna..

zuzidr
19. sep 2013

kapustné fliačky s údeným mäsom 😀 mnam 😀

janinkad
19. sep 2013

@chances taj aj tie iba na gulky ale z tvarohového cesta,nie zo zemiakového.pripadne ich dam do smotanovej torty.do pudingu mi to nechcu lebo tam musis rozmrazit a tie su potom také vodové,nam nechutia

eliska3
19. sep 2013

"Čo dom a les dal..."

Dubáčiky podusené na cibuľke, tofu, kyslá smotana (v mojom prípade biely jogurt), korenie, soľ + cestoviny. S tofu netradičná kombinácia, ale je to výborné 🙂

daniz
19. sep 2013

omeletky s hráškom a šunkou

chances
19. sep 2013

@janinkad Dakujem za tipy!

kajca84
19. sep 2013

Robila som kura na smotane s cestovinou 🙂

mart1na26
19. sep 2013

tak dneska nakoniec mrkvickovo petrzlenova polievka z domacou vegetou a rizotko z parkom,cukynou, kukuricou posypane syrom..... Znie to divne ale je to vyborne 🙂

aadulik2110
19. sep 2013

dnes sme mali zeleninovú polievku, zemiaky s petržalkou a zapečené žampióny s nivou a k tomu uhorkový šalát

danielaj
19. sep 2013

ahojte, ja som dnes varila hríbovú polievku s haluškami a zemiakmi, vyprážaný karfiol varené zemiaky s pažítkou, domáca tatarka bez vajíčka a šalát z čínskej kapusty 😉

danielaj
19. sep 2013

@kikaneu ja robievam každý rok hruškovú výživu, okrem iných, máme ju veĺmi radi a ja hrušky šúpem, a robím tak, že dám do hrnca, podlejem troškou vody a uvarím do mäkka, ak treba pridám troška cukru, potom len rozmixujem, dám do pohárikov a sterilizujem, robím takto zo všetkého ovocia, aj poomiešam , pokombinujem , každý rok mávam aj 8 duhov rôznych výživ, nepoužívam žiadny puding na zahustenie, lebo to nám nechutí 😒

martinkatinka
19. sep 2013

Mäsovo-syrové fašírky a zemiaková kaša.... no ale baby, som sa s tým prplala skoro 3 hodiny 😀 ale tak som si aj strúhanku narobila...

zklimekova
19. sep 2013

dnes rýchlovky 🙂 paradajková polievka s haluškami, cestoviny s cuketou, údenou krkovičkou a syrovo-smotamovou omáčkou posypané postrúhaným syrom 😉

kikaneu
19. sep 2013

@danielaj ani ja nebudem dávať puding....chcem to mať čo najviac prírodné 🙂 však myslím na drobčeka....nechcem do neho veľmi pchať tie kupované, kde je kade-čo 🙂 ale asi sa k tej výžive dostanem až navečer, keď príde manžel.....teraz sme s mamou robili hruškový koláč, práve sa dopiekol....a už som unavená, potrebujem pauzu....... 🙂

danielaj
19. sep 2013

@kikaneu máš pravdu a naše dcéry veru tie kupované ani nechceli, pár krát som kúpila a keď im nechutili, tak som si robila domáce 😉

diusik
19. sep 2013

@janana1612 pozri jake brutalne to mam,jakto ze toho je tak vela? 😝 😲
Inak chutovo mnam

mirage
19. sep 2013

Nasa sezonna polievka, horuca a trochu pikantna, akurat na jesen 🙂 S tekvicou, paradajkami, chilli, fazulou a cicerom. Dala som aj rimsku rascu.
http://froufrou.sk/recepty/tekvicove-variacie/t...