Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
cukina, cukina.... dnes dusená s cestovinami a s cottage syrom....
Ahojky dnes pečená fašírka ,rajčinová omáčka a varené zemiaky 🙂
hrášková polievka s krupicovými haluškami, rezníky z morčacích medailónikov naopak, zemiaková kaša, paradajkovo cibuľový šalát alebo slivkový kompót - každému podľa chuti... a aj by som nejaký koláč. len sa neviem rozhodnúť aký, ale asi len piškót, naň čokoládový puding a pochúťková smotana s vanilkovým cukrom 😉
Ženy my sme dnes boli na salaši takže na obed boli výýborne bryndzové halušky.Zajtra dojeme karfiolovú polievku a spraví, špagety s nejakou mňamkovou omáčkou 🙂
Nemáte nejaký dobrý recept na patizon? ďakujem
@zklimekova dakujem za odpoved este sa ta spytam ako robis ten ovocny krem co vsetko nato ide?
@zklimekova preco potah do chladnicky a potom potiahnut 😕 myslis vseobecne vsetky potahy?si mi dala chrobaka do hlavy...ja rozrobenu tortu,potah vzdy vyvalkam a sup na tortu a teraz si ma zmiatla 😕 ale rada si dam poradit od skusenejsej 😉
no my dnes lievance a cesnakovú s párkom
@zarabono nie poťah do chladničky...🙂 ,ale tortu ,že si omažem a dám stuhnúť do chladničky, lebo bola otázka, či poťahovať stuhnutú alebo nie 😉
@natalii6 no neviem aký ovocný krém máš na mysli, ja robím vačšinou pribináčikovú, jogurtovú s ovocím, alebo aj k takej vanilkovej s maslom som dávala ovocie, ..
@zklimekova jaj,citam v rychlosti a potom citam blbosti.no horsie je,ze ja ju uz do chladnicky potom nezmestim....
@diusik ja som tiež spravila len dva a boli taketo velike...nabuduce treba spraviť 3... 🙂 ale krásne sú buchtičky 😉
hrachova kasa, udene maso
@janana1612 dobry napad,lenze 3 sa nezmestia na pekac,alebo ano?A neskusala si polovicnu davku?Pre nas je toto strasne vela
U nás paradajková polievka, knedľa, pečený bok, pečená kačka, kapusta 🙂
@zklimekova kedze sa vtom nevyznam tak neviem len som myslela ze okrem pribinacikoveho kremu spravim este aj ovocny krem ..len neviem co vsetko do ovocneho kremu ide okrem ovocia 😀
My sme dnes mali plnenu papriku a knedlu, hmmm len malej som vobec neulahodila, nastastie som mala este porciu zeleninovej polievky zo vcera...
prosim vas poradite mi ako spravit segedin z hlavkovej kapusty..tedanie z kyslej? mam pridat ocot?
my sme dnes papali fazuľový prívarok s vajíčkom, plnené lokše s bravčovým mäsom, kukuricou, červenou fazuľou, šampiónmy 🙂
Krásny večer, dnes som navarila mäsko s kukuricou a hráškom v smotanovej omáčke s cestovinou. Včera som na obed zhltla omeletu s rožkom 😀 a kamaráti boli mm pomôcť na stavbe, tak som im narýchlo upiekla niečo ako perník s jablkami a na večeru urobila francúzske zemiaky so zaváranými alma papričkami, pár palaciniek a za tým všetkým sme si dali čapované pivko 😝
Inak, jedli ste už francúzske zemiaky s tatarkou? Kamarát si ju vypýtal, že on to tak zvykne jesť, totálne ma zaskočil 🙂

@danielaj veru 🙂 kebyže nemám z čoho, ale ovocia plno, treba to zužitkovať 🙂 len budem musieť potom tie výživy schovať, aby ich manžel všetky nepojedol 😀