icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzub
20. sep 2013

ahojte, dnes karfiolová polievočka, filé v cestičku, zemiaková kaša a mrkvovo-jablkový šalát.zajtra bude to isté :D

zklimekova
20. sep 2013

@natalii6 napr. jogurtovú :1/2l rastlinnej šľahačky, pridám 3 jogurty vačšinou jogobelu ..a poďa jogurtov do toho primiešam ovocie a hotovo

zklimekova
20. sep 2013

paradajková polievka od včera, a dnes narýchlo palacinky s jahodovým džemom a lebo slivkovou nutelou 🙂

lenkaleg
20. sep 2013

Ahojte, unas je dnes hokaido polievocka s tekvicovymi semiackami a balsamikom, mne na obed staci 🙂, je syta a vecer upeciem jaternicky este pre muzicka. A co tak recept pre rocneho syna, uz neviem co mu mam dat jest 🙂, poradite? Bojim sa este davat uplne vsetko to co mi jeme, aj tam len ochutna a normalne sa nenapapa.
DAkujem 😨)

lenkaleg
20. sep 2013

@mata90 ahoj, das mi recept na cuketove placky? a moze ich jest aj rocne dieta? dakujeeem 🙂

rosannar
20. sep 2013

zajtra oberačka
takže ranajky jednohubke s nateriami, obed zemiakový šalátik s reznami, dezert tiramisu

sakura77
20. sep 2013

u nas dnes cícerova polievka a grilovane odkostene kuracie stehna a zemiakova kasa alebo ryza,kto co chce 🙂

drobec89
20. sep 2013

ja idem vyskúšať domáce tortilly 🙂 http://najrecept.sk/2013/09/domaca-tortilla/

cukrik580
20. sep 2013

zemiakove pyre a prsko na stave so zeleninkou 🙂

lillona
20. sep 2013

kolaciky z listkoveho cesta,vanilkoveho pudingu a marhul

mirage
20. sep 2013

@fomarik fu a to zvadne kto take porcie udeniny a salamy? Ja keby som to dala muzovi na stol spyta sa ma ci sa chcem rychlo dostat k jeho poistke tym ze mu uzeniem bud infarkt alebo rakovinu hrubeho creva.

luciok
20. sep 2013

ženy pomoc!! Súrme potrebujem recept na dobré čokoládové guľky. Môžu byť aj pečené!!

lululka555
20. sep 2013

Ahojky dnes sme obedovali v reštike a teraz na večeru bryndzové pirôžky so slaninkou a samozrejme čajík s citrónom ,kedže niečo na mňa lezie... 😒

titkovamiriam
20. sep 2013
titkovamiriam
20. sep 2013

Ahojte!fotky mi ,,skočili,,skôr ako som chcela -niečo z tyzdenneho varenia.Pc ledva stiham -kombinacia deti prvak na ZS a maturant ,plus moje dvanastky denne -nočne -som vyflusnuta,takze foto šulancov,cestovin,rascovej,marhulovy kolacik a uplný rodinny hit mrkva-citron-ananas,kedze mrkvy mame plnu zahradku.
Zajtra robim kuraciu polievku a pizzu,na nedelu este neviem mam dennu tak asi upeciem masko a ryzu este v sobotu 🙂

anavila
20. sep 2013

pokazilll sa mi foťááák...nemožem fotiť dobroty ☹ ☹ zajtra robim vývar hovadzí, a sviečkovu 🙂))s dmoacou knedlou

levandullka
20. sep 2013

Ahojte 🙂. Tak som sa tešila na varenie a pečenie, až ma chytila viróza a akoby toho nebolo málo, ešte aj nejaká infekcia, takže mám ruky posiate mini pluzgiermi a vyrážkami a hrozne to bolí a svrbí ☹. Takže varenie a pečenie sa nekonalo podľa mojich predstáv... Zvládla som iba hovädziu polievku 😅

adulikka
20. sep 2013

štvrtok...cesnaková polievka ,mäso na zelenine ,tarhoňa
piatok...šošovicová polievka ,zemiakové placky

11nika11
21. sep 2013

Baby nerobievate doma termix?Nenašiel by sa u niektorej overený recept?ďakujem 🙂

fomarik
21. sep 2013

@mirage u nás sa normálne takéto porcie jedia. a to je len polievka, potom išiel dalši chod 😉

fomarik
21. sep 2013

Paprikáš + makaróny.

levandullka
21. sep 2013

U nás dnes stroganov s ryžou, ale aj to viac-menej varí polovička, lebo ja už skoro nič neudržím v rukách, nič si neviem otvoriť, zamiešať a dokonca už ani chodiť... Proste katastrofa ☹

juranka
21. sep 2013

My mame dnes zapeceny karfiol kedze masa bude habadej, poobede sa chystame na vinobranie do pezinka, kacicka, lokse, ciganska...vsetko nas to caka u babky 😀 mnam

egyptanka
21. sep 2013

Paradajkova polievka s abecedou. Pecienka s tarhonou a mala vacsia mala kuracie na kari maslovej omacke.

luciaq
21. sep 2013

bryndzove halusky a na veceru bude dubakova prazenicka 🙂

slavka1307
21. sep 2013

@11nika11 V albume @danielaj je recept.

a2303
21. sep 2013

Ahojte, dnes na obed bravčové stehno na sušených hubách (recept som našla v časopise dobré jedlo a je fakt skvelý! mäsko je lahodné a rozplýva sa na jazyku, čo sa pri stehne nie vždy podarí) s ryžou. Pridávam fotky jedla a trocha mojej kuchyne 🙂 zajtra budú asi zemiakové fašírky s hubami, ešte sa uvidí. Pekný víkend 😵

titkovamiriam
21. sep 2013

Dnes vývar a pizze všehochutí 😀

cherryl
21. sep 2013

pecene masko a tarhona , plnena paprika a tekvica je nas plan az do stvrtku 😀

11nika11
21. sep 2013

@slavka1307 dakujeeem,velmi si mi pomohla 🙂