Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@natalii6 napr. jogurtovú :1/2l rastlinnej šľahačky, pridám 3 jogurty vačšinou jogobelu ..a poďa jogurtov do toho primiešam ovocie a hotovo
paradajková polievka od včera, a dnes narýchlo palacinky s jahodovým džemom a lebo slivkovou nutelou 🙂
Ahojte, unas je dnes hokaido polievocka s tekvicovymi semiackami a balsamikom, mne na obed staci 🙂, je syta a vecer upeciem jaternicky este pre muzicka. A co tak recept pre rocneho syna, uz neviem co mu mam dat jest 🙂, poradite? Bojim sa este davat uplne vsetko to co mi jeme, aj tam len ochutna a normalne sa nenapapa.
DAkujem 😨)
zajtra oberačka
takže ranajky jednohubke s nateriami, obed zemiakový šalátik s reznami, dezert tiramisu
u nas dnes cícerova polievka a grilovane odkostene kuracie stehna a zemiakova kasa alebo ryza,kto co chce 🙂
ja idem vyskúšať domáce tortilly 🙂 http://najrecept.sk/2013/09/domaca-tortilla/
zemiakove pyre a prsko na stave so zeleninkou 🙂
ženy pomoc!! Súrme potrebujem recept na dobré čokoládové guľky. Môžu byť aj pečené!!
Ahojky dnes sme obedovali v reštike a teraz na večeru bryndzové pirôžky so slaninkou a samozrejme čajík s citrónom ,kedže niečo na mňa lezie... 😒
Ahojte!fotky mi ,,skočili,,skôr ako som chcela -niečo z tyzdenneho varenia.Pc ledva stiham -kombinacia deti prvak na ZS a maturant ,plus moje dvanastky denne -nočne -som vyflusnuta,takze foto šulancov,cestovin,rascovej,marhulovy kolacik a uplný rodinny hit mrkva-citron-ananas,kedze mrkvy mame plnu zahradku.
Zajtra robim kuraciu polievku a pizzu,na nedelu este neviem mam dennu tak asi upeciem masko a ryzu este v sobotu 🙂
pokazilll sa mi foťááák...nemožem fotiť dobroty ☹ ☹ zajtra robim vývar hovadzí, a sviečkovu 🙂))s dmoacou knedlou
Ahojte 🙂. Tak som sa tešila na varenie a pečenie, až ma chytila viróza a akoby toho nebolo málo, ešte aj nejaká infekcia, takže mám ruky posiate mini pluzgiermi a vyrážkami a hrozne to bolí a svrbí ☹. Takže varenie a pečenie sa nekonalo podľa mojich predstáv... Zvládla som iba hovädziu polievku 😅
štvrtok...cesnaková polievka ,mäso na zelenine ,tarhoňa
piatok...šošovicová polievka ,zemiakové placky
Baby nerobievate doma termix?Nenašiel by sa u niektorej overený recept?ďakujem 🙂
U nás dnes stroganov s ryžou, ale aj to viac-menej varí polovička, lebo ja už skoro nič neudržím v rukách, nič si neviem otvoriť, zamiešať a dokonca už ani chodiť... Proste katastrofa ☹
My mame dnes zapeceny karfiol kedze masa bude habadej, poobede sa chystame na vinobranie do pezinka, kacicka, lokse, ciganska...vsetko nas to caka u babky 😀 mnam
Paradajkova polievka s abecedou. Pecienka s tarhonou a mala vacsia mala kuracie na kari maslovej omacke.
bryndzove halusky a na veceru bude dubakova prazenicka 🙂
Ahojte, dnes na obed bravčové stehno na sušených hubách (recept som našla v časopise dobré jedlo a je fakt skvelý! mäsko je lahodné a rozplýva sa na jazyku, čo sa pri stehne nie vždy podarí) s ryžou. Pridávam fotky jedla a trocha mojej kuchyne 🙂 zajtra budú asi zemiakové fašírky s hubami, ešte sa uvidí. Pekný víkend 😵
pecene masko a tarhona , plnena paprika a tekvica je nas plan az do stvrtku 😀
@slavka1307 dakujeeem,velmi si mi pomohla 🙂

ahojte, dnes karfiolová polievočka, filé v cestičku, zemiaková kaša a mrkvovo-jablkový šalát.zajtra bude to isté :D