Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nás obed zo včera t.j rizoto a akurát pečiem trojaké muffiny s malinami, banánom a jablkom
@levandullka skoré uzdravenie 😉
Ahojte 😉 dnes nám mama navarila ,,nedelný,, obed,kedže zajtra hned rano cestujeme...takže sme mali nedelnú polievku,kuracie rezníky s ryžou a sviečkovú z diviny a hovadziny s parenou knedlou. 😉
dnes gulasova polievka a langose s tatarkou,robila som este zemiakovy salat na zajtra a vcera som stihla upiect bublinkovy kolac 🙂 a doteraz som sa babrala s cviklou,davali sme do flias 😝
Tekvicova polievka so zeleninou a kuraci perkelt s cestovinou 😉
@lululka555 Dakujem pekne 🙂
dnes PIZZA - pre mňa a Terezku so šunkou, syrom, paradajkami, kukuricou, olivami a vajíčkom a pre manžela so slaninkou , klobáskou a cibuľou 😉
Ahojte, mala som nejaké plány čo pripravím malému na oslavu menín, no zdá sa, že nik nepríde, každý má iný program ☹ Je mi to neskutočne ľúto, lebo sú to jeho prvé meniny, ale čo už, veď sa svet nezrúti. Robila som šuhajdy so salkom, mám rozrobenú krtkovu tortu a možno urobím mesiačiky s rumovou polevou. Drobec bude mať zajtra lakocinku - vanilkový jogurt s piškótami a banánom.
u nás bola šošovicová s údeným a vajcom ... a snád zostane aj na zajtra...
U nás varí zajtra polovička, ja som schopná maximálne psychickej podpory 🙂. Takže bude pečená kačka, lokše (!!!), kapusta a knedla. Už teraz si musím v hlave poriadne uložiť informáciu, že menej je niekedy viac, inak sa zase prežerem 😀
@levandullka a ako robis tu kacku dnes som ju chcela kupit len som to este ikdy nerobila tak nevie ani ako sa to robi, tak poprosim recept, dakujem
ahojte, dnes sme dojedali krémovú cesnakovú polievku a narýchlo som robila smotanové halušky so škoricou. Zajtra bude ryža a kuriatko s nejakým dobrým kompótikom. A ešte upečiem banánovo - čokoládový koláč (a možno z toho spravím aj muffinky) 🙂
@bonaquaba Ja ju iba umyjem, nasolim a dam do pekaca, trosku podlejem vodou, prikryjem (ja davam alobal) a peciem na nejakych 200°C (ale teraz neviem ci netrepem, lebo vzdy pred pecenim kacky volam mamine a ta mi povie na kolko °C sa ma piect 😅. Ak by som sa myllila, zajtra ti napisem 🙂 ) az kym nie je makka. Potom ju odokryjem a necham zapiect dozlata 🙂
@kikaneu tak ako? podarilo sa?
@zklimekova mňam, naše obľúbené mraky, ja ich zvyknem robiť na veľkú noc, nejak to už mám zaužívané a videla som už aj recept s čokoládovým krémom 😉
ja som včera varila krémovú špenátovú polievku s opraženou šunkou nakrájanou na pásiky a opraženou bagetkou, zapekané plnené šampióny - plnku som robila s nakrájaného rožka, šunka, syr, cesnak, pažítka, k tomu hranolky a šalát z čínskej kapusty, piekla som ten okatý višňový slimák a poobede sme boli v Novom Meste na jarmoku, tak bola cigánska 😉
dobre ranko zienky. dnes varim ja:hovadzio-kuracia polievka s pismenkami, segedinsky gulas s knedlou a kuracina po gemersky s ryzou a hranolkami a zeleninovy salatik. poobede zavaram broskyne https://www.modrykonik.sk/fotoblog/charllotte/a...
Ja dnes varim kuraciu polievku s dinosaurymi cestovinami nech ma syn radost, a kuracie prsia v cesticku s ryzou a opekanymi zemiakmi
U nas sa dnes vari dvojmo. Pre mna peceny losos v alobale a pre mojho pecene koleno s kyslou kapustou. 🙂
na raňajky sme papali zapekané chlebíky so syrom, šunkou, rajčinou, paprikou , všetkým chutilo, nič nezostalo tak to má byť 😀
@aadulik2110 no ešte som neskúšala, až dnes na to idem....lebo môj chlap nikdy nemá čas pomáhať a ja mám zakázané robiť...mala by som čo najviac ležať, tak som musela na neho počkať 🙂 ale dnes to už mám sľúbené 😉
Hovadzia polievka,kuzacie rezne,zemiakova kasa,kuracie kapsy plnene karickou a brokolicou,ryza,uhorkovy salat a ku kavicke poobede kremese 🙂 🙂 🙂
slepačia polievka s rezancami, pečené bravčové koleno, kyslá kapusta, varené zemiaky a včera večer som upiekla muffinky 🙂
kobe hovadzi steak grilovany na tortille s honey horcicou
Babyyyyyyyyyy čauteee, ja som tu tak strašne davno nebola a tak mi to chybalo 🙂! Mali sme teraz perno, svadba, krstiny, teraz sme ochoreli vsetci... Varime kuraciu polievku, domace rezance 🙂 rezne kuracie, bravcove, zemiakovy salat aaa hovadzie masko na hubach, trosku si usetrime prace na tyzden. Idem si precitat co fajne ste varili pocas toho co som tu nebola 🙂 Aaaa dnes som citala zaujimavy recept na rezne, vyprazit v cesticku, dat na plech, zaliat slahackovou smotanou a posypat syrom, 15-20min v rure piect, kym nevsiakne smotana a neroztopi syr..vyskusam urcite nabuduce 🙂 Tak krasnu nedelu!
kuracie rezne a zemiakovy salat 🙂
kapustnicka 🙂 a zajtra by som chcela spravit este struhany kolac s tvarohom, taketo nieco http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=54964

a my dnes vyprážaný karfiol so zemiakmi a fazuľová s údeným