Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@shania31
@veverka24
@a2303 babulky tu je receptík: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15914 . Ja som navyše do cesta pridala prášok do perníka a nedávala som zvlášť škoricu ani klinčeky. A potrela som slivkovým lekvárom, posypala hrozienkami, nasekanými orechami a posekanými sušenými slivkami 🙂 Je fakt super 🙂 A v chladničke tuhlo cesto len cca 4 hodiny, netreba celú noc 🙂
Vyvar z kosti,
stavnate bravcove rezne s ryzou
@veroni87 aj ja by som poprosila recept. dakujem.
U nás cez víkend v sobotu fazuľová polievka s údeným mäsom a palacinky a v nedeľu strúčková polievka, pečený zajac, dusená kyslá kapusta a domáca knedľa. 🙂
V sobotu sa chytil varesky muz tak sme jedli predjedlo udeny salmon na porajbanej paradajke s troskou olivoveho oleja a pecena jahnacia noha so zemiakmi - a velmi dobre mu to vyslo 😎
@veroninna1 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15914 nech sa lubi 🙂
raňajky praženica ( vajíčka rozšľahané s mliekom), kečup, malé bagetky a ovocný čajík 🙂
@titkovamiriam našla som vo vareche tvoj recept na knedľu, tak ju skúšam ... bude dnes k segedínu, teda ak sa vydarí, nakoľko ju robím prvý krát
@veroni87 vydrží ti naozaj dlho ako čerstvý, ja ho robievam často, tiež sa u nás hneď zje, ale raz som nechala na skúšku a bol úžasný aj po pár dňoch 😉
@zklimekova veď aj my ho chodíme do chladničky vyjedať, ale poviem ti, malá začala v piatok sopliť , v sobotu teda riadna nádcha a včera už po nádche ani stopy a dnes cupitala do škôlky, ozaj to funguje ale dávala som jej aj zázvorový čaj, štípal síce ako fras, ale vypila a bolo po nádche 😉
a u nás dnes dojedačky, len ešte dorobím zemiaky k mäsku, lebo sa zjedli a idem na nejaký koláčik alebo muffinky 😉
@veroni87 mňam narobila si mu chúťky s tým perníkovym závinom, u nás je veĺmi obľúbený 😝
@lululka555 čo je to perníkový závin???
@levandullka tak kačka vyzerá úžasne, ja ju pečiem tak isto,len nasolím 😉
@lululka555 Ďakujem 🙂. Ja ju solím tesne pred pečením, ale napríklad moja babka ju vždy nasolí deň pred...
@levandullka ja tiež ako tvoja babka...večer nasolím a rano dam piecť.
@lululka555 hihi no a ty si mi narobila chute s tvojím albumom s papaníčkami. Úžasné! 🙂
dojedame cinu co nam vcera nabalila svokrusa,len som dorobila ryzu a hranolky a zajtra pizza
v rúre mám zemiakovú babu,na platni rajčinovú polievku s bazalkou ( musím vybrať do kachlíka za okno ,lebo je nejak uzimená ☹ chladné noci jej škodia )
kuraci vyvar a rizoto. zo vcera linecky ribezlovy kolacik
@veroni87 ďakujeeeeem 😉
zo vcera zemlovka, krpcom varim hokaido polievku a na veceru zapekane chleby so sunkou a syrom. zajtra asi vysmazana cuketa so zemiakmi a tatarkou. este planujem tento tyzden hrstkovu polievku, halusky s bryndzou +kapustou pre mna.
a v piatok som robila fazulovu polievku s udenym masom a zeleninou a bola uuuuplne mnam mnam 😉
@zklimekova pozerám,že veterníky mraky sa podarili na 1 🙂

@reni1512 nech sa páči https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lululka555/a...