icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
23. sep 2013

Ahojky ,my dnes podojedáme,čo nám nabalili naše maminy z domu a od zajtra začínam už variť. 😉

titkovamiriam
23. sep 2013

Dnes som doma idem až na nočnu a ked som doma sama tak to ma hned chyta co uvariť-takže kukuričkovo-prskova polievka,rezne a pyre ,vajíčkova pomazanka a sladké chlebíky-orechový a kokosový 🙂

tinuskaha
23. sep 2013

My dnes dojedame svieckovu na smotane a domaca knedla dezert jablkove muffiny

hasleerka
23. sep 2013

náš dnešný obed, domáca knedľa (vydarila sa) a segedín

daniz
23. sep 2013

Včera obed u svokry - hov. vývar s rezančekami a vypr. bravčové rezne, zem.kaša, uhorkový šalát, nabalila nás, ale dojedlo sa na večeru, tak dnes ešte dojeme polievku alebo urobím cestoviu s uncle benz-domáci

nikushkasa
23. sep 2013

Ja som sa dnes rozhodla pre niečo zdravé a bezmäsité.. 🙂 🙂 😉 😉
Receptík: http://goo.gl/rMUnwp

slavka1307
23. sep 2013

@jasminet ako robite tie zapekane chlebiky ? Ako a na kolko stupnov ? Ďakujem.

1buja
23. sep 2013

Ahojte ma niektorá z vás recept na dollky???take klasicke co robirvali babky teda aspon tá moja, opekame na prudko na panvičke a potom obarene vo vriacej vode?je to kysnute.skusala som ale sa mi scvrkli a vizerali akoby mali vrasky

megika1
23. sep 2013

@1buja to ani nepznám 😲

luciaq
23. sep 2013

dnes palacinky s lekvarom aj s tvarohom

natal12
23. sep 2013

@titkovamiriam hehe aj ty mas nočnu aj ja mam 😀 🙂

1buja
23. sep 2013

megika1 hladala som aj na nete ale stale mi to vyhadzuje len lievance ak sa podaria napisem recept aj postup.dakujem

vieruna
23. sep 2013

Ahojte. My sme mali v sobotu paradajkovu polievku a bolonske spagety. V nedelu dusene hovadzie s opekanymi zemiakmi. A velmi vydareny taky jesenny kolacik s jablckami, hruskami a orieskami 🙂 Tesila som sa, ze ostane aj na dnes a figu borovu

jasminet
23. sep 2013

@slavka1307 normalny chlieb, trosku maslom potriet, kecup, paradajka, sunka, tvrdy syr a zapiect v rure, ja davam tak na 200-220 stupnov, len aby sa syr roztiekol a trosku stmavol. take obycajne rychle jedlo ked sa nam nechce vyvarat... 😉

zklimekova
23. sep 2013

@lululka555 😉 podarili a chutili..super 🙂

1buja
23. sep 2013

@blackstrap jéééj ďakujem ti to je presne ono 🙂

marlenka75
23. sep 2013

Špagety s kuracím mäsom a tromi druhmi syra. 🙂

zklimekova
23. sep 2013

u nás sa dnes dojedá z nedele...ale ja som mala cuketové lečo:D .... včera sme robili výmenu s mamkou ...ocovi som poslala smotanové kuracie prsia a zemiakovú kašu..ona mne doniesla cuketové lečo..mňam 😉

zuzidr
23. sep 2013

fazulovú polievku s údeným kolenom a mrkvou, bravčové pliecko na horčicovej omáčke a cestoviny 🙂 😀

lienka2
23. sep 2013

v sobotu kremova brokolicova, zapeceny karfiol a pecene zemiaky, vcera sme dojedli polievku a na druhe bolo hovadzie masko na zelenine udusene k tomu tarhona, zeleninovy salat.. dnes sme dojedali len polievka bola zeleninova s cestovinou.. zajtra zeleninove rizoto.. a cez vikend bol aj jablkovy kolacik

lienka2
23. sep 2013

baby ako robievate sosovicovy privarok? prip. aj kapustovy..

vieruna
23. sep 2013

@lienka2 uvarim sosovicu s celym korenim, bobkovym listom a cesnakom. Sosovica sa nevari dlho. Dam do toho rozhabarkovanu smotanu, pripadne s hladkou mukou a dolejem mliekom aby to bolo huste ako chcem. Dochutim solou a octom. Kapustovy nerobim. Alebo mas na mysli tu cervenu kapustu, teda kapustu v paradajkovej omacke?

lienka2
23. sep 2013

@vieruna vdaka za tu sosovicovu, a ano kapustu v paradajkovej omacke 🙂

michaelamilan
23. sep 2013

Ahojte babulky, konečne som zasa doma 😀 A vraciam sa do variaceho "švungu" .......než som odišla z domu tak som vo štvrtok ešte spravila výživku jabĺčkovo -hruškovú a predtým tú gyros nátierku. Prikladám aj foto. U mamky som nevarila, zneužila som situáciu a nechcala som si navariť 😀 😀
Dnes bol ten grilovaný hermelín keďže som ho nerobila a zajtra budú kuracie pečienky s ryžou. Pekný dník prajeme!

libka1
23. sep 2013

pečene kura, ryža, paradajkovo-cibulovy salat, vyziva broskynovo-jablkova, kolace dojedame z vikendu - kysnute tvarohove, makove a orechove...

michaelamilan
23. sep 2013

@lululka555 jéééj ako ste to pomenovali 🙂 My sme im v škole hovorili obláčiky 😀

michaelamilan
23. sep 2013

a foto 😀

jachin
23. sep 2013

Brokolicová polievka, zeleninové rizoto

niky13
23. sep 2013

@briketa to mam rada, ale kilo??? To nezjem. 😀 😀 😀