Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
My dnes dojedame svieckovu na smotane a domaca knedla dezert jablkove muffiny
náš dnešný obed, domáca knedľa (vydarila sa) a segedín
Včera obed u svokry - hov. vývar s rezančekami a vypr. bravčové rezne, zem.kaša, uhorkový šalát, nabalila nás, ale dojedlo sa na večeru, tak dnes ešte dojeme polievku alebo urobím cestoviu s uncle benz-domáci
Ja som sa dnes rozhodla pre niečo zdravé a bezmäsité.. 🙂 🙂 😉 😉
Receptík: http://goo.gl/rMUnwp
@jasminet ako robite tie zapekane chlebiky ? Ako a na kolko stupnov ? Ďakujem.
Ahojte ma niektorá z vás recept na dollky???take klasicke co robirvali babky teda aspon tá moja, opekame na prudko na panvičke a potom obarene vo vriacej vode?je to kysnute.skusala som ale sa mi scvrkli a vizerali akoby mali vrasky
dnes palacinky s lekvarom aj s tvarohom
@titkovamiriam hehe aj ty mas nočnu aj ja mam 😀 🙂
megika1 hladala som aj na nete ale stale mi to vyhadzuje len lievance ak sa podaria napisem recept aj postup.dakujem
Ahojte. My sme mali v sobotu paradajkovu polievku a bolonske spagety. V nedelu dusene hovadzie s opekanymi zemiakmi. A velmi vydareny taky jesenny kolacik s jablckami, hruskami a orieskami 🙂 Tesila som sa, ze ostane aj na dnes a figu borovu
@slavka1307 normalny chlieb, trosku maslom potriet, kecup, paradajka, sunka, tvrdy syr a zapiect v rure, ja davam tak na 200-220 stupnov, len aby sa syr roztiekol a trosku stmavol. take obycajne rychle jedlo ked sa nam nechce vyvarat... 😉
@lululka555 😉 podarili a chutili..super 🙂
@blackstrap jéééj ďakujem ti to je presne ono 🙂
Špagety s kuracím mäsom a tromi druhmi syra. 🙂
u nás sa dnes dojedá z nedele...ale ja som mala cuketové lečo:D .... včera sme robili výmenu s mamkou ...ocovi som poslala smotanové kuracie prsia a zemiakovú kašu..ona mne doniesla cuketové lečo..mňam 😉
fazulovú polievku s údeným kolenom a mrkvou, bravčové pliecko na horčicovej omáčke a cestoviny 🙂 😀
v sobotu kremova brokolicova, zapeceny karfiol a pecene zemiaky, vcera sme dojedli polievku a na druhe bolo hovadzie masko na zelenine udusene k tomu tarhona, zeleninovy salat.. dnes sme dojedali len polievka bola zeleninova s cestovinou.. zajtra zeleninove rizoto.. a cez vikend bol aj jablkovy kolacik
baby ako robievate sosovicovy privarok? prip. aj kapustovy..
@lienka2 uvarim sosovicu s celym korenim, bobkovym listom a cesnakom. Sosovica sa nevari dlho. Dam do toho rozhabarkovanu smotanu, pripadne s hladkou mukou a dolejem mliekom aby to bolo huste ako chcem. Dochutim solou a octom. Kapustovy nerobim. Alebo mas na mysli tu cervenu kapustu, teda kapustu v paradajkovej omacke?
Ahojte babulky, konečne som zasa doma 😀 A vraciam sa do variaceho "švungu" .......než som odišla z domu tak som vo štvrtok ešte spravila výživku jabĺčkovo -hruškovú a predtým tú gyros nátierku. Prikladám aj foto. U mamky som nevarila, zneužila som situáciu a nechcala som si navariť 😀 😀
Dnes bol ten grilovaný hermelín keďže som ho nerobila a zajtra budú kuracie pečienky s ryžou. Pekný dník prajeme!
pečene kura, ryža, paradajkovo-cibulovy salat, vyziva broskynovo-jablkova, kolace dojedame z vikendu - kysnute tvarohove, makove a orechove...
@lululka555 jéééj ako ste to pomenovali 🙂 My sme im v škole hovorili obláčiky 😀
Brokolicová polievka, zeleninové rizoto

Ahojky ,my dnes podojedáme,čo nám nabalili naše maminy z domu a od zajtra začínam už variť. 😉