icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jachin
25. sep 2013

Šošovicový prívarok s opečenými párkami, volské oči, chlieb

lillona
25. sep 2013

kokosove ježe

hasleerka
25. sep 2013

na večeru pizza

tinuskaha
25. sep 2013

sosovicovy privarok s parkom a domaci chlieb

glukacova
25. sep 2013

@titkovamiriam ahoj tie chlebíky vyzeraju chutne, dáš prosím ťa recept???

lillona
25. sep 2013

a este rychla vecera zapekane cestoviny so slaninkou, syrom, brokolicou a kyslou smotanou

mami.sk
25. sep 2013

ja som dnes prvýkrát varila šampiónový perkelt s cestovinami 😉

megika1
25. sep 2013

@lillona jéééj,také šťavnaté by som si dala ihneď 🙂

blackcat8885
25. sep 2013

Dnes paradajková polievka,cestoviny s kur.masom a syrovou omáčkou, jogurtové poháre

blackcat8885
25. sep 2013

Baby recept na dobré,pečené buchty?Ešte som nerobila,vždy ked robím kysnutý koláč cesto mi v rúre stvrdne tak neviem,kde robím chybu

mibi41
25. sep 2013

@lillona mozem poprosit receptik?Dakujen 🙂

fomarik
25. sep 2013

Dnes polievka zo žltého suchého hrachu, jablkový medovník a večera len rybacia pomazánka

fattamorgana
25. sep 2013

@blackcat8885 ahoj, ja som včera robila: 500 g hl. múky, mlieko + droždie, 2 plné pol. lyžice pr. cukru, 5 lyžíc rozpusteného masla, mlieko.

lillona
25. sep 2013

@mibi41 a na ktore jedlo? 🙂

raza
25. sep 2013

ahojte, chcem sa spýtať, varievate niektorá v parnom hrnci?? lebo ja som kúpila v lidli, že skúsim zdravšie sem tam... ale vôbec neviem, čo by som tam také mohla uvariť... napadá ma len zelenina na pare a to je nič 😝 nemáte skúsenosť?

kvietocek7
25. sep 2013

@raza no super vecicku si si kupila, ja tiez varim hlavne pre deti, a je to zelenina hrasok, kukurica, mrkva,karfiol, brokolica,zemiaky,ryby a tiez aj napr ovocie jablka,hrusky. Je to fakt zdrave a zotava taka prava chut jedla. Tak dobru a zdravu chut do jedla 🙂

gianni
25. sep 2013

dnes sme doma neboli , tak chlapi mali v rešte pizzu a ja grilovaný encián so zeleninou + 1 trojuholník pizze k tomu 🙂
foto minulajšej želmovky a víkendoveho kotlíkového mixu( cuketa,cibula,fazula,klobáska,špeky,paprika, paradajka,orechy a kukurica)

daniz
26. sep 2013

Včera som robila slivkovú žemlovku a zostalo aj na dnes.

lululka555
26. sep 2013

dobré ráno, dnes bryndzové halušky so slaninkou 🙂

andula30
26. sep 2013

tekvicova polievka, halusky a tuto maskrtu http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/briosky-s-co...

anos18
26. sep 2013

Ahojte, zapekany kel a ryba v paprikovej muke so zemiakmi.

katkas1
26. sep 2013

@fomarik das recept na ten jablkovy medovnik?

drobec89
26. sep 2013

Dnes niečo menej tradičné Pizza s pečeným cesnakom 🙂 http://najrecept.sk/2013/09/pizza-s-pecenym-ces...

sunflower87
26. sep 2013

ahojte, tak ja dnes robím domáce jelítka a zemiaky....a tyčinky (štvorčeky 🙂 ) z listkového cesta s rascou...

hasleerka
26. sep 2013

mne sa už dusí hovädzí maďarský guláš s knedľou, ktorá sa včera vydarila ešte lepšie ako minule...
nedám ja dopustiť na pekáreň, škoda, že som ju nedostala skôr...

rosannar
26. sep 2013

dneska sa prvýkrát chystám robiť kapustnicu...uff...držte palce 😀

vivusika
26. sep 2013

u nás dnes fazuľová polievka so zeleninou a údeným kolenom, jablkovo - tvarohová žemľovka 😉

mibi41
26. sep 2013

@lillona Na tie zapekané cestoviny 🙂

lillona
26. sep 2013

@mibi41 uvaris cestoviny , ake chces. ja som mala take spirale. zapekaciu misu som vytrela olejom, dala vrstvu tych cestovin, na to na kocky pokrajanu slaninku, aidam a na vrstvu kyslej smotany. tu smotanu som ochutila vegetou, cervenou ml. paprikou a korenim a na to zas cestoviny.na cestoviny som pokladla ruzicky mrazenej brokolice a znovu syr a zvysok smotany. a dat zapiect do truby. v podstate je tam co chladnicka dala. zvyknem to robit aj so sunkou, nivou, porom...da sa to na viac sposobov spravit

mami.sk
26. sep 2013

ja dnes nevarím, ešte máme zo včera ale upiekla som kysnutý koláč s brusnicami a čučoriedkami s posýpkou a buchty so slivkovým lekvárom 😉 samozrejme som stihla už aj ochutnať 😉 mňam 😉