Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojky,včera som varila rajčinovú so syrom, a francúzske zemiaky,ale dnes som voľajaká dutá a nič ma nenapadá....možno nejaký prívarok....len nie zemiaky 😀 😝
babulky, ktoré máte skúsenosť? včera mm doniesol bedlu jedlú, ale nestihla som ju robiť, dala som ju do chladničky.. môžem ju ešte urobiť dnes? či už vyhodiť?
ahojte, tak dnes bez polievky, ale za to po strašne dlhom čase kôprová omáčka, knedlička a šunkový salámik v cestíčku
@raza to len uplne taka rychlovka 😅 Morcacie na kocky, osmazit na panvici, ochutit podla chuti, niekedy dam sampiony, ked robim aj pre mna, ale kedze deti nemaju radi, tak dnes som nedala. A zalejem smotanou a necham podusit, raz som skusila zahustit mukou, ak mate radsej hustejsie omacky. A maslovu zeleninku kupujem v obchode, neviem, ci aj na Sk to je - Butter Gemüse (ten prvy obrazok), to robim casto ako prilohu, ale ak nie, tak normalne si kup zmes mraz.zeleninky, daj na panvicu dost vela masla, trosku osmahni, posol, pokoren, prilej vodu a podus. Aby to nebolo uplne suche, napr. takto, ako na tej druhej fotke, by to mohlo vyzerat. Je dobra taka riadne ochutena, teda bylinkami nesetri, aj slana ma byt tak normalne.
My sme tiež dnes bez polievky, ale robila som tvarohovo-jablkové guľky so strúhankovou posýpkou a cukrom. 😉
ja dnes polievka z kare kosti s pismenkami a hovadzie dusene so zemiakovou kasou a calamada z cukety
ja som dnes varila hŕstkovú polievku a halušky s bryndzou... mńam práve sme dobedovali...
Baby poradte slecna chce mrkvovy salat este som ho nerobila dajte nejaky dobry recept?
@snu ja som tiež závislá na cukine 😉
@lululka555 aj u nás dnes podobné špagety narýchlo 😉
ja som dnes mala vybavovačky v meste, prišla som o 11,15 h, tak len na rýchlo, špagety s domácou boloňskou omáčkou, strúhaný syr a zo včera šampiónovú polievku s haluškami a zemiakmi 😉
krupičková polievka, s brokolicou a rozšľahaným vajíčkom, špagety s omáčkou(bravčové masko, pasírované paradajky, korenie, oregano), postrúhaný syr 😉
@lululka555
@danielaj tak máme dnes špagetový deň 🙂
@zklimekova 😀 😀 😀
no dnes máme trochu nezdravý obed, ale veď občas to ujde, máme šošovicovú polievku a vyprážaný oštiepok so šunkou
@zklimekova @lululka555 @danielaj aj ja pridavam - špagety, domáca bolonská omáčka, syr....jednoduche, ale mnamka 😀
baby ,aká telepatia s tými špagetami 😉
Dnes vcerajsi vyvar z kuriatka ako korenovej zeleninky a dukatove buchticky s vanilkovym kremom 🙂
tak u nas vcera ryza morcacie prsicka na sampionoch,ostalo aj na dnes,,ale mm bude mat na veceru hranolky volske oko a hamburgery (iba mäso) a salatik,,dnes maju docestovat moji rodicia pozriet si nove vnucky tak oni budu mat morcacinku a mozno stihnem aj nieco upiect (ale to len mozno 😀 )
@ivanajelinek ja som presne predvcerom vecer robila fantistické muffiny na meniny pre malého do skolky - pre kazdé dieta jeden muffin 🙂
to bola z nudze cnosť - lebo som zabudla kupit lizatká alebo nejaké maličké balenie cukríkov pre kazde dieťa -- takže u nas sa nosi nejak takto na sviatok do školky 🙂
@zuzananinka Mohla by si prezradiť receptík? Chutné mufiny, to my možeme.. Diky.
U nás dnes bola karfiolová polievka a morčacie medailóniky, ku nim opečené zemiaky a zeleninový šalát.
@zuzananinka receptik????? 😵
@ivanajelinek ,
@pena33
http://sitocojes.blogspot.sk/2012/11/najlepsie-... davala ho sem @levandullka, ktorá mi zaroven poskytla aj rýchle a cenné rady 🙂
ja som ich plnila slivkovou nutelou a na vrch dozdobila čokopolevou a posypala guličkami - vyzerali ako malé tortičky
ahojte babulky ja somvcera rychlo navarila 😀 spagety s mortadelou a syrom a dohodila som do toho fazulku v konzerve musela som velku rychlovku pretoze som prisla domou z prace aj s nakupom o siedmej no a dnes rychlo varim segedin s kupovanou knedlou nech mame aspon na tri dni zajtra musim dozehlit a dnes rozmrazujem mrazak fujneznasam 😝 😝

ahojte hlivova polievka so zeleninou a francuzske zemiaky šalat ,kysle uhorky