Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
na večeru pizza
sosovicovy privarok s parkom a domaci chlieb
@titkovamiriam ahoj tie chlebíky vyzeraju chutne, dáš prosím ťa recept???
ja som dnes prvýkrát varila šampiónový perkelt s cestovinami 😉
Dnes paradajková polievka,cestoviny s kur.masom a syrovou omáčkou, jogurtové poháre
Baby recept na dobré,pečené buchty?Ešte som nerobila,vždy ked robím kysnutý koláč cesto mi v rúre stvrdne tak neviem,kde robím chybu
@blackcat8885 ahoj, ja som včera robila: 500 g hl. múky, mlieko + droždie, 2 plné pol. lyžice pr. cukru, 5 lyžíc rozpusteného masla, mlieko.
ahojte, chcem sa spýtať, varievate niektorá v parnom hrnci?? lebo ja som kúpila v lidli, že skúsim zdravšie sem tam... ale vôbec neviem, čo by som tam také mohla uvariť... napadá ma len zelenina na pare a to je nič 😝 nemáte skúsenosť?
@raza no super vecicku si si kupila, ja tiez varim hlavne pre deti, a je to zelenina hrasok, kukurica, mrkva,karfiol, brokolica,zemiaky,ryby a tiez aj napr ovocie jablka,hrusky. Je to fakt zdrave a zotava taka prava chut jedla. Tak dobru a zdravu chut do jedla 🙂
Včera som robila slivkovú žemlovku a zostalo aj na dnes.
dobré ráno, dnes bryndzové halušky so slaninkou 🙂
tekvicova polievka, halusky a tuto maskrtu http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/briosky-s-co...
Dnes niečo menej tradičné Pizza s pečeným cesnakom 🙂 http://najrecept.sk/2013/09/pizza-s-pecenym-ces...
ahojte, tak ja dnes robím domáce jelítka a zemiaky....a tyčinky (štvorčeky 🙂 ) z listkového cesta s rascou...
mne sa už dusí hovädzí maďarský guláš s knedľou, ktorá sa včera vydarila ešte lepšie ako minule...
nedám ja dopustiť na pekáreň, škoda, že som ju nedostala skôr...
dneska sa prvýkrát chystám robiť kapustnicu...uff...držte palce 😀
u nás dnes fazuľová polievka so zeleninou a údeným kolenom, jablkovo - tvarohová žemľovka 😉
@mibi41 uvaris cestoviny , ake chces. ja som mala take spirale. zapekaciu misu som vytrela olejom, dala vrstvu tych cestovin, na to na kocky pokrajanu slaninku, aidam a na vrstvu kyslej smotany. tu smotanu som ochutila vegetou, cervenou ml. paprikou a korenim a na to zas cestoviny.na cestoviny som pokladla ruzicky mrazenej brokolice a znovu syr a zvysok smotany. a dat zapiect do truby. v podstate je tam co chladnicka dala. zvyknem to robit aj so sunkou, nivou, porom...da sa to na viac sposobov spravit
ja dnes nevarím, ešte máme zo včera ale upiekla som kysnutý koláč s brusnicami a čučoriedkami s posýpkou a buchty so slivkovým lekvárom 😉 samozrejme som stihla už aj ochutnať 😉 mňam 😉

Šošovicový prívarok s opečenými párkami, volské oči, chlieb