Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@luciok jééééj, ty si zlatááááááá 🙂 ďakujem!!!!!! zahrialo pri srdci......no momentálne som KO, nemám ísť ako na pohotovosť ☹ musím počkať do zajtra ach....to bude noc!!!!
PS potom vám to receptíkmi vynahradím 😀))))))
@zklimekova ďakujem pekne, aj tak chutili 🙂
@gianni jaj to mi je veľmi ľúto, aj my máme ridgebacka, má už 10 rokov, neviem, čo by sme robili, keby sa mu niečo stalo, aj ke´d rátame s tým, že už má dos´t rokov a že už tu s nami dlho nebude 😢 😢 😢
@a2303 mňam tento obrátený hruškový robievam aj ja, je takmer taký dobrý ako jablkový 🙂 ja z patizónu robievam také akoby kroketky, pohľadám recept?
dobre ranko ja dnes brokolicova polievka a dusene kura na paprike s cestovinou a poobede ideme na svadbu tak sa natlacime tam 😉
@luliu Nech sa páči 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42662
údená fazuľová polievka so širokými rezancami a dojeme sviečkovú s cestovinou, pečené buchty a domáci chlebík bez miesenia
Pre maleho dnes rajcinova polievka a kuracie masko s kukuricou a ryzou. A pre mna konecne fazulovy salat - uz som ho aj zjedla 🤐 😀
cesnaková polievka a taký dobrý nezdravý vysmážaný syr s kašou a tatarkou ... ale nedaj si...
U nas dnes vyprazany karfiol zemiaky a tatarka a kolacik kinder bueno
dnes robim fajneee nanukove rezy. a nevarim...az zajtra. "netradicne" rezne...vsak co ine ked sa chlapov spytam, ze ano?
a asi vyvar ..klasika.
slepaci vyar so zeleninkou a pismenkami,rizoto a prave vyprazam jablká v cesticku.🙂
hrstkova polievka a ryzovy nakyp s mandarinkami 🙂
@glukacova ahoj tak receptíky na chlebíky až teraz-nestíhačky 😅
175gmasla
3vajcia
225g samokypriacej muky alebo hladkej plus dve lyžičky kkypriaceho prášku
2 lyžice mlieka
2 lyžičky kakaa
6 lyžičiek citronovej šťavy
175 g kryštaloveho cukru
za hrsť nasekaných orechov
ja som robila dvojitu davku a do druhej polovice som dala za dve hrste kokosu a kedže to cele moc zhustlo tak som to rozriedila čo som mala po ruke-zaliatou kavou a ten kokosový bol úžasný 😀
U nás dnes kapustnica a vysmážaný karfiol a zemiaková kaša. 🙂
@zuzub 2 kg miešaného ovocia, ja si postupne celé leto odkladám do mrazničky a potom vytiahnem, pridám 1 kg kryštálového cukru, , škoricu, citrón na kolieska aj kúsok kôry z neho, premiešam a dám na plech piecť do trúby, až do zmäknutia, po vybratí z rúry môžeš pridať aj rum, ja robím aj bez rumu pre deti, dám do pohárov a sterilizujem, minulý rok som robila prvý krát, veľmi veľa som narobila, aj 5 dávok, a v pôvodnom recepte bolo písané, že netreba sterilizova´t, že sa nekazí, ale mne sa začal kaziť, aj kočkám tu v našej téme, tak radšej sterilizujem 😉 ja mám sušičku Concept, mám ju už vyše roka a teda dávam jej riadne zabrať, zatiaľ som s ňou veĺmi spokojná 😉
ja som dnes varila zemiakovú polievku s cestovinou, maďarský guláš, domácu knedľu, piekla som obrátený jablčník s čokoládovým a vanilkovým krémom 😉
Ahojky dnes som nevarila,na raňajky sme mali praženičku s cibuľkou,na obed sme dojedli cesnačku zo včera a teraz pečiem zemiaky,budú s maslom a acidkom . 😉 a sladké vanilkový puding s jahodami
@levandullka môžem poprosiť o recept na nátierku? vyzerá fakt chutne 🙂
@jachin Samozrejme 🙂. Je to klasická vajíčková nátierka (vajcia na tvrdo, maslo, mäkký syr, horčica a soľ - ja dávam všetko tak od oka, musí to proste chutiť 😉 ) a nakoniec som primiešala najemno nastrúhanú mrkvu (najlepšia je BIO, alebo proste nejaká poctivo vypestovaná, určite nie praná, tá celú nátierku pokazí). Dúfam, že bude chutiť 🙂

@siska53 ďakujem 😵