icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

fatima30
29. sep 2013

kockynepozeral niektora dnes tajomnstvo mojej kuchyne nenapisala som si recept na hruskove tiramisu......napiste mi ho ak mozete ☹

fatima30
29. sep 2013

@denisse
si poklad nevedela som to najst 😀 😀

titkovamiriam
29. sep 2013

ahoj ,prajem pekný nedeľný večer!Ak ste tu niake Mišky a Michaely všetko najlepšie a aj vaším Michalom!!!
foto:
placky zo včera,aj plnené som robila
dnešné ,,pečené,,rezne,, , šalat a ryža
polievočka-tá foto s utierkou je naschval !!!so segrou mame rovnake -meninove ja som miriam a ona michaela 🙂oslavujeme v jeden mesiac a domáci nedeľný chlebík

juranka
29. sep 2013

@anaku tak uvidim, teraz sme sa nedostali k tomu zberu, mozno buducityzden ale mne by stacilo nejake 2 sklenky toho. Vela by som isto ani nezvladla pri tej mojej drnde a velkom bruchu ale zaujimalo by ma ako to chuti 🙂

zklimekova
29. sep 2013

@lencyca krásna torta🙂

luciok
29. sep 2013

U nás dnes rezne, zemiakové pyré a zeleninový šalát. Dúfam, že do vianoc už žiadne rezne riešiť nebudem, lebo ma porazí. Urobila som ich 18 a ledva ostalo na zajtra. Ja som zjedla jeden...

zklimekova
29. sep 2013

@charllotte nech sa páči :
Šišky
3 žĺtky, 50 gcukru, 50g masla(roztopené), soľ, vanilkový cukor, 1-2pl rumu, 25g droždia (ja dávam tak trištvrte kocky), asi 3 dcl mlieka, 500g miešanej múky(dávam 250 hladkú špec. a 250 polohrubú)

luciok
29. sep 2013

Malému som dnes na obed urobila tvarohové knedličky - postrúhané jabĺčko + postrúhané piškóty + vajce + tvaroh + troška múky. Z cesta som urobila guličky a varila10 minút. Posypala som ich strúhanými piškótami + roztopené maslo. No mňamka veliká, skoro som mu ich zjedla 😀

zklimekova
29. sep 2013

v SL sme mali od piatka jarmok, tak sme popapali kadečo tam..tak v sobotu som ani nevarila 🙂, piekla som cuketový koláč s makom, ten si vyprosila moja dcérka 🙂...dnes som robila zeleninovú polievku, opekané zemiaky,opekané marinované kuracie prsia, tatárska , zeleninová obloha 🙂

hasleerka
29. sep 2013

@titkovamiriam ja mám Mišku - prváčku, tak dakujem .... a ty máš tuším tiež syna, tak aj jemu prajeme všetko naj naj...

hasleerka
29. sep 2013

@titkovamiriam a tie rezne si piekla v rúre, dávala si aj olej????

vintage_lady
29. sep 2013

dnes sme mali kuraci vyvar, pecenu plnenu sekanu a zemiacky.. 😀

vintage_lady
29. sep 2013

@irsina83 prosim ako sa robi ta bavorska knedla?? mam troch knedlozrutov.🙂

juranka
29. sep 2013

@hasleerka @titkovamiriam to by ma tiez zaujimalo 🙂

jarka721
29. sep 2013

@charllotte receptík na koláč?vyzerá veľmi dobre 🙂

ibajeho
29. sep 2013

Och boze babule moje, strasne milujem tuto temu je uplne ze top!!! Dokonca v lete som vas zanedbavala a mala som 100stranovy sklz, ale vyhlasujem ze k dnesnemu dnu som to konecne dobehla a docitala co vsetko ste tu zas vymyslali a kuchtili. No parada!!! A mam na vas taku otazocku, kedy sa zbieraju sipky??? A co sa z nich vsetko da robit??? A hlavne dajte nejake aj receptiky overene k tym napadom. 😉

titkovamiriam
29. sep 2013

@hasleerka

@juranka na tieto som olej nedavala mali kožu aj kosti,ak by som robila prsia alebo mäso bez kože ,či ryby alebo zeleninu tak by som na plech dala asi deci oleja 🙂

titkovamiriam
29. sep 2013

@ibajeho ja som bola šipkach dnes a samozrejme na čaj 🙂

ibajeho
29. sep 2013

@titkovamiriam dufala som ze mi poradisc 🙂 No ale ten caj teda z cerstvych natrhanych sipok alebo ich susis? A neda sa z nich robit aj volaky sirup alebo tak?

veroninna1
29. sep 2013

Takze jedla z uplynulych dni: granatir, zeleninova polievka s pismenkami, ryza, kuracie na stave, pecena kacica, dusena kapusta, knedle, vyprazane bedle.

titkovamiriam
29. sep 2013

@ibajeho samozrejme že aj z takých aj z takých 🙂 ,suším ich a potom skladujem v platenných vreckach,ine nerobím ale pači sa niečo z netu:
http://varecha.pravda.sk/recepty/sipkovy-koncen...
http://varecha.pravda.sk/recepty/sipkovy-dzem-s...
http://delikatesy.etrend.sk/kava-napoje/napadlo...

trudka4
29. sep 2013

Dnešní snídaně Sladké rohlíky /Lupačky/

http://bonvivani.sk/recepty/lupacky

barbora84
29. sep 2013

Ahojte gazdinky, verim, ze ste mali krasny vikend 🙂
Nase vikendove menu:
So: hovadzi vyvar so zeleninou a slizami, hovadzia rostenka s ryzou a cvikla
Ne: polievka z predosleho dna, pecena kacica s cervenou kapustickou a knedlou- mala som na to chut uz cely tyzden ;)
Len som nestihla napiect, snad zajtra sa pustim do tvaroh. kolaca.
Pekny vecer!

titkovamiriam
29. sep 2013

@trudka4 uou hned by som si dala 🙂 ,ale neuveríš idem si natrieť chleba s džemom 😀

ivetah
29. sep 2013

ahojte kocky, mate niekto prosim overeny osvedceny sposob susenia paradajok? mame ich akosi strasne vela, tak uvazujem ze ich ususim.. dakujem za kazdy tip 🙂

lucinenka001
29. sep 2013

Kočky prosim vas o radu.

ked robievate cuketove fasirky, tie ovsene vlokcy tam idu suche, ale ich treba namocit vopred ? A stavu z cukety je nutne vytlacit? Dakujemmmmm 😉

jasminet
29. sep 2013

my zajtra dojedacky od svokrovcov - hokaido + hovadzia polievka s pecen. haluskami, vklepavane hovadzie rezne, vysmazane rezne bravcove, ryza, zemiak. kasa, bananova babovka. tak konecne po dlhej dobe nemusim varit 😉

ivetah
29. sep 2013

@titkovamiriam dakujem, ty mas ten recept vyskusany?