icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michaelamilan
6. okt 2013

@gazovicka stačí aj tak keď vopred zohreješ mliečko (ja postupujem podľa toho ako ma v škole naučili 😀 ) a droždie tak medzi prstami rozdrolíš a keď bude mazľavé tak len lyžičkou v mlieku o hrniec "potrieš" a ono sa rozpustí keď zamiešaš
A ak by ti náááááááááááhodou kvások nenabopnal, tak si nelám hlavu, šupni ho do zvyšných surovím a premies a pokračuj akokeby bol kvások OK 😉
A len sa pýtaj, aj moja mamka nerobí kysnuté, nič natom nieje........keď si spomeniem na moje prvé kúsky tak že 😅 😅 mno si vieš asi domyslieť 😀
Nech sa podarí a potom šup sem s fotkou!!!!!

luciaq
6. okt 2013

hovadzia polievka a hovadzie na smotane s kolienkami. dnes sa netrapim som nejaka vymleta

eva7780
6. okt 2013

@natalii6 suseda ich dava do mensej drevenej bednicny uz roky,naspodu paradajky na to jabka,len neviem kolko jabk dava 😲 ja mam flias kopu,nosim z roboty na striedacku s kolegynami 😀 😀

veroninna1
6. okt 2013

dnes pecene kuracie stvrte na cibule, cesnaku, mrkve a rajcine, ryza
a este cinske zeleninove rezance

natalii6
6. okt 2013

@eva7780 zeby som si zbehla do Michaloviec pre 3 flasky? 😀 ale nemam ani taku debnicku ale v obchode taku urcite maju tak si pojdem zohnat

sharmana
6. okt 2013

Dnes: polievka s červenou fazuľou, vyprážané kuracie prsia, zemiaková kaša, a jablkový koláč z lístkového cesta.

lienka2
6. okt 2013

vcera zemiakovo-hlivova polievka, palacinky s dzemom a slahackou, dnes bravcovy vyvar s rezancami, knedlik masko a kapusta 🙂 zajtra to iste 🙂

bimbo37
6. okt 2013

vcera som vecer robila makovy a kakaovo lekvarovy zavin a dnes hovadzi vyvar a telacie medailonky s tagliatele a spenatom. experiment, ale zevraj mnam 😊. a vecer sa chystam uvarit este gastanky😊

anaku
6. okt 2013

Zvysne slivkove buchty 🙂

hasleerka
6. okt 2013

u nás dnes mexický guláš a konečne som dcére upiekla dlhosľubované žĺtkové rezy

veverka24
6. okt 2013

Bryndzove halusky s domacimi zemiackami a ovcou bryndzou kuponou v Stary otec.. A kapustove halusky zo stupavskej kapusty .. A teraz dopekam jablkovu strudlu🙂 mnamky

natal12
6. okt 2013

@mami.sk krásne vyzeraju 🙂 podla akého receptu ich robíš? .. unás by sa tých 25 ks zjedlo za dva dni 😀 😀 😀 😀

megika1
6. okt 2013

veľmi pracné čistenie húb,preto obed bol lacný,rýchly,nám vždy chutí fučka s voňavým masielkom 🙂
bez sladkého ani na krok.....a už keď rúra nahriatá aj peceň ražno-pšeničného chleba som stihla

michaelamilan
6. okt 2013

Ahojte, my sme mali dnes taký health&bio day 🙂 Všetci sme papali brokolicu, zemiačik, mrkvu. Dospelácka verzia bola zapečená so smotanou a maličký mal s drvenou rascou na masielku. Pekný dník

sona_v
6. okt 2013

My dnes bravcovy vyvar/ masko od dedka zo zabijacky/ a bravcova panenka so sampionovou omackou/z nasej zahrady/ a americke zemiaky 🙂 len sa tak zaprasilo 🙂

tinuskaha
6. okt 2013

cesnacka so syrom a krutonmi a sarissky gulas a zemiaky

marlenka75
6. okt 2013

Šampionová polievka, guláš z diviny zo včera,broskyňový koláč 🙂

katkas1
6. okt 2013

takze od piatku sme boi prec a bolo piatok kyra s ryzou a kompotom, sobotu oberacka hrozna a slepacia polievkam pecena kacica, dnes rezne so zamiakovou kasou, a bude aj na zajtra 😉

anos18
6. okt 2013

Ahojte, u nas fazulkova polievka, kuracia pecienka s ryzou a domacou calamadou a piekla som cuketovy kolac s makom a citronovou polevou. A Lučina sa uz pripravuje🙂

atiatko
6. okt 2013

Ahoj babenky ... veľká prosba .... videla som tu receptík na MRKVOVÝ KOLÁČIK, ale neuložila som si ho medzi obľúbené receptíky .... prosím dáte mi naň link alebo priamo receptík ? Ďakujem !!!

luciok
6. okt 2013

@trudka4 Myslím, že by si svoje výtvory mala predávať, určite by mali úspech! Krása..

luciok
6. okt 2013

@gazovicka Tiež som mala problém s kysnutým cestom, pokým som ho po vymiesení nedala kysnúť do rúry vyhriatej na cca 50 stupňov

luciok
6. okt 2013

@jachin Jaaj 🙂 Aj my sme dnes boli na odpuste ale toľko dobrôt sme nemali 😉

trudka4
6. okt 2013

@luciok děkuju za pochvalu. Hrozně mě to baví

luciok
6. okt 2013

@michaelamilan Mne by si napríklad mohla objasniť, čo je POLÁR 😀
@danielaj Danka, z tvojej dcéry vyrastie isto skvelá kuchárka, keď sa bude učiť od teba ...

zuziq
6. okt 2013

Dnes maly papal u babky a ja som mala svoj oblubeny fazulovy salat 😀 a na zajtrajsiu cestu na vychod som napiekla celozrnne spaldove rozteky plnene domacim slivkovym lekvarom a pre maleho aj par s nutelou

zuziq
6. okt 2013
luciok
6. okt 2013

Dnes sme boli na obede u starkej, keďže mala narodeniny a v dedine bol odpust, tak sme to boli všetko osláviť. Na obed bol vývar s domácimi rezancami, rezne a zemiakový šalát. Ku káve sa podával metrový koláč. Mňam 😝

cessy
6. okt 2013

@zuziq mozes dat recept na fazulovy salatik???

kvietocek7
6. okt 2013

@danielaj stale som mala na mysli tu hubovu omacku co si tu pridala recept, tak to...