icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

megika1
8. okt 2013

@zuul zvyknem robiť akože ražniči bez napichovania v remoske aj so zemiakmi,kuracie + bravčové kúsky,troška cibule,slaninky,alebo kvalitnej klobásky,zeleninapodľa chuti.....z jedného hrnca, sosík krásne dochutí zemiačiky a remoska dokopy zapečie 🙂

zklimekova
8. okt 2013

kočky nejaký super recept na zapekané palacinky (na sladko ) ...prosíííím

briketa
9. okt 2013

tekvicu s vajickom, ktore Liam uz stihol podobat

lenadka
9. okt 2013

Čaute žienky, včera sme boli na šípkach. Chcela by som skúsiť urobiť šípkový lekvár, ale netuším ako. Ešte jedna vec trápi moju dutú hlavu - špecifikácia pojmu "očistiť šípky" - toto potrebujem presne definovať ako 😀 ako mimozemšťanovi, nikdy som to nerobila 😅 , pozerala som nejaké recepty už na internete, ale chcela by som nejaký osvedčený 🙂 Vopred ďakujem

cheria
9. okt 2013

@luciok ahoj, prosim ta kde najdem recept na tieto briosky vyzeraju fantasticky

danielaj
9. okt 2013

@michaelamilan nepasírujem, úplne rozmixujem 😉

danielaj
9. okt 2013

@cheria ahoj, viem, že si sa nepýtala mňahttps://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... na tie briošky, ale ja ich tiež robievam a recept mám u mňa v albume, páči sa

danielaj
9. okt 2013

@zklimekova ahoj, ja robím takto nejako zapekané s tvarohom http://varecha.pravda.sk/recepty/zapekane-palac...

zklimekova
9. okt 2013

@danielaj ďakujem, tiež som nejako tak rozmýšľala 😉

womankc
9. okt 2013

@zuul zapečené mäso na plátky v smotane a cibuli, guláš , zapečené cestoviny.........., placky zemiakové , obložené zapečené bagety , špagety s mortadelou .......

irsina83
9. okt 2013

@briketa das mi recept? mam este vela tekvice a neviem co s nou. dakujem

irsina83
9. okt 2013

Natierka zo vcera - avokadova s domacim chlebikom. avokado, biele tofu, biely jogurt a tvaroh + ceskak a himalajska sol a moje susene cherry rajcinky v olivovom oleji s oreganom a cesnakom. Mam len tento jediny vyzivovy poharik, ususila som posledne cherry paradajky zo zahradky. To budu take delikatesky 😉 Obed mame zo vcera a uz mi kysne cesto na spaldove pecivo. Potom pridam foto ked sa vydaria. 🙂

katkas1
9. okt 2013

strukova polievka nakyslo a zemiakove harmoniky, len som na pekac hodila aj klobasku nech to prevonia a snad zostanej aj na zajtra

m_ij_ka
9. okt 2013

polievka zo včera zeleninová, pečená kačica, zemiaky, čalamáda, 🙂

katkaa123
9. okt 2013

@gucz Ahoj, prosim ta, nemohla by si mi dat receptik na tie skoricovo orechove hniezda? Zboznujem ich, no ja sama som ich este nikdy nepiekla.

ifkael
9. okt 2013

rajcinova polievka s kapustou od svokry..dava do nej klinceky...tym padom ju moc nemusim, ja ju mam radsej na sladko a nie ako robia pikantnu..ale kedze to mam bez roboty, nebudem nevdacna a nebudem frflat... od vcera zostali pecienky kuracie s ryzou ... a od svokra hribovy tatarsky biftek s hriankami..

choka
9. okt 2013

zeleninová polievka, vyprážané kuracie prsia a zemiačiky s čalamádou...

ifkael
9. okt 2013

@irsina83 vidis, posledne avokado mam... bude guacamole aj u nas

choka
9. okt 2013

@ifkael juj dala by som si pečienku

ifkael
9. okt 2013

@choka muz ju lubi..tak kvoli nemu. najedeny manzel = spokojna rodina :D

ja lubim len tu stavu z ryzou a uhorkami zavaranymi. sme ju nemali daavno, tak taka blbost a chvali ma do nebies 🙂))) az mi to je smiesne...

a na veceru detom krupicovu kasu. hribovy tatarak im nedam...to ani ja jest nebudem, teraz v tehu mi to je straaaasne tazke na zaludok.

ivanajelinek
9. okt 2013

Kocky, nejaky recept na bravcovu panenku? Omylom som vytiahla mäso z mrazaka a teraz narychlo ma nic nenapada. Dakujem 😎 😎 😎

jasminet
9. okt 2013

@ivanajelinek nakrajat na medajlonky, kazdy zabalit do slaninky, osolit, okorenit, opiect. k tomu hribova omacka na smotane a opekane zemiaky. mnam, tiez ma caka kus v mrazaku a cez vikend sa na neho chystam 😉 😀 😀

slimstar
9. okt 2013
slimstar
9. okt 2013
ifkael
9. okt 2013

@ivanajelinek naukladat slaninu aby sa prekryvala, pesto z medvedieho cesnaku ak mas.. panenka... poliat medom, korenie, sol, trosku kmin... zabalit, zaviazat paskou..opiect z kazdej strany pomaly.... potom po vychladnuti nakrajat - odmotat jasne ze nit predtym, do vypeku trochu masla... opiect medajlonky.. straaaaaaaasne to je dobre. asi najlepsie co som jedla..
pripadne opiect len a urobit omacku .. z vypeku, trocha vyvaru - bujon nepouzivam, vzdy mam v mrazaku vyvar co robim... trocha smotany.. priapadne hriby, syr, co mas doma.... bylinky....

jachin
9. okt 2013

syrečková polievka s hráškom, cuketový prívarok, mafinky

leyla195
9. okt 2013

@bodka13 velmi pekne si prosim recept na tu uzasnuu torticku a aj postup prosiiim dakujem krasne vopred 🙂

michaelamilan
9. okt 2013

@jja čo konkrétne potrebuješ????? Ja som ju robila včera. 2 alebo 3 príspevky nad tvojim mám aj foto.

zklimekova
9. okt 2013

krupičková polievka s vajíčkom, nastrúhaným kalerábom, zapekané palacinky...chybička sa tam vlúdila, ako keby som robila palacinky po prvý krát 😅 , ale nikto to nepostrehol a len sa oblizujú... 🙂

michaelamilan
9. okt 2013

@zklimekova to si robila tie od @danielaj????? mňáááám......si mi spravila chuť!!!!!!! Keby si neývala tak ďaleko, tak už som u teba!!!!!