Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Polievka z Hokaido tekvice, zemiakový šalát,vyprážané kuracie rezne. 🙂
Dnes bude mat maly vajickovu polievocku a rybku s cestovinami mu uparim. My dospeli asi dokopy nic kedze crevna viroza zauradovala. 😒
Ahojte, u nas pecene morcacie stehna so slaninkou a orechami + ryza. Pekny vikend🙂
slepačia polievka s rezancami, kelové fašírky, zemiaková kaša a už kysne cesto na moravské koláče 🙂
@levandullka isla si podla klasickeho receptu na pernik len dala spaldovu muku? Plnu davku aebo si miesala s bielou? Zvazujem na zajtra🙂 mozno oleja by som skusila kokosovy olej, uz som tak skusala do bublaniny a bola super.. Len sa nieked trochu zraza tej olej
@veverka24 Jasne, sla som podla klasickeho receptu z internetu, len som dala menej cukru a mixla som hladku bielu s hladkou spaldovou. nabuduce by som dala este ovela viac spaldovej 🙂. Ja som davala obycajny slnecnicovy olej, kokosovy som nemala a olivovy je do pecenia podla mojich skusenosti dost zly... Najlepsi je ryzovy 🙂
zeleninova a hoavdzie na mrkve s tarhonou.... a poobede asi nejaky kolacik
dnes polievka z červenej šošovice a palacinky, zajtra pečené dolné morčacie stehná ryžou a paradajkový šalátik.
"Napečiem" asi z mrazničky 😀
ahojky, dnes u nas na obed francuzske zemiaky 😉
ja dnes rýchlovka, len som upiekla jelítka a k tomu kašu ... a včera som deťom urobila kuracie na zeleninke ak by nechceli jelítka
@irsina83 tie sušene paradajky a rybka vyzeraju fantasticky
Zeleninová polievka a kôprová omáčka s pečeným mäsom.
dnes cesnačka, bryndzové halušky, decká dojedajú zo včera kalerab.polievku a žemľovku.
piekla som ešte slaný pohánková koláč a teraz idem ešte jablkový nech máme aj ku kávičke 😉
šošovicová polievka, varené zemiaky (celé) s petržlenom a mäsové guľky, karamelová torta
ja sa dnes ulievam lebo som sama 😀 akurat som nalozila bravcove koleno do pacu a zajtra ho uz len ugrilujem a spravim k nemu čerstvy chlieb a pridam všetko čo k nemu patri 😉
Dnes: tekvicová omáčka, vyprážaná tekvica a varene zemiaky v šupke, opečené na masle
tak dnes šošovicová, šťavnaté kuracie prsia s cesnakom(ten ochurený papier) s tarhonou a zeleninový šalát,ja som mala bez prílohy a miesto toho som si do papiera šupla encián
a ešte čokoládový puding...
dnes gnocchi s lososom a cherry paradajkami
Ja dnes som urobila hubovu prazenicu a spagety 🙂
fazuľová polievka, rizoto s kuracím mäskom, zajtra ideme na obed k mame..babke 🙂..na budúci týždeň má narodeniny , tak taká malá oslava trošičku skôr bude 😉 , budeme mať pečené kačacie stehná, červenú kapustu, zemiakové lokše, alebo knedlík..ja prispejem tými lokšami a tortičkou, o ktorej mama zatiaľ netuší, tak hádam ma do večera neodhalí 🙂
A dezert lekvarovo-orechova strudla. Lekvar je broskynovy, domaci 🙂
@levandullka mi narobila ráno chute s perníkom, tak ja som upiekla perníkové muffinky s mletými lieskovcami.
a zajtra pečiem kačku s plnkou,tak už ju mám v chladničke nasolenú ,aj plnku urobenú v miske a budem robiť lokše 😝 😝 😝 ,takže zajtra budeme mať doma hody 😵
@zklimekova tak zajtra máme rovnaký obed, my budeme mať tiež kačku 😝
dnes dojedacky zo vcera a zajtra brokolicova kremova a cervena kapusta lokse a kuracie stehna a dezert este dnes urobim okaty visnovy slimak 🙂 pekny vikend dievcata
Dnes dusene bravcove masko so slovenskou ryzou a zeleninova polievka 🙂

Naša včerajšia večera 😅 - zeleninovo-ovocná šťava (mrkva, jablko, hrozno, pomaranč, mandarinka, grep) a úžasný domáci perník so špaldovou múkou 🙂