Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte, my dnes dojedačky zo včera, len dnes som k mäsu spravila ryžu a malý mi ju všetku zjedol 😀 😕 tak som si dala ešte raz a ešte aj z tej mi ujedol a to spapal celý svoj obed 😀 Kam sa to doňho vliezlo netuším, ale spí už 3 hodiny 😀
@michaelamilan Miška, u nás bolo to isté, malý mi skoro zjedol celú porciu ryže a kuraciny.
@blackcat8885 poprosim recept 😉
Pecene kuriatko z farmy a este zo vcera segedinsky gulas.. Mam do utorka obedy v praci vybavene🙂 a pernikovy kolac so spadovou mukou.. Aj celozrnnou
dnes zelerová polievka s haluškami a sviečková na smotane 🙂
Toľko dobrôt tu zas vidím 🙂 My sme mali zeleninovú polievku, zapekané kuracie prsia s ananásom,volským okom, šunkou, so syrom, zemiakové pyré, ananásovo-broskyňovo-slivkový kompót a perník s jahodovým džemom a so šľahačkou.
Hrnčekový koláč s kúskami čokolády 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/786-hrnc...
@pami2 chleba pečiem vždy odokryty a potieram tak tri styri razy slanou vodou cca hodinku pri 180st.,pekac nevymazavam
ahojte, u nás dnes vývar z kosti z bravčového karé so zeleninou a slížikmi, obrátené zapekané rezne z bravčového karé, slovenská ryža, hranolky a kapustovo-mrkvový šalát 😉
@ivanajelinek čítam, že sme varili rovnaký obed, aj my sme mali tie rezne a namiesto tarhone slovenskú ryžu 😉
prave som dopiekla kolacik od @lululka555 - makovy s citronovou polevou 😉
@blackcat8885 a do tej plnky si ešte dala maslo alebo heru?alebo nič ?
@joannas 1lyžicu Hery ale myslím,že ani nebolo treba.Bola dosť hustá
@blackcat8885 ale myslim ked si uvarila tu plnku tak potom si tam ešte dala heru alebo nič?akože do uvarenej plnki
@joannas Ano do uvarenej podla receptu tam malo ist maslo 1PL
@blackcat8885 dakujem,a do horucej alebo zimnej plnky,?
@joannas do studenej
Ahojte kocky,
ja mam mm prec, tak do stredy varim len take rychlovky 🙂 Vcera len zeleninovu polievku a na veceru nas pozvali susedia a robila bravcove masko pecene v celku, hustu hnedu omacku, dusenu cervenu kapustu a zemiaky. Vyyyborne to bolo.
Dnes polievka zo vcera a druhe len cestoviny s omackou z mleteho masa, kde som okrem pretlaku s kuskami rajcin dala aj pokrajanu papriku, cuketu a kukuricku. Rychle a vyborne, dokonca Petrik jedol napriek tomu, ze tam bola ta paprika a kusky rajcin, co on nepapa vobec 🙂
ste mi narobili chute s tymi kolacmi, tak zajtra spravim mrkvovy 🙂
A nemate nejaky recept na zeleninove alebo sojove fasirky, ale take, co sa velmi nerozpadaju, ked ich robite? Ja som uz napr. karfiolove skusala, ale tie sa velmi rozpadavali, som nadavala, ked som ich obalovala 😝
Mam rada aj soju, ale teda zatial som nic take neskusala.
Dakujem 🙂
@miruska73 ďakujem 🙂

ahojte babulky u nas dnes fakt velkeeeeeeee varenie polievka kacacia od stvrtku pre nas a konecne sa dojedla aaj kacka jedna porcia, malej som urobila paradajkovu polievku a pre nas som urobila halusky s vajcom...no a ani vam nebudem hovorit kooooolko riadu som umyvala kedze sa podojedalo a riad z halusiek a atd .... 😝 a kolacik bol bananovo cokoladovy teda este su asi styri kusky ....