icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kvietocek7
16. okt 2013

@irsina83 fajn motivacia som tiez urobila karfiolovo-ziamiakovu polievku s mrkvou a krupicovimi haluskami 🙂

anaku
16. okt 2013

@lienka2 ja mam tesco pekaren to je podobna ako ta z lidla a som max spokojna, aj co poznam co maju tu lidlovu, tak chvalia. Ja ju pouzivam momentalne len na pripravu cesta, a normalne nahadzem suroviny, pustim program, zacne miesat a ja si dosypam muku alebo dolievam tekutiny, aby som mala konzistenciu aku chcem ( nelepive cesto). Takze normalne kym miesa kym nezacne kysnut mozes davat suroviny. Vsak aj keby si isla podla receptu, tak kazda muka je ina a nie je hned idealne to cesto...

katussska24
16. okt 2013

Pravá česká bramboračka, oškvarková nátierka s cibuľou a bielym domácim chlebom + dezert: domáce hrušky, haha 😀

PS: dievčatá, nemá niekto overený - ten najlepší - recept na domáci chlieb, kt. možem piecť v klasickej trúbe na pečenie (nie v pekárničke) ? Ten dnešný chlieb nie je môj a rada by som absolvovala svoju chlebovú premiéru.... 😉 K týmto jesenným večerom sa mi hodia sýte polievky a domáci chlieb.... 😝

Prosíííím, dajte dobré recepty !!! 😉

zita19
16. okt 2013

@sona_v Paci sa mi!!! Ja som sa uz niekolkokrat v zivote chystala na moravske kolace. Vzdy to skoncila tvarohovym kolacom s posypkou 😀 Nadsenie ma preslo ked som si predstavila ako sa s tym tintam, ze tvaroh do buchticky, potom jamocka na lekvar, lekvar a navrch posypka 😖 ale cesto uz kyslo, tak co snim? Sup na plech a hotovo!

bronia13
16. okt 2013

ja som vcera robila taky netradicny ryzovy nakyp, uvarila ryzu, dala cukor vanilu (albo moze byt aj skorica) a potm kyslu smotanu do toho.... to bolo super, poradila mi to kamoska ovela menej prace ako s klaiskov 😉

katussska24
16. okt 2013

@lululka555 mnam tie pirozky ! ako si robila plnky?

katussska24
16. okt 2013

@trudka4 a mozem aj na tie moravske kolace recept? vyzeraju pruudko profesionaaaalne.mmmm 😵

jarka721
16. okt 2013

tak pridávam i ja ďalšie moje vareníčko..... 😉 🙂
dukátové buchtičky s čok.pudingom,zemiakové nálešníky s tatárskou,grenadír................ 😉 🙂
poprosila by som nejaký recept na domáci chlebík s postupom pečenia v obyčajnej rúre 😉 ďakujeem 🙂

katkas1
16. okt 2013

moje deturence mi uz 1.5 roka pilili usi ze chcu ist autobusom tak sme dnes sli k mojmu otcovi a mali sme kuracie stehne pecene aj kacacinu s loksami a pudingovy kolac 😉

tanitta
16. okt 2013

caute kucharky.. ked nevarim aspon sa pokocham tu 😉
mate nejaky dobry recept na zavaranu cviklu?..... drhnutu...

mami.sk
16. okt 2013

dnes som urobila hubovú polievku s domácou cestovinou a bravčové na prírodno s omáčkou z kyslých uhoriek a k tomu ryža 😉

jani74
16. okt 2013

my dnes brokolicová krémová polievka a hrubé slíže s kyslou kapustou. Zajtra zas netuším - asi mrkvičková polievka so závarkou a druhé neviem. Synátor je chorý tak niečo čo má rád aby aspoň niečo spapkal ☹

briketa
16. okt 2013

Budem robit letnu hustu minestrone polievku podla (podla receptu z taliansekej encyklopecie ako na obr.) a bolonezske spagety, budeme mat na navsteve 15 deti, zda sa mi to najjednodusie. Upeciem roladu s bananom.

hyta
16. okt 2013

U nás sme dnes mali zeleninovú polievku a pstruhov na masle so zemiačikmi . Na zajtra som hľadala inšpiráciu tu u vás, tak upečiem kuracie stehná, k tomu bude ryža s hráškom, zeleninový šalát a asi paradajková polievka.

juranka
16. okt 2013

@trudka4 prosim ta das mi recept na tie moravske kolace, dakujeeeem 🙂

megika1
16. okt 2013

tu je sľúbená foto z obeda....morčacia pečeň bola skvelá,doteraz som nemala skúsenosť a mali čerstvú,dobre som zvolila 😉
faklili z plechu statočne,vidno podľa rezu 😝

fattamorgana
16. okt 2013

baby, ako spraviť kura nejak inak? nemyslím nič exotické akože s medom a tak, to by mi mm nezjedol, ale už mi idú krkom pečené kurence na tradičný spôsob. ďakujem za každú radu, hlavne odskúšanú 😉

megika1
16. okt 2013

@katussska24 skús si pozrieť moje chlebové výtvory vo fotoblogoch 🙂

trudka4
16. okt 2013

@juranka dělávám je podle tohoto receptíku :

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24566

trudka4
16. okt 2013

@katussska24 dělávám je podle tohoto receptíku :

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24566
a děkuju za pochvalu 🙂

michaelamilan
16. okt 2013

Ahojte babulky, ja som dnes robila zeleninovú polievku a cestovinu s vajcom a k tomu uhorkový šalát.

megika1
16. okt 2013

@lienka2 môžeš od oka,akurát všetko tekuté ide dole,sypké hore,aby sa neprášilo na začiatok miesenia a potom môžeš podľa požadovanej hustoty cesta pridať aj múku,aj mlieko aj vajko 🙂 ....je to pomocník,akurát nemám z Lídla,ale veľkú moulinex

irsina83
16. okt 2013

@briketa prosim ta potom daj recept, vyzera to uzasne 🙂

irsina83
16. okt 2013

Kedze mam dcerku choru a zahlienenu tak som jej zrusila vsetko mliecne, ale aby som ju neukratila od jej oblubeneho perkeltu tak som vymyslela zdravsiu verziu. Spaldovo-celozrnne halusky a kuraci perkelt s ovsenou smotanou a sojovym mliekom, riasou wakame a dochutene horalkou a jacmennym misom. Ku podivu mala zjedla 3 taniere 😀

titkovamiriam
16. okt 2013

u nas dnes granatír a šošovicová 🙂

danielaj
16. okt 2013

@lululka555 á vidím, že sa podarili, musím ich aj ja po dlhšom čase urobiť, naposledy tuším niekedy na jar som ich robila 😉

danielaj
16. okt 2013

@katussska24 pozrite môj album o varení, mám tam viacero výborných chlebíkov 🙂
@jarka721

siska53
16. okt 2013

My zajtra luskova polievka na kyslo,zapecena cvikla s hokkaido a cesnakom na bylinkach a ako prilohu som prvykrat robila quinoy. Muz uz hlavne jedlo testoval,chutilo. 🙂.

natal12
16. okt 2013

@zklimekova ja mám tiež presné tu istú knižku 😀