Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 ďakujem veľmi pekne 🙂
vie mi niekto posunúť overený recept na ruské rezy? vopred ďakujem 😀
Na fotke vikendove placky - falafel z hrachu a domaci coleslaw. Ako dezert mal byt len domaci pribinacik, ale v chladnicke na mna pozerali cerstve figy ktore bolo treba urychlene zjest, tak boli pecene s medom a mandlami a pribinacik... no nielen ako dezert, ale aj ako luxusne ranajky a nezdravy olovrant (ehm 🙂 )
Najblizsie chcem robit kremovu polievku zo sucheho hrachu (ked uz mam ten hrasok otvoreny 😀 ) a korenovej zeleniny a gnocchi s hubami.
Mam vsak jeden problem - v chladnicke je este polka kapusty co mi ostala z coleslaw-u ale nemam silu tlacit dalsiu celu misu :D Takze baby, nemate nejake tipy co s cerstvou kapustou?
v sobotu bola zeleninková polievka s krúpkami a podlesníky a piekla som chionis, ale namiesto pudingu som dala makovo-čerešňovú plnku a deti robili toto: http://varecha.pravda.sk/recepty/bounty-gulky-f... - je to suprové
v nedeľu polievka zo soboty a pečené br. mäsko,čer. kapusta s karamelom, knedľa-domáca
dnes dojedáme.
@danielaj všetko naaaaj, a nech Ti to varíííííí 🙂 🙂 🙂 😎, takisto @titkovamiriam a @abriela
@levandullka mňam, mňam 😝 úžasne vyzerá 🙂
Ahojte, my sme dnes dojedli včerajšie menu a aj štrúdle sa pojedli. Navečer upečiem trio - pudingový koláčik so smotanou 😉
@levandullka jééj, nádherný 😉
@lululka555 Dakujem veľmi pekne 🙂
@abriela @titkovamiriam aj vám želám všetko len to najlepšie k narodeninkám 🙂
U nás dnes sa polievka rezancová dojedá zo včerajška, k tomu som urobila záviny z mletého mäsa, plnené tým, čo chladnička dala a zemiačiky + zeleninový šalát. Upiekla som jablčník z lístkového cesta.
vajíčková polievka, rezne sa včera zjedli tak mama dnes stála pri šporáku a navarila som špagety s mletým mäsom, syrom, kečupom 🙂
@mayka Bravcove maso som nakrajala na malicke kocky,oprazila na oleji ,podliala troskou vody a nevchala dusit,ed bolo maso makke,zaprasila som ho mukou,cerv.paprikou a opAT zaliala troskou vody aby omacka zahustla..ochutila som to solou,korenim...hotove maso aj s omackou som vmiesaala do uvarenuch halusiek a pridala som bambino a na kusky nakrajanu nivu...horuce sa to pekne vsetko spoji 🙂) moze sa pridat aj petrz.vnat alebo pazitka a halusy robim obycajne-mua a voda,prip.pridam trochu zemiakoveho cesta v prasku 🙂
Vcera sme sa vratili z vikendovej chatovacky,takze ziadne dojedacky u nas,musela som varit 😝 gulasova polievka a rezne z vykostench stehien so zem. kasou (moje oblubene jedlooo)
vcera aj dnes sosovicova polievka s parkom, raznici a pecene zemiacky, piekla som rafaello rezy.. a zajtra bude zeleninova polievka s ovsenymi vlockami a buchty na pare.. na stredu je na plane segedin 🙂
baby nemate nejaka postup ako susit paradajky v rure teda ako dlho a na kolko?
@levandullka mňaaam, vyzerá super 😉
slizikova polievka so zeleninou, vyprazana brokolica, pecene zemiaky, aioli, paradajkovo cibulovy salat
@levandullka mnam, si ma inspirovala, syncek bude mat 2 roky coskoro a chcela som nieco jednoduche, kedze na nejaku extra tortu nemam cas, tak toto sa hodi 😉 mas nejaky specialny recept, alebo si nasla len na internete?
@titkovamiriam no že vraj aj ty si mala niekedy narodky, len mi na FB neukazovalo a zistila som že ťa už nemám medzi priateľmi, neviem prečo ... 😒 😒 ... tak všetko najlepšie...

@danielaj ahoj 🙂 aj ja sa pridávam a želám Ti krásny narodeninový dníček 😉 a tak isto aj ostatným dievčatám,čo majú dnes svoj deň @titkovamiriam a @abriela 😵 😵 😵