icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
22. okt 2013

@michaelamilan pridaj sem ten recept na tie jablkové fliačky ďakujem 🙂

hatapkagb
22. okt 2013

@levandullka tie gnocchi s hubami to si robila doma tie gnocchi alebo kupene?

aadulik2110
22. okt 2013

@abriela no vyšlo.... bratovi sa nechcelo na svet... ten sa mal narodiť 10. 10. a ja som sa mala narodiť až v novembri a keďže som bola cisárskym, tak stanovili termín skôr... tak nám to tak vyšlo... ale je pravda, že moja babka s dedkom tiež oslavovali narodky v jeden deň, len dedo bol o 5 rokov starší

tretulka
22. okt 2013

@danielaj muffiny podla Tvojho receptu napecene, pernikove s cokoladou, krasne sa daju vybrat z papiera, dakujem 😵

danielaj
22. okt 2013

@womankc takto nejako to robím s ananásom http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2171 a takto s citrónom , http://www.toprecepty.sk/recept/350-tekvicovy-k..., my ich máme radi, ten s citrónom viac ako ten ananásový 😉

danielaj
22. okt 2013

@tretulka ty si teda rýchla, som rada, že som dobre poradila 😉

abriela
22. okt 2013

@aadulik2110 verim, ze nic nieje nahoda a ked citam co pises, tak sa mi to len potvrdzuje. Ja som sa tiez na svet pytala skor.

nika2311
22. okt 2013

Potrebujem rychlo radu, prave peciem caj, je to cca 45 min a tie kusky ovocia su stale nejake velke. Neviem, ci som ich velke nakrajala alebo mam cakat, kym to cele pusti stavu a zmensi sa to. Kolko min sa to ma vobec piect? Dakujem

abriela
22. okt 2013

Ku kave na zelanie

womankc
22. okt 2013

@danielaj Ďakujem skúsim oba spôsoby , nech je rozmanitosť v špajzičke 🙂 , heheh teba by som chcela za susedu, len by sme furt varili heheheheheh ani do roboty by som nešla xixixixixiixixixii 😀

womankc
22. okt 2013

@nika2311 no už by to malo byť za tých 45 minút , na koľko stupňov to pečieš????, peč to teda do doby kým to ovocie pustí šťavu a sem tam to premiešaj , nechat teda tak hodinku , to už by si to mala mať ja to robím tak na 200 st

nika2311
22. okt 2013

@womankc ja som to dala na 150, asi teda este pockam ale 20 min, dakujem 🙂

womankc
22. okt 2013

@nika2311 no tak to pridaj na 200 a ešte minimálne tých teda 20 min , na tej 150 to trvá dosť dlho a premiešaj si to až sa ti tie vrchné nespália

m_ij_ka
22. okt 2013

baby si zaželali ovocné taniere, tak som im nakrájala na mesiačiky jablká, hrušky, mandarínky, banán a už obe ledva čakajú kým to dokrájam aby sa do ovocných tanierov pustili 😀

irsina83
22. okt 2013

ahojte, cez vikend som bola opat na hubach v sobotu som nasla par suchohribov, plavok a kuriatok, z nich som robila prazenicu - bola uzasnaaa a v nedelu za pomoci kamaratkinho ocka sme nasli vela povabnic dvojfarebnych 🙂 a jeden dubacik. a moje varenie zo vcerajska - rybie filety v kokosovej omacke s basmati ryzou, dnes karfiolovo-zemiakova polievka s riasou wakame a so zapustenym vajickom a zapeceny karfiol s varenou cviklou na zelanie mojho manzela 🙂

zklimekova
22. okt 2013

ahojte kočky, ja som dnes ešte obed nevarila, teda tak naozaj na obed som dovarila rezančeky a urobila halušky k masku....ale teraz sa mi dopiekli dva plechy pizze na večeru 🙂..a malá akurát vstala tak hor sa von, keď je tak krásne 🙂

cukrik580
22. okt 2013

vcera zemlovka, dnes veterniky, ale pyta sa mi nejake masko, tak mozno na stave so zeleninou alebo nieco este vymyslim 😀

gucz
22. okt 2013

Cez víkend sme mali pečené kuriatko s ryžou, a ako sladké jablkové pyté. Dnes som uvarila bravčový perkelt s hríbikmi a cestovinou

levandullka
22. okt 2013

@hatapkagb Ahoj, prepac, ale som trosku mimo 😅. Ktore gnochi myslis?

hatapkagb
22. okt 2013

@levandullka tie vyssie som videla s hubami.len som chcela vediet tie gnocchi robis domace ci kupene len omacku dorobis?

levandullka
22. okt 2013

@hatapkagb Fakt neviem co to so mnou je, ale neviem si na ziadne gnochi spomenut.. S istotou ale viem povedat, ze domace to urcite neboli 🙂. Nemohla si si ma s niekym pomylit?

lululka555
22. okt 2013

ahojky, dnes som nestíhala variť obed, takže taká rýchla večera - rizoto hríbikové ( šampióny a kuriatka ) s hráškom a so strúhaným parmezánom a včerajší pudingový koláč so smotanou 😉

hatapkagb
22. okt 2013

@levandullka nevadi netrap sa.tak klikla som hned pod otazkou tak snad som dobre tukla.chi chi

nikushkasa
22. okt 2013

U nás doma máme strašne radi všelijaké sendviče. Ten posledný som robila s karamelizovanou cibuľkou a bol naozaj výborný.. 🙂 🙂 😉 😉 😀
Recept tiež pridávam ak by mal niekto chuť: http://goo.gl/gpfEfq

luciok
22. okt 2013

@michaelamilan Vďaka za prianie. Ja som rodinu pozvala na tortu a kávu, inak nič špeciálne som neriešila, hoci som mala okrúhle výročie 😉

briketa
22. okt 2013

😵
@nikushkasa horuce sendvice sa volaju panini. a je to moj naj naj naj obed!

nikushkasa
22. okt 2013

@briketa ďakujem za upozornenie a my by sme ich tiež najradšej mali každý deň 😀 😀

luciok
22. okt 2013

@lululka555 Z obyčajného koláča si urobila umelecké dielo!!

luciok
22. okt 2013

Dnes sa mi nechcelo variť zvlášť pre malého, preto som urobila zapekaný karfiol. Drobcovi veeeľmi chutil