icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jasminet
23. okt 2013

my dnes porkova kremova polievka zo vcera, vysmazane sampiony + var. zemiaky a coleslaw salat a idem robit kolac este, z receptu na vyborny cuketovy kolac, ale dam namiesto cukety jablka, vynecham kakao a pridam platky mandli - cize uplne iny kolac to bude 😀 😀 😀 😀

marlenka75
23. okt 2013

Hovädzí vývar, ryža, vyprážané bravčové rezne, kyslá uhorka. 🙂

zkutnikova
23. okt 2013

dnes len rylovka mäsa mame plne zuby.....takze....vrtuľky.s tvarohom,a kyslou smotanou zaprazene so slaninkou......mnaam sa uz tesim.a k tomu sladke acidko....pre dcerku a pre mna sladke mliecko:D

sakura77
23. okt 2013

ja porova polievka a jablkovo tvarohova zemlovka,uz sa pečie 🙂

chirana
23. okt 2013

U nas granadir a salatik z cinskej kapusticky, mrkvicka,
paradajka a kukuricka...klasika 🙂

maminka2013
23. okt 2013

dnes gulášová polievka z hovädzinky a ako chuťovky obaľované jabĺčka v cestíčku 🙂

hatapkagb
23. okt 2013

@sakura77 mnaaaam zemlovka,ked nikto to nechce u nas hmm posli za porciu 🙂

sakura77
23. okt 2013

@hatapkagb chytaaaaj 😀

hatapkagb
23. okt 2013

@sakura77 vypadlo z lietadla hm nevadi 😀 ale asi si urobim taku malinku porciu v sobotu ak zozeniem rozky.nie som na sk.hrozne mi chyba slovenska strava,pecivo boze kebyze teraz vojdem do nejakej pekarne vykupila by som ho cely 😀

veronicka1901
23. okt 2013

Zeleninova polievka so syrovymi haluskami, prvykrat som ju robila a je super. Brokolicove placky so salatom s kus kusu {kus kus, cherry rajcinky, mozarella, olivy, cibula, citronova stava a stipka soli)

veronicka1901
23. okt 2013

@maminka2013 Prosim ta, ako robis to cesticko na jablcka? Vyprazas potom, ci pecies v rure. Dakovala.

veronicka1901
23. okt 2013

@chirana Posli mi trosicku aj granadiru, aj salatiku, moje naj naj jedlo 🙂

sakura77
23. okt 2013

@hatapkagb jaj taaaak..verim..nie je nad slovenské rožky a chlieb 🙂🙂🙂

hatapkagb
23. okt 2013

@sakura77 tak to nie.ked si pozriem archiv panelak ako stale tam nieco jedia hlavne rozky,chlieb juuuj ako slintam.tu su rozky skor povedane bagety ale maju daleko od nasich uzasnych rozkov

beah
23. okt 2013

Ahojte, dnes máme karfiolovú polievku s mrkvou a pečené rebierka s varenými zemiakmi s maslom a čerstvou petržlenovou vňaťou, k tomu zaváraný uhorkový šalát s cibuľou.

sakura77
23. okt 2013

@beah nerooooob😀 ze rebierka, jaj, sliny mi tečú 😀

beah
23. okt 2013

@sakura77 A to sú ešte z vlastnej sobotňajšej zabíjačky! Mňam! 😉

daniz
23. okt 2013

dnes psrtuh na masle + zemiačky, mm doje šošovicu.

emaro1
23. okt 2013

Kuracie prsia v ginovo borievkovej marinade, gastanova kasa a omacka z tekvice hokkaido 🙂

womankc
23. okt 2013

@hatapkagb heheheh toto isté moja sestra , keď prišla, prvé čo ju muselo čakať bol normálny klasický chleba rascový, rybací šalát a treska a čokoládový špic chichichichichi

womankc
23. okt 2013

@emaro1 hm také netradičné kombinácie by som si veru dala , pridaj foto

durca7
23. okt 2013

paradajkova polievka,cestoviny so spenatom 🙂

smuhyta
23. okt 2013

dnesny obed:zemiacky a zeleninovy rezeñ,zeleninova obloha,,ovocny jogurt

miska030
23. okt 2013

My dnes na obedík naše obluuuubené špagety s mlätým mäskom 😀 😀 😀

danielaj
23. okt 2013

ahojte, u nás sa dnes dojedá polievka zo strúhanej zeleniny zo včera, varila zom fašírky , zemiakovú kašu, k tomu kyslú uhorku a malá mala višňový kompót, a ešte som urobila cesnakovú pomazánku na olovrant 😉

raza
23. okt 2013

@womankc ešte raz ďakujem za receptík na šalát 🙂 bol výborný a muž si pochvaloval 🙂 a nakolko mi ostala kapusta aj mrkva, dnes som ho urobila zas, pridala som tam kukuricu , šunku a majonézu a je z toho fajný šalát k celozrnnej bagetke. 🙂

womankc
23. okt 2013

@raza no to som rada, že som bola osožná 🙂 tu sa vždy nájde , čo sa potrebuje v tejto téme 🙂

zklimekova
23. okt 2013

včerajšia večera -pizza, dnes kelovo-karelábová polievka s vajíčkom, brokolicové fašírky, varené zemiaky 😉

drobec89
23. okt 2013

Ahoj inšpirácia Kuracie prsia s cibuľovou omáčkou - http://najrecept.sk/2013/10/kuracie-prsia-s-cib... 😉

stastnevydatam
23. okt 2013

pls radu, ked davate piect do silikonovej formy, nedavate nic ? kamaratka hovorila ze sa oplachuje studenou vodou? dakujem..