icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

pragmaticka
23. okt 2013

penne so sardelami a zeleninkou (cervena repa, cibulka, paprika, rajcinky,olivy)

hatapkagb
23. okt 2013

@womankc keby som isla na sk teraz dala by som si rozky,chleba,parizsky salat,sampinonovy salat,tresku,spisske parky a zakusok,veterniky,spice,laskonku atd 😀

michaelamilan
23. okt 2013

ahojte,na raňajky som si dala s drobcom strúhanú mrkvu s jablkami, na obedík som robila mäsovo-zeleninov vývar s rezancami a druhé ananásové mäso s čínskou zeleninou a ryžou. Pekný dník.

smuhyta
23. okt 2013

@stastnevydatam ja mam silikonku uz 8 rokov a to z lidlu a nemastim nepolievam nic,,,vzdy vsetko ide pokne von nepripali sa mi tam nic 🙂 velice spokojna som

m_ij_ka
23. okt 2013

gulášová polievka zo včera, ryža so zeleninou, vykostené kura plnené praženicou, zatočila som to a šup do trúby, mňam chrumkavé, cvikla

anny1984
23. okt 2013

hlivová polievka 🙂

hyta
23. okt 2013

U nás dnes bola paradajková polievka s ryžou, k tomu tvarohové palacinky.

nakup
23. okt 2013

Dnešný obedík polievka zo suchého hrachu s opraženým chlebíkom a syrom a pizza 🙂

lululka555
23. okt 2013

@nakup dlho si tu nebola...vitaj medzi nami 🙂

nakup
23. okt 2013

@lululka555 ďakujem za privítanie 🙂

hasleerka
23. okt 2013

@zklimekova máš recept na tie brokolicové fašírky??? veru by som aj urobila

abriela
23. okt 2013

@veronicka1901 ako robis syrove halusky?

jajka78
23. okt 2013

@nakup prosim ta a ako robis cesto na pizzu?

veronicka1901
23. okt 2013

@abriela 120 gramov tvrdeho neudeneho syra nastruhas na jemnom struhadle, pridas petrzlenovu vnat, vajce, struhanku, zmiesas, aby si mohla z tej konzistencie robit take gulicky a tie povaris tak 3 minutky v polievke. V origos recepte je aj sol, ale ja som nedavala, je to dost slane.

abriela
23. okt 2013

@veronicka1901 to musi byt dobre. dakujem

zuzub
23. okt 2013

no my dnes poskromne lebo som chorá :( takže obed brokolicová polievka a cestoviny so smotanovou omáčkou kukuricou, olivami a šunkou.na večeru som mala hrianky s cesnakom a čerstvý zázvorový čaj.
zajtra neviem čo vymyslím...
mala by mi prísť knižka Ako dobre jesť a nepribrať tak som zvedavá na recepty.máte ju niekto?

siska53
23. okt 2013

My dnes este polievku zo vcera- zeleninovu mixovanu a opeceny baklazan a kukuricna kasa, lenftake nieco rychle som chcela. Mala mala i masko.

michaelamilan
23. okt 2013

@nakup tá pizza vyzerá super.....to máš domáce cesto??? podelíš sa o recept???

michaelamilan
23. okt 2013

@stastnevydatam ja ani neoplachujem......pred prvým pečením som umyla, pomastila olejom a odvtedy už nič 🙂

siska53
23. okt 2013

No a skusala som chlieb podla francuzskeho receptu, ale nie z cisto bielej muky, vacsia cast bola muka jacmenna.

briketa
23. okt 2013

robim hovadzi gulas

stastnevydatam
23. okt 2013

@nakup a to si robila smotanovy zaklad na pizzu?

stastnevydatam
23. okt 2013

dakujem za rady ohladom silikonovej formy, zajtra malej robim domaceho brumika.. tak nechcem aby bolo okolo neho placu ze by som ho musela nejak zoskrabovat z formy 🙂))

zklimekova
23. okt 2013

@hasleerka ja ich robím takto...uvarím si brokolicu, nakrájam si ju na malé kúsky, pridám roztlačený cesnak(nemusí byť), soľ,ml.čierne korenie, majoránku, vajce, premiešam, a pridám rožok nakrájaný na kúsky a zaliaty mliekom alebo vodou (na 1ks brokolice dávam 2 rožky)..celú masu premiešať a tvarovať fašírky a obaľovať v strúhanke ak je to málo husté(teda ak sa ešte fašírky rozpadávajú )..tak sa može do toho nasypať ešte trošku strúhanky

bambina78
23. okt 2013

Zienky, poradite niektora?? je lepsi pekac na muffiny alebo silikonove formicky?Ja osobne uvazujem nad formickami kvoli tomu, ze su spratnejsie.. Ale necham si poradit, kedze som muffiny zatial nerobila 😉

lucikusik
23. okt 2013

@bambina78 Mám skúsenosť len so silikónvými formičkami a nemenila by som. Kúpila som is ich tiež hlavne koli skladovaniu. Dávam do nich aj papierové košíčky.

womankc
24. okt 2013

@siska53 tak ho sem pridaj, to ma zaujalo

womankc
24. okt 2013

@nakup nóóóó veru vitaj si tu fakt dlho nebola 🙂

womankc
24. okt 2013

@bambina78 myslím, že tie silikónové sú po viacerých stránkach výhodnejšie

womankc
24. okt 2013

ja som včera robila horné kuracie stehná ako perklet- ale pridala som aj hrášok , z korenín som použila soľ, drvený kmín, strúhaný muškátový orech a trošku kurkumy, nedávala som smotanu, ale len trošku mlieka a z núdze pol kyslej smotany, bo mi syn vyľúchal všetko mlieko , tak som musela improvizovať a že sa mi to zdalo také bledé , tak som tam pridala aj hrášok - výsledok bol veru lepší ako originál perkelt k tomu som urobila maslové halušky polohrubú múku som kombinovala s ovsennou hladkou a trošku aj klasickej hladkej som dala . Muffinky som nestihla, lebo ma zúrivo chytilo štrikovanie , a už sa mi ani nechcelo viac času tráviť v kuchyni xixixixi
Takže dnes muffinky so slivkovým lekvárom , frankfurtská polievka