Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
polievka sa doje od včera, dnes kuracie sote so zelenou fazuľkou, ryža..tak na dva dni 😉 , večer paradajková polievka , nech je už aj na zajtra...zajtra nevarím....cestujeme smer KE, len škoda , že s malou na nefrologiu 😒
u nás dnes bude cícerovo-zeleninová polievka a žemľovka s jablkami a tvarohom 🙂
Pecene kacacie prsia, sipkova omacka, opekane zemiaky
paradajkova polievka s ryzou a syrom a francuzske zemiaky s kyslou uhorkou a cviklou
pečené jelítko, kyslá kapusta, zemiačik
@zklimekova mnam, to musim skusit
zemiaciky pecene z kuracimi stehnami a kyslou kapustou.. 🙂
zeleninova polievka a palacinky s nutelou a lekvarom. vecer caprese salatik
@abriela vyskúšaj sú super 🙂
ahojte babulky tak ja uz treti den nevarim mame sosovicovu pol.na kyslo a spenatove cestoviny no nejdeme ich dojest kedze nas tato teraz nechodi domov na obedy 🙂 a na veceru bude leco mnamka este z cerstvej zeleniny... zajtra spravim palacinky a cez vikend si dieta rozkazalo rezne v cesticku s kasou a uhorkovym salatom ...a piect asi nebudem muz ide cez vikend robit pride len v nedelu vecer mozno az v noci a dieta bude pracovat a ja s malou si pojdem uzivat teplucko na chalupu 😵 😵 😵 😵 😵
my dnes mame dusenu pecienku,ryzu a kysle uhorky,dcerke na olovrant este krupicu 🙂
Dnes sosovicova polievka, zapekana tekvica so syrom, varene zemiaky a zeleninovy salatik 🙂
dnes zeleninová polievka a zeleninové rizoto, zajtra asi to isté :D
@zklimekova jéééj ďakujem 😉
bolonské guličky, zemiaková kaša a špagety leteli do misky pre sliepky- chlap doniesol nejaku divnu značka a to čo z nich po uvarení ostalo, bola biela tvrdá gula a do práce pre chlapov som spravila varené jablká s pudingom a piškotami
ahojte,my dnes zapekane cestoviny s tuniakom http://www.dobre-recepty.sk/detail/39387-cestov... pridala som aj brokolicu varenu nad parou 🙂
Ktora si da ku kavicke,este je teply? http://bonvivani.sk/recepty/sarissky-jablcnik
takze len tak narychlo kuracinka na cinsky sposob a ryza,,,,a to este len zacinam 😀 😀
dnes v robote hŕstková polievka, br.rebierko s ryžou a kapustový šalát
od zajtra som so synom na OČR,tak žiadne donášky jedál z roboty a varíme o 100-šesť 😉 na zajtra som vybrala z mrazáka hovädzinu na polievku a druhé ešte neviem...
Ahojte, my dnes dojedáme zo včera - robila som fašírky zapekané v rúre a keďže sa mi nechcelo zvlášť variť zemiaky, tak som ich šupla k mäsu do tej šťavy a bolo to eňo ňuňo. Už ich budem robiť len tak. Aj mm ma pochválil, že to bolo super, že fašírky boli chrumkavé. Tak sa vytešujem z pochvaly 😀
kedže je u nás dopyt po sladkom, tak sa idú piecť perníkové muffinky 😉
Neviem, či som mimo, ale už robím zoznam na tohtoročné vianočné pečenie 😅. Prosím, povedzte mi že nie som jediná 🙂
Babulky???????????????????? môžem dať už malému (8mesačnému) ocot??? ako do jedla????@levandullka niesiiiiiii ja mám už v sklepe cesto na medovníky 😀 😅 😕
@lululka555
prosim ta to zemiakovo zelerove pyre ako robis? klasika zemiakova kasa + uvareny zeler pomixovat?
@michaelamilan radšej nie
@levandullka aj ja už rozmýšľam pomaličky,čo budem kuchtit, ale zoznam ešte nemám, ešte len začínam premýšľať o vianočnom pečení 😉
@michaelamilan nooo šikovná, niektoré cesta medovníčkové je lepšie ked postoja,aj ja mám taký receptík 😉

@zklimekova mohla by som poprosiť recept na pirôžky, ja ich milujem a vyzerajú božsky.. 🙂 ďakujem