icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natinecka
24. okt 2013

@zklimekova mohla by som poprosiť recept na pirôžky, ja ich milujem a vyzerajú božsky.. 🙂 ďakujem

zklimekova
24. okt 2013

polievka sa doje od včera, dnes kuracie sote so zelenou fazuľkou, ryža..tak na dva dni 😉 , večer paradajková polievka , nech je už aj na zajtra...zajtra nevarím....cestujeme smer KE, len škoda , že s malou na nefrologiu 😒

marionetta
24. okt 2013

u nás dnes bude cícerovo-zeleninová polievka a žemľovka s jablkami a tvarohom 🙂

emaro1
24. okt 2013

Pecene kacacie prsia, sipkova omacka, opekane zemiaky

aylina
24. okt 2013

paradajkova polievka s ryzou a syrom a francuzske zemiaky s kyslou uhorkou a cviklou

daniz
24. okt 2013

pečené jelítko, kyslá kapusta, zemiačik

abriela
24. okt 2013

@zklimekova mnam, to musim skusit

mimmka30
24. okt 2013

zemiaciky pecene z kuracimi stehnami a kyslou kapustou.. 🙂

luciaq
24. okt 2013

zeleninova polievka a palacinky s nutelou a lekvarom. vecer caprese salatik

zklimekova
24. okt 2013

@abriela vyskúšaj sú super 🙂

miruska73
24. okt 2013

ahojte babulky tak ja uz treti den nevarim mame sosovicovu pol.na kyslo a spenatove cestoviny no nejdeme ich dojest kedze nas tato teraz nechodi domov na obedy 🙂 a na veceru bude leco mnamka este z cerstvej zeleniny... zajtra spravim palacinky a cez vikend si dieta rozkazalo rezne v cesticku s kasou a uhorkovym salatom ...a piect asi nebudem muz ide cez vikend robit pride len v nedelu vecer mozno az v noci a dieta bude pracovat a ja s malou si pojdem uzivat teplucko na chalupu 😵 😵 😵 😵 😵

siska53
24. okt 2013

@womankc tu je 🙂 dufam, ze citatelne. Z tej jacmennej muky sice bol taky maly bochnicek, ale chutovo dobry 🙂
A dnes robim kolac z ovsennych vlociek podla receptu z netu, ale som si ho prisposobila trosku nasim chutovym poharikom, zasobam a casovej moznosti 🙂.

zklimekova
24. okt 2013

dnešný obedík 🙂

hatapkagb
24. okt 2013

my dnes mame dusenu pecienku,ryzu a kysle uhorky,dcerke na olovrant este krupicu 🙂

barbora84
24. okt 2013

Dnes sosovicova polievka, zapekana tekvica so syrom, varene zemiaky a zeleninovy salatik 🙂

zuzub
24. okt 2013

dnes zeleninová polievka a zeleninové rizoto, zajtra asi to isté :D

natinecka
24. okt 2013

@zklimekova jéééj ďakujem 😉

kikatko
24. okt 2013

bolonské guličky, zemiaková kaša a špagety leteli do misky pre sliepky- chlap doniesol nejaku divnu značka a to čo z nich po uvarení ostalo, bola biela tvrdá gula a do práce pre chlapov som spravila varené jablká s pudingom a piškotami

kvietocek7
24. okt 2013

ahojte,my dnes zapekane cestoviny s tuniakom http://www.dobre-recepty.sk/detail/39387-cestov... pridala som aj brokolicu varenu nad parou 🙂

saxana36
24. okt 2013

Ktora si da ku kavicke,este je teply? http://bonvivani.sk/recepty/sarissky-jablcnik

smuhyta
24. okt 2013

takze len tak narychlo kuracinka na cinsky sposob a ryza,,,,a to este len zacinam 😀 😀

gianni
24. okt 2013

dnes v robote hŕstková polievka, br.rebierko s ryžou a kapustový šalát
od zajtra som so synom na OČR,tak žiadne donášky jedál z roboty a varíme o 100-šesť 😉 na zajtra som vybrala z mrazáka hovädzinu na polievku a druhé ešte neviem...

luciok
24. okt 2013

Ahojte, my dnes dojedáme zo včera - robila som fašírky zapekané v rúre a keďže sa mi nechcelo zvlášť variť zemiaky, tak som ich šupla k mäsu do tej šťavy a bolo to eňo ňuňo. Už ich budem robiť len tak. Aj mm ma pochválil, že to bolo super, že fašírky boli chrumkavé. Tak sa vytešujem z pochvaly 😀

lululka555
24. okt 2013

kedže je u nás dopyt po sladkom, tak sa idú piecť perníkové muffinky 😉

levandullka
24. okt 2013

Neviem, či som mimo, ale už robím zoznam na tohtoročné vianočné pečenie 😅. Prosím, povedzte mi že nie som jediná 🙂

michaelamilan
24. okt 2013

Babulky???????????????????? môžem dať už malému (8mesačnému) ocot??? ako do jedla????@levandullka niesiiiiiii ja mám už v sklepe cesto na medovníky 😀 😅 😕

nelly3
24. okt 2013

@lululka555
prosim ta to zemiakovo zelerove pyre ako robis? klasika zemiakova kasa + uvareny zeler pomixovat?

joannas
24. okt 2013

@michaelamilan radšej nie

lululka555
24. okt 2013

@levandullka aj ja už rozmýšľam pomaličky,čo budem kuchtit, ale zoznam ešte nemám, ešte len začínam premýšľať o vianočnom pečení 😉
@michaelamilan nooo šikovná, niektoré cesta medovníčkové je lepšie ked postoja,aj ja mám taký receptík 😉