Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@siska53 Dakujem pekne, vyskusam 🙂
@levandullka nasi piekli (pecarku) asi na 175C ako kolace a tiez cca 30 minut. Mne to nechutilo, bola taka sladkasta. Nekorenili nicim.
@levandullka ahoj...uvar si hustý čokoládový puding,tak z 4dcl mlieka, ked vychladne vmiešaj trochu masla a roztopenú čokoládu 😉
@luciok ja som dnes robila také maxi veĺké lievance...že som si dala dve zlepené a mala som dosť 🙂
@levandullka no a krajam ju na take kocky a ciastocne aj supem, aj ked sa nemusi.. A i polievka je z nej vyborna a v letaku lidla su fajn recepty na tekvcu hokkaido, tak ak nezabudnem, vyskusam. 🙂
dnes mrkvová polievka so zemiačikom a haluškami, druhé bolo lečo a zemiaky, zajtra slepačia polievka, kuracie s mozzarelou a paradajkou plus ryža.dnes som ešte piekla jablkový koláč so škoricovou polevou výbornýýýýý 🙂
My dnes vyvar z kacacich chrbtov,dukatove buchticky so sodo,vecera rybacia pomazanka,kopec zeleninky.Zajtra polievka z dneska,druhe bude vyprazany karfiol a spravim aj fasirky(vyprazam v trube)zemiakove pyre,paradajkovy salat,malemu kompot a la ananas z hokaido.
Ako robite polievku zo zajaca? mam tri stehna, zajtra chcem uvarit
@luciok 😀 nielen že vyzerá ale sa tak v poslednom čase aj chová 😀 😅 .....si prehodil režim a chodieva spávaťokolo 23 hod 😠 wrrrrr a nie a nie mu to prehodiť!!!!! No a k tomu vareniu a papaniu: som rada že všetko čo mu dám pod nos spapá a dúfam,že mu to aj ostane!!!!!
@michaelamilan dnes sa posuva čas,možno začne od zajtra spavat už o 22.h 🙂
no kočky tak neskoro som tu asi ešte nepridávala, ale som sa len nedávno dostala k pc 🙂...dnes sme mali polievku z piatka - paradajkovú, robila som špagety(zásoby ešte z Talianska :D) s omáčkou..a syrom , a piekla som ryby aj so zeleninou (cuketa, cibuľa, paradajka)...každý ju v pekáči ofrflal..a nakoniec, keď som sa dostala k mojej porcii ryby, tak mi ostalo zeleninovej prílohy len málinko 😅
dobre ranko zienky. dnes mam veget s detmi vari polovicka: kuracia polievka s cestovinou, kuracie prsia s citronovou omackou a opekane zemiaky a hovadzia znojemska s ryzou http://bonvivani.sk/recepty/hovadzia-znojemska. peknu nedelu 🙂
Unás dnes na obed hubová polievočka z čerstvých húb, bravčové mäsko so zeleninkou a smotanou, koláčik bude cuketový s makom a citrónovou polevou.Čo na zajtra ešte netuším, dúfam, že nájdem dáku inšpiráciu od vás, šikovných kucháročiek.
dnes menu podla detskych chuti kedze mame navstevu: paradajkova polievka s parmazanom, brokolicovo-kuracie farfalle, jablkovo orechovy kolac
Dnes nedeľa tak bude brokolicová krémová polievka a mäso, knedľa, kapusta 😀
Dnes karfiolová polievka, fašírka v celku so zemiakmi a uhorkovým šalátom alebo kompotom
Dnes varí môj tatino, a budeme mať pečené bravčové mäso, červená kapusta, knedľa a klasika nedeľná polievočka vývar 🙂
A poobede ku kávičke bude sacher tortička pre môjho manželíka, ktorú som robila 1.krát 🙂 potom pridám fotečky 🙂
Ahojte , dnes varím kurací vývar so zeleninou, mexický guláš s hráškom , basmati ryžu a strúhaný syr a samozrejme aj nejaký koláčik, mám mascarpone v chladničke. 🙂
nevarím- začína mi kolo oslav- dnes sme pozvaní k možnemu svokrovi na obed a tortu- klasická slepačia polievka, rezne, šalat a torta- riadna orechovo maslová s čokoladou
@sunflower87 ja varím to isté 😉
náš dnešný obed gulášová polievka, lievance s marhuľovým lekvárom, šľahačka
U nas dnes vyvar z kosti s rezancami a tatino bude robit sote na hribikoch a zelenine 🙂
Peknu nedelu zienky, chcem sa len opytat..robila som pudingovy kolac a nejaky je mokry..to ma byt take?? ☹ Dala som navrch kys.smotanu ako pisu a puding z 3praskov na liter, tak nechapem od coho to tak navlhlo.
na ranajky boli oblozene chlebicky,na obed urobim segedinsky gulas s knedlou,ako dezert vcera urobene fantasticke rezy( piskota,tvarohovy krem s broskynami,navrch skorica) 🙂
@lululka555 Dakujem, vyskusam 🙂

@levandullka tu hokkaido? Ja to robim vzdy odhadom cca 30 minut,davam bylinky a olej,ale minule som zapekala s cviklou a cesnakom,len tu cviklu som dala skor,lebo,ta sa robi asi hodinu,na tekvicu mi stacila polhodka.ja len,tak jednoducho,nam to tak chuti.