icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

siska53
26. okt 2013

@levandullka tu hokkaido? Ja to robim vzdy odhadom cca 30 minut,davam bylinky a olej,ale minule som zapekala s cviklou a cesnakom,len tu cviklu som dala skor,lebo,ta sa robi asi hodinu,na tekvicu mi stacila polhodka.ja len,tak jednoducho,nam to tak chuti.

levandullka
26. okt 2013

@siska53 Dakujem pekne, vyskusam 🙂

abriela
26. okt 2013

@levandullka nasi piekli (pecarku) asi na 175C ako kolace a tiez cca 30 minut. Mne to nechutilo, bola taka sladkasta. Nekorenili nicim.

lululka555
26. okt 2013

@levandullka ahoj...uvar si hustý čokoládový puding,tak z 4dcl mlieka, ked vychladne vmiešaj trochu masla a roztopenú čokoládu 😉

lululka555
26. okt 2013

@luciok ja som dnes robila také maxi veĺké lievance...že som si dala dve zlepené a mala som dosť 🙂

siska53
26. okt 2013

@levandullka no a krajam ju na take kocky a ciastocne aj supem, aj ked sa nemusi.. A i polievka je z nej vyborna a v letaku lidla su fajn recepty na tekvcu hokkaido, tak ak nezabudnem, vyskusam. 🙂

irsina83
26. okt 2013

@mirage pomlela som hovadziu rostenku a kedze som jej nemala pozadovane mnozstvo tak som domlela kuracie prsia. ale tym,ze som dala kuracinu tak boli take suchsie takze si myslim, ze take hovadzie stehlo bude idealne 😉

zuzub
26. okt 2013

dnes mrkvová polievka so zemiačikom a haluškami, druhé bolo lečo a zemiaky, zajtra slepačia polievka, kuracie s mozzarelou a paradajkou plus ryža.dnes som ešte piekla jablkový koláč so škoricovou polevou výbornýýýýý 🙂

nikak23
26. okt 2013

My dnes vyvar z kacacich chrbtov,dukatove buchticky so sodo,vecera rybacia pomazanka,kopec zeleninky.Zajtra polievka z dneska,druhe bude vyprazany karfiol a spravim aj fasirky(vyprazam v trube)zemiakove pyre,paradajkovy salat,malemu kompot a la ananas z hokaido.

happy8051
26. okt 2013

Ako robite polievku zo zajaca? mam tri stehna, zajtra chcem uvarit

michaelamilan
26. okt 2013

@luciok 😀 nielen že vyzerá ale sa tak v poslednom čase aj chová 😀 😅 .....si prehodil režim a chodieva spávaťokolo 23 hod 😠 wrrrrr a nie a nie mu to prehodiť!!!!! No a k tomu vareniu a papaniu: som rada že všetko čo mu dám pod nos spapá a dúfam,že mu to aj ostane!!!!!

elenka6
26. okt 2013

@michaelamilan dnes sa posuva čas,možno začne od zajtra spavat už o 22.h 🙂

zklimekova
26. okt 2013

no kočky tak neskoro som tu asi ešte nepridávala, ale som sa len nedávno dostala k pc 🙂...dnes sme mali polievku z piatka - paradajkovú, robila som špagety(zásoby ešte z Talianska :D) s omáčkou..a syrom , a piekla som ryby aj so zeleninou (cuketa, cibuľa, paradajka)...každý ju v pekáči ofrflal..a nakoniec, keď som sa dostala k mojej porcii ryby, tak mi ostalo zeleninovej prílohy len málinko 😅

luciaq
27. okt 2013

dobre ranko zienky. dnes mam veget s detmi vari polovicka: kuracia polievka s cestovinou, kuracie prsia s citronovou omackou a opekane zemiaky a hovadzia znojemska s ryzou http://bonvivani.sk/recepty/hovadzia-znojemska. peknu nedelu 🙂

hyta
27. okt 2013

Unás dnes na obed hubová polievočka z čerstvých húb, bravčové mäsko so zeleninkou a smotanou, koláčik bude cuketový s makom a citrónovou polevou.Čo na zajtra ešte netuším, dúfam, že nájdem dáku inšpiráciu od vás, šikovných kucháročiek.

libka1
27. okt 2013

dnes menu podla detskych chuti kedze mame navstevu: paradajkova polievka s parmazanom, brokolicovo-kuracie farfalle, jablkovo orechovy kolac

leanax
27. okt 2013

Dnes nedeľa tak bude brokolicová krémová polievka a mäso, knedľa, kapusta 😀

abriela
27. okt 2013

Kedze vcera som stihla spravit torticku za 40 minut, pocas doobednajsieho spanku krpca, sli sme k starkym. Takze dnes nezvycajny "sobotnajsi" obed - hrachova kasa s udenym platkom.
A este nieco ku kave. Kolacik zo srncieho chrbta s jogurtovou plnkou a marhulami.

irsina83
27. okt 2013

Na dnes mame z piatku tie Indicke kari gulky - lebo vcera sme boli prec a este chcem uvarit sosovicovu polievku podla Gordona Ramsayho. Zelam dobru chut k ranajkam 🙂 Ovsene placky s goji a zlatym lanom, mangom a bananom poliate s javorovym sirupom 🙂

lydia22
27. okt 2013

Dnes karfiolová polievka, fašírka v celku so zemiakmi a uhorkovým šalátom alebo kompotom

sunflower87
27. okt 2013

Dnes varí môj tatino, a budeme mať pečené bravčové mäso, červená kapusta, knedľa a klasika nedeľná polievočka vývar 🙂
A poobede ku kávičke bude sacher tortička pre môjho manželíka, ktorú som robila 1.krát 🙂 potom pridám fotečky 🙂

lululka555
27. okt 2013

Ahojte , dnes varím kurací vývar so zeleninou, mexický guláš s hráškom , basmati ryžu a strúhaný syr a samozrejme aj nejaký koláčik, mám mascarpone v chladničke. 🙂

kikatko
27. okt 2013

nevarím- začína mi kolo oslav- dnes sme pozvaní k možnemu svokrovi na obed a tortu- klasická slepačia polievka, rezne, šalat a torta- riadna orechovo maslová s čokoladou

evi55
27. okt 2013

@sunflower87 ja varím to isté 😉

m_ij_ka
27. okt 2013

náš dnešný obed gulášová polievka, lievance s marhuľovým lekvárom, šľahačka

firstbaby
27. okt 2013

U nas dnes vyvar z kosti s rezancami a tatino bude robit sote na hribikoch a zelenine 🙂

bambina78
27. okt 2013

Peknu nedelu zienky, chcem sa len opytat..robila som pudingovy kolac a nejaky je mokry..to ma byt take?? ☹ Dala som navrch kys.smotanu ako pisu a puding z 3praskov na liter, tak nechapem od coho to tak navlhlo.

luciok
27. okt 2013

@abriela Tá torta vyzerá super, krásne sa ti podarila. Palec hore!!

stellamaris
27. okt 2013

na ranajky boli oblozene chlebicky,na obed urobim segedinsky gulas s knedlou,ako dezert vcera urobene fantasticke rezy( piskota,tvarohovy krem s broskynami,navrch skorica) 🙂

levandullka
27. okt 2013

@lululka555 Dakujem, vyskusam 🙂