icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sona_v
30. okt 2013

@jajka78 ja som dnes tiez take dietnejsie varila-vyvar s morcacieho stehna, rezance a k tomu masku-kedze je ho viac tak som urobila slovensku ryzu a mali sme trochiu sampionov, tak osobitne sampionovu omacku 🙂

jajka78
30. okt 2013

@sona_v dakujem. ked tu vidim obrazky co sa navarilo pocas pobytu v nemocke na infuzkach a diete, ja by som jeeedla, mnaaamky, ja chceeem jest.

libka1
30. okt 2013

@jajka78 mozno nieco z tohoto by som skusila ak lubite mrkvu http://www.gurmanka.cz/2011/03/dusena-mrkev-po-...

gucz
30. okt 2013

@jajka78 môžeš kludne urobiť aj kuracie prsia na kocky na šťave so zeleninkou (mrkva hrášok) a ryžou. Dusený bravčový plátok naprírodno so zemiakmi. Na raňajky rožtek s chudučkou šunkou, banán, ja som dávala deťom aj jablkovú výživu s piškótami.

ivetka1981
30. okt 2013

škvarkovníky a rybka s opek.zemiakmi

miminaaa
30. okt 2013

Hrášková polievka, tortily plnené kuracím mäsom a zeleninou a práve som šupla do rúry karamelové mufiny. 😉

michaelamilan
30. okt 2013

Dnes dojedačky včerajšej karfiolovej polievočky a robila som kuracie pečienky na cibulke a tarhoňu 🙂 mmmmmm si ešte pochutnávam 🙂

7katka
30. okt 2013

segedinsky gulas s knedlou a zeleninova polievka, v rure su domace rozky🙂

michaelamilan
30. okt 2013

@natal12 moja nebudem sa ti smiať!!!!! Toto som aj ja lala ešte na starom byte 😠 ☹ 😒 a zistila som že mi idú z potravinovej skrinky- múka a ryža......odvtedy všetko dózujem :-/ asi budeš musieť všatko prehľadať, vysavovať a dať tam také tie somariny, jéééj ako sa to volá......no to ich má odpudzovať a nechcem ťa strašiť ale zbavovala som sa ich mesiac, mala som ich aj za linkou ☹
Rýchlo sa ich zbav!!!!! držím palčeky!!!!

efci
30. okt 2013

Nas dnesny obed losos so zelenymi fazulkami na smotane, urobime si aj zajtra. No a take chutne a zdrave zavrsene citronovou tortickou, zatial len kupenou, kedze sa nejdem dopatrat receptu.

titkovamiriam
30. okt 2013

včerajšia plnena fašírka a dnešné sojové rizoto a k nemu som spravila porovu polievku 🙂 a idem si spraviť album čoby som chcela piecť nové na Vianoce tak ak budete chciet nahliadnite 🙂

matabah
30. okt 2013

@fattamorgana tak skús perník klasický,natretý lekvárom a čokoláda na vrch,a možeš aj lentilkami posypat..to je vdacné,rýchle a dobréé...ak nemáš pecept,napíšem ti..🙂

bellada
30. okt 2013

bulgurove fasirky, varene zemiaky a domaca tatarka

efci
30. okt 2013

@titkovamiriam ak mas pridaj tam aj dake skoricove pecivo 🙂 Ja by som nejake chcela, ale nepoznam ziadne odskusane.

miska030
30. okt 2013

My dnes,bravčové mäsko na hrášku a slovenská ryža,zajtra urobím asi vyprážaný syr,dlho sme nemali 😀

miska030
30. okt 2013

@ivetka1981 Aku rybku si robila,lebo ja najcastejsie kupujem pangasius,ale stale sa mi po rozmrazeni rozpada ☹ ☹ ☹

titkovamiriam
30. okt 2013

@efci teraz v tejto varke je skorica len ako doplnok no páči sa linky na odskusane škoricove koláčiky,ja len miesto margarinov davam maslo:

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35083
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3117

leanax
30. okt 2013

Dnes dojedáme polievočku zo včera hrachovú s párkom a dnes som k tomu uvarila kelový prívarok so špekačkami 😀

lienka2
30. okt 2013

nedela a pondelok bol hovadzi vyvar s rezancami, bravcove na leci a noky, utorok zemiakova polievka s cervenou sosovicou, buchty na pare, dnes dojedacky polievky a vytiahla som z mraznicky maso uvarila k nemu zemiaky, zajtra vyvar z kur. stehna so zeleninkou a cestovinou granadir, piatok dojeme polievku a bud palacinky alebo vyprazany karfiol.. a dnes som este piekla babovku, zasa sa mi podarila az sa cudujem.. len jedna otazka.. vyklapat ju teplu ci nechat uplne vychladnut.. vyklapala som este trocha teplu a samozrejme ze mi nevysla vonku cela..

zklimekova
30. okt 2013

dnes špenátová polievka , šošovicový prívarok s opečenou klobáskou a chlebíkom 😉

ivetka1981
30. okt 2013

@miska030 robila som tresku 🙂

lululka555
30. okt 2013

ahojky , dnes som polievku nevarila, mali sme od včera kyslú fazuľu a robila som slivkové guľky zo zemiakového cesta s makom a maslom. Presne 71 takých menších guliek. 😝
a včerajšie chlebíky na večeru k telke 😉

miruska73
30. okt 2013

ahojte babulky vcera somurobila tie rychle rozkove pirohy plnene sliv.lekvarom ,a slivk.nutelou a broskynovym lekvarom posypane makom a premm kakaom....mnamka mame este na dvadni tolko ich je 😀 😀 😀 tak dnes pozvem moju sestru na navstevu nech nam s nimi pomoze 😀 😀 a dnes idem robit polievku z brav kosti a kolozvarsku ...tak dopijem kavu a idem na to kedze som sa cele doobedie tarala..a zajtra sa idem znova....

glukacova
30. okt 2013

@gucz ahoj krasne knedle podelíš sa o recept? dakujem

lululka555
30. okt 2013

@natal12 ahoj tak musíte urobiť ,,generálku,, v potravinách , moja mama sa ich tiež dlho zbavovala v špajzi, všade boli mole a červíky....a našla ich v ovsených vločkách. Najlepšie je skladovanie vo vakuových nádobách.Ja som inak mávala problém tiež so strúhankou a mala som ju zatvorenú vo vedierku, odkedy tam dávam zopár bobkových listov mám pokoj.Inak dobrá je ževraj aj levandula na tie potvory 😉

glukacova
30. okt 2013

@lucikatn ahoj zaujali ma tie brokolicove mufinky s nivovou nátierkou ako ich robíš?

natal12
30. okt 2013

@michaelamilan čožééééé????? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ sestra našla jedného na chodbe na skrini ☹ ja zas v kuchyni na stene na plafóne.A kuchynnská linka sa tam odtiahnuť nedá bohužial ☹ ☹ ☹ 😠 . minule sme mali mravcov tých sme sa zbavili a teraz toto do riti !!!!! 😠 😠 😠 😠 😠

gelinka75
30. okt 2013

@natal12 vsetky potraviny prezriet a vyhodit, inac sa toho nezbavis

natal12
30. okt 2013

@lululka555 No moja , my máme potraviny ako sú múka, struhánka, krupica a také v dózách uzavretých 🙂 levanduľa a kde to zoženiem ??

irsina83
30. okt 2013

@danielaj dobre, ja mam noveho profi robota tak by to mal zvladnut 🙂 super, dakujem za tip 😉 lebo citala som ze aj melu v mlynceku na maso. preto som si nebola ista.... 🙂