Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@jajka78 mozno nieco z tohoto by som skusila ak lubite mrkvu http://www.gurmanka.cz/2011/03/dusena-mrkev-po-...
Hrášková polievka, tortily plnené kuracím mäsom a zeleninou a práve som šupla do rúry karamelové mufiny. 😉
segedinsky gulas s knedlou a zeleninova polievka, v rure su domace rozky🙂
@natal12 moja nebudem sa ti smiať!!!!! Toto som aj ja lala ešte na starom byte 😠 ☹ 😒 a zistila som že mi idú z potravinovej skrinky- múka a ryža......odvtedy všetko dózujem :-/ asi budeš musieť všatko prehľadať, vysavovať a dať tam také tie somariny, jéééj ako sa to volá......no to ich má odpudzovať a nechcem ťa strašiť ale zbavovala som sa ich mesiac, mala som ich aj za linkou ☹
Rýchlo sa ich zbav!!!!! držím palčeky!!!!
@fattamorgana tak skús perník klasický,natretý lekvárom a čokoláda na vrch,a možeš aj lentilkami posypat..to je vdacné,rýchle a dobréé...ak nemáš pecept,napíšem ti..🙂
bulgurove fasirky, varene zemiaky a domaca tatarka
@titkovamiriam ak mas pridaj tam aj dake skoricove pecivo 🙂 Ja by som nejake chcela, ale nepoznam ziadne odskusane.
@ivetka1981 Aku rybku si robila,lebo ja najcastejsie kupujem pangasius,ale stale sa mi po rozmrazeni rozpada ☹ ☹ ☹
@efci teraz v tejto varke je skorica len ako doplnok no páči sa linky na odskusane škoricove koláčiky,ja len miesto margarinov davam maslo:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35083
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3117
Dnes dojedáme polievočku zo včera hrachovú s párkom a dnes som k tomu uvarila kelový prívarok so špekačkami 😀
nedela a pondelok bol hovadzi vyvar s rezancami, bravcove na leci a noky, utorok zemiakova polievka s cervenou sosovicou, buchty na pare, dnes dojedacky polievky a vytiahla som z mraznicky maso uvarila k nemu zemiaky, zajtra vyvar z kur. stehna so zeleninkou a cestovinou granadir, piatok dojeme polievku a bud palacinky alebo vyprazany karfiol.. a dnes som este piekla babovku, zasa sa mi podarila az sa cudujem.. len jedna otazka.. vyklapat ju teplu ci nechat uplne vychladnut.. vyklapala som este trocha teplu a samozrejme ze mi nevysla vonku cela..
dnes špenátová polievka , šošovicový prívarok s opečenou klobáskou a chlebíkom 😉
@miska030 robila som tresku 🙂
ahojte babulky vcera somurobila tie rychle rozkove pirohy plnene sliv.lekvarom ,a slivk.nutelou a broskynovym lekvarom posypane makom a premm kakaom....mnamka mame este na dvadni tolko ich je 😀 😀 😀 tak dnes pozvem moju sestru na navstevu nech nam s nimi pomoze 😀 😀 a dnes idem robit polievku z brav kosti a kolozvarsku ...tak dopijem kavu a idem na to kedze som sa cele doobedie tarala..a zajtra sa idem znova....
@natal12 ahoj tak musíte urobiť ,,generálku,, v potravinách , moja mama sa ich tiež dlho zbavovala v špajzi, všade boli mole a červíky....a našla ich v ovsených vločkách. Najlepšie je skladovanie vo vakuových nádobách.Ja som inak mávala problém tiež so strúhankou a mala som ju zatvorenú vo vedierku, odkedy tam dávam zopár bobkových listov mám pokoj.Inak dobrá je ževraj aj levandula na tie potvory 😉
@michaelamilan čožééééé????? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ sestra našla jedného na chodbe na skrini ☹ ja zas v kuchyni na stene na plafóne.A kuchynnská linka sa tam odtiahnuť nedá bohužial ☹ ☹ ☹ 😠 . minule sme mali mravcov tých sme sa zbavili a teraz toto do riti !!!!! 😠 😠 😠 😠 😠
@lululka555 No moja , my máme potraviny ako sú múka, struhánka, krupica a také v dózách uzavretých 🙂 levanduľa a kde to zoženiem ??

@jajka78 ja som dnes tiez take dietnejsie varila-vyvar s morcacieho stehna, rezance a k tomu masku-kedze je ho viac tak som urobila slovensku ryzu a mali sme trochiu sampionov, tak osobitne sampionovu omacku 🙂