icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michaelamilan
30. okt 2013

@natal12 ☹ no nechcem ťa strašiť ale treba nájsť čo najskôr zdroj!!!!!!!! a rýchlo sa ich zbaviť... Fuj, si pamätám že som raz robila na obed ryžu a muž v nej mal uvareného červíka ☹ bléééééééé uáááááá až mi je z toho zle zasa.

jachin
30. okt 2013

tak dnesx zeleninová polievka s haluškami, živánka, čokoládovo orechové mafiny s mascarpone krémom

jachin
30. okt 2013

@natal12 ako už bolo písané, všetky potraviny pozrieť...ja som raz mala takýto problém a zdroj bol v orechoch...mám ich plátenom vrecku, boli zatrčené vzadu v skrinke, zabudla som na nich a po čase to bolo plné červov...

gianni
30. okt 2013

dnes kuracia polievka a langoše....
a ako sladké : mini kakaové croisanty (mrazený polotovar) 😉
a ešte idem asi zarobiť cesto na "chlieb bez miesenia" - kým malý spí

natal12
30. okt 2013

@lienka2 ja vyklápam teplú 🙂 a vždy je pekná

natal12
30. okt 2013

@michaelamilan preboháááá ☹ ☹ ☹ mna by porazilo !!! . moja ja sa bojím aj normálne jesť ináč 😒 😀

michaelamilan
30. okt 2013

@natal12 ja som inak potom ani spať nemohla, lebo som sa bála že už sú aj v spálni 😅 možno trošku preháňam ale mne je z takýchto vecí úplne že ble!!!!! kks tuším idem prehliadnuť potr. skriňu či je všetko OK!
teraz radšej všetko riadne kontroluj, to sa množí ako sprosté! No a v tom lepšom pípade ti to možno prišlo od susedov!

katy1986
30. okt 2013

@natal12 ahoj, aj ja som mala tento problém v špajzi....ja som červ našla na podlahe, potom som prišla na to, že on vlastne spadol z plafónu 😖 😖 😖 no všetko som prezrela, mala som tam hrubú múku, čo som nepouživala,to bol zdroj, ale už bolo vlastne neskoro.....najnechutnejšie bolo, že som varila ryžu, a ja že čo tam je, a že červy....v tom momente všetko letelo zo špajze, čo bolo načaté....bez výnimky, aj drahé špaldové cestoviny....police som poutierala, kúpila nový voskový papier, a čo som dávala naspäť aj to som poutierala....kúpila som také trojuholničky, špec. na potravinové mole, mole sa tam prilepia.....odvtedy mám dózy....ale poviem ti, že napr. mamina kúpila špaldovú múku, a ako otvorila (nové balenie) už tam boli mole....takže človek sa ani na to nemôže spoliehať, že je to nenačaté....

monikaresovska
30. okt 2013

@leanax pizza vyzera uzasne, mohla by som poprosiť receptík🙂

miska030
30. okt 2013

@ivetka1981 Myslis,alijašsku tresku,ci ako sa vola ☹

ivetka1981
30. okt 2013

@miska030 áno presne tá

miska030
30. okt 2013

@ivetka1981 Dakujem 😀

natal12
30. okt 2013

@katy1986 presne aj ja som našla na plafóne 😒 vieš aké nervy mám nato !!! 😠 😠 ..zasa všetko kontrolovať a podávat von a tak , minule sme mravcov mali ☹ ☹ 😠
@michaelamilan pokontroluj radšej, ja keď vidím pavúka mne je zle skáčem jak sprostá 😀 😀 😀

katy1986
30. okt 2013

@natal12 ja som bola potom taká, ked som tam upratovala, že som furt cítila, ako by mi niečo liezlo na krku, na hlave 😅 😅 😅 😅 však to, upratovanie zaberie veľa času, a ešte koľko penazí (potraviny kt. som vyhodila) som vyhodila, hlavne tie drahé cestoviny 😖 😖 tak ale čo už, človek sa učí na vlastných chybách....ináč sestra zas mravce má, a nevie sa ich tiež zbaviť, už vyskúšala všetko....čo ti poviem, furt niečo riešiť...na nervy 😖 😖 😖

natal12
30. okt 2013

@katy1986 Presne človek kúpi a nakoniec to vyhodí 😒 my keď sme mali mravcov tak sme skúšali všetko nič nepomohlo, nakoniec som kúpila Biolit rozprašovač a striekala odkiaľ vyliezali na tie miesta, aj keď nevyliezali aj tak som striekala. No nakoniec sme sa ich zbavili konečne.Dúfam že sa už neobjavia !!!!

abriela
30. okt 2013

pridavam sa k skupine - vyprazany karfiol, zemiaky a gulasova polievka s masom. Zajtra polievka z dnes a zemlovka s jablkami a tvarohom

smuhyta
30. okt 2013

vecera pre mm je hotova a bude mat aj na zajtra do prace 😀 ,,,co dom dal,, hrniec a v ñom vselico 😅 😅 ryza,zelenina ,mäso...

gucz
30. okt 2013
maba
30. okt 2013

Žienky,varila som polievku z celej sliepky.Nik ju nechce jesť 😖 - myslím sliepku 😉 ,poraďte mi,čo mám spraviť z mäska?

tanitta
30. okt 2013

@maba zamaskovat do rizota, natierka a poznam aj ludi co sliepku obalia v cesticku a vysmazia... ja osobne tiez nejem varenu sliepku ale v ramci zamaskovania sa da 😉

danielaj
30. okt 2013

ahojte, u nás sme dnes dojedali rascovú polievku s vajíčkom a haluškami zo včera, robila som perky z rožkového cesta s domácim jahodovým džemom, aby sladkého nebolo málo aj jablkovú bábovku a samozrejme aj domácu Lučinu, ako každý týždeń, tentoraz s domácimi sušenými nakladanými rajčinami a cesnakom 😉

danielaj
30. okt 2013

@efci ja robievam výborné škoricové hviezdička, mám ich aj v albume, ak chceš nakukni 🙂

efci
30. okt 2013

@danielaj nooo nasla som aj hviezdicky aj nejake skoricove kosicky s mandlovou plnkou 🙂 To tiez musi byt mnamka. Len tam nie su recepty pri tom. Inak co tam mas tie carodejkine prsty, ja som sa toho normalne zlakla 😝 😀

m_ij_ka
30. okt 2013

my sme si s ocinom dali na večeru pečené klobásky, horčica, pečivo. Babám som spravila čokoládový puding s piškótami. Všetci sme všetko zjedli 😀 😀

leanax
30. okt 2013

@monikaresovska recept na cesto 300g hladká múka, 3 polievkové lyžice olej, 1/2 prášok do pečiva, 1 čajová lyžička nie kopcovitá soli, teplé mlieko podľa potreby, v miske vypracovať vláčne cesto, potom ho rozvaľkať na tenko a na pomastenom plechu ešte roztlačiť rukami a naukladať podľa chuti, potieram paradajkovým pretlakom, lebo kečupom je to sladké 😀

salome_82
30. okt 2013

Domáce čínske rezance 🙂

luciaq
30. okt 2013

rezance s tvarohom a slaninkou a pre mna vecer grecky salatik

hasleerka
30. okt 2013

@maba ja by som pomlela na fašírky...

katla
30. okt 2013

@maba urob z toho fasirky.

marianna2468
30. okt 2013

@hyta skusila som a veru dopadlo to KO........viac nebudem piect bez formy len tak volne