Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tak dnesx zeleninová polievka s haluškami, živánka, čokoládovo orechové mafiny s mascarpone krémom
dnes kuracia polievka a langoše....
a ako sladké : mini kakaové croisanty (mrazený polotovar) 😉
a ešte idem asi zarobiť cesto na "chlieb bez miesenia" - kým malý spí
@michaelamilan preboháááá ☹ ☹ ☹ mna by porazilo !!! . moja ja sa bojím aj normálne jesť ináč 😒 😀
@natal12 ja som inak potom ani spať nemohla, lebo som sa bála že už sú aj v spálni 😅 možno trošku preháňam ale mne je z takýchto vecí úplne že ble!!!!! kks tuším idem prehliadnuť potr. skriňu či je všetko OK!
teraz radšej všetko riadne kontroluj, to sa množí ako sprosté! No a v tom lepšom pípade ti to možno prišlo od susedov!
@natal12 ahoj, aj ja som mala tento problém v špajzi....ja som červ našla na podlahe, potom som prišla na to, že on vlastne spadol z plafónu 😖 😖 😖 no všetko som prezrela, mala som tam hrubú múku, čo som nepouživala,to bol zdroj, ale už bolo vlastne neskoro.....najnechutnejšie bolo, že som varila ryžu, a ja že čo tam je, a že červy....v tom momente všetko letelo zo špajze, čo bolo načaté....bez výnimky, aj drahé špaldové cestoviny....police som poutierala, kúpila nový voskový papier, a čo som dávala naspäť aj to som poutierala....kúpila som také trojuholničky, špec. na potravinové mole, mole sa tam prilepia.....odvtedy mám dózy....ale poviem ti, že napr. mamina kúpila špaldovú múku, a ako otvorila (nové balenie) už tam boli mole....takže človek sa ani na to nemôže spoliehať, že je to nenačaté....
@leanax pizza vyzera uzasne, mohla by som poprosiť receptík🙂
@ivetka1981 Myslis,alijašsku tresku,ci ako sa vola ☹
@miska030 áno presne tá
@ivetka1981 Dakujem 😀
@katy1986 presne aj ja som našla na plafóne 😒 vieš aké nervy mám nato !!! 😠 😠 ..zasa všetko kontrolovať a podávat von a tak , minule sme mravcov mali ☹ ☹ 😠
@michaelamilan pokontroluj radšej, ja keď vidím pavúka mne je zle skáčem jak sprostá 😀 😀 😀
@natal12 ja som bola potom taká, ked som tam upratovala, že som furt cítila, ako by mi niečo liezlo na krku, na hlave 😅 😅 😅 😅 však to, upratovanie zaberie veľa času, a ešte koľko penazí (potraviny kt. som vyhodila) som vyhodila, hlavne tie drahé cestoviny 😖 😖 tak ale čo už, človek sa učí na vlastných chybách....ináč sestra zas mravce má, a nevie sa ich tiež zbaviť, už vyskúšala všetko....čo ti poviem, furt niečo riešiť...na nervy 😖 😖 😖
@katy1986 Presne človek kúpi a nakoniec to vyhodí 😒 my keď sme mali mravcov tak sme skúšali všetko nič nepomohlo, nakoniec som kúpila Biolit rozprašovač a striekala odkiaľ vyliezali na tie miesta, aj keď nevyliezali aj tak som striekala. No nakoniec sme sa ich zbavili konečne.Dúfam že sa už neobjavia !!!!
pridavam sa k skupine - vyprazany karfiol, zemiaky a gulasova polievka s masom. Zajtra polievka z dnes a zemlovka s jablkami a tvarohom
vecera pre mm je hotova a bude mat aj na zajtra do prace 😀 ,,,co dom dal,, hrniec a v ñom vselico 😅 😅 ryza,zelenina ,mäso...
@glukacova robila som ich podľa tohoto http://varecha.pravda.sk/recepty/hrncekova-kned...
Žienky,varila som polievku z celej sliepky.Nik ju nechce jesť 😖 - myslím sliepku 😉 ,poraďte mi,čo mám spraviť z mäska?
ahojte, u nás sme dnes dojedali rascovú polievku s vajíčkom a haluškami zo včera, robila som perky z rožkového cesta s domácim jahodovým džemom, aby sladkého nebolo málo aj jablkovú bábovku a samozrejme aj domácu Lučinu, ako každý týždeń, tentoraz s domácimi sušenými nakladanými rajčinami a cesnakom 😉
my sme si s ocinom dali na večeru pečené klobásky, horčica, pečivo. Babám som spravila čokoládový puding s piškótami. Všetci sme všetko zjedli 😀 😀
@monikaresovska recept na cesto 300g hladká múka, 3 polievkové lyžice olej, 1/2 prášok do pečiva, 1 čajová lyžička nie kopcovitá soli, teplé mlieko podľa potreby, v miske vypracovať vláčne cesto, potom ho rozvaľkať na tenko a na pomastenom plechu ešte roztlačiť rukami a naukladať podľa chuti, potieram paradajkovým pretlakom, lebo kečupom je to sladké 😀
Domáce čínske rezance 🙂
rezance s tvarohom a slaninkou a pre mna vecer grecky salatik
@hyta skusila som a veru dopadlo to KO........viac nebudem piect bez formy len tak volne

@natal12 ☹ no nechcem ťa strašiť ale treba nájsť čo najskôr zdroj!!!!!!!! a rýchlo sa ich zbaviť... Fuj, si pamätám že som raz robila na obed ryžu a muž v nej mal uvareného červíka ☹ bléééééééé uáááááá až mi je z toho zle zasa.