icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
31. okt 2013

Ahojte , jedna menšia otázka no trošku smiešna 😒 koľko pudingov má isť na 800 ml mlieka? chcem to na dukátové buchtičky, robím kakaový puding 🙂

michaelamilan
31. okt 2013

@natal12 daj len tak odhadon 1 a pol balenia, lebo na 0,5l mlieka je 1 balenie, tak na 0,8 cca 1 a pol 🙂

lillona
31. okt 2013

pikantna fazulova polievka s parkom a nektarinkovo malinovy kolac

irsina83
31. okt 2013

Dnes posuchy z ovsenej muky, muz hovori, ze su tensie, ale mne to nevadi, jeden s ochutenym tvarohom - cesnak, sol a kopor a druhy paradajky a por a fazulova sladka polievka - z adzuki fazuliek a s rezancami.

natal12
31. okt 2013

@michaelamilan Fajn vyšiel, len si myslím že vanilkový je lepší k tým dukátovým 😀 🙂

zklimekova
31. okt 2013

dnes špenátová polievka zo včera a palacinky s nutelou , slivkovou nutelou a jahohovým džemom, aby si každý vybral akú chce 😉

natalii6
31. okt 2013

ahojte dievcata poprosim vas o nejaky dobry recpetik na ovocny kolacik z tvarohom a zelatinou dakujem

lululka555
31. okt 2013

@natalii6 taký mám v albume 🙂

hasleerka
31. okt 2013

@natal12 ja dávam na 800 ml jeden zlatý klas, 2PL cukru, vanilka a je akurát na dukátové

lululka555
31. okt 2013

@natal12 aj ja tak robím na dukátky ako píše @hasleerka , máme na nich radi redší puding 😉

soniatko
31. okt 2013

kocky, troska od veci , ale nemate niektora pristroj na fondue? mam nejake otazky...

natalii6
31. okt 2013

@lululka555 dakujem uz som pozerala 😉

gucz
31. okt 2013

U nás dnes zeleninový vývar s krupicovými drobcami, hrachová kaša s klobáskou a chlebíkom a bábovka od včera

natal12
31. okt 2013

@hasleerka
@lululka555 Baby ja som tiež tak robila včera zo zlatého klasu, len som nevedela ako to je z kakaovým pudingom Dr.Oetker. Tiže máme radi redší puding na dukátových 🙂

matabah
31. okt 2013

ja som dnes jedla v BB v reštike cesnakovú krémovú s krutónmi a cestoviny s nivovou a kuracím masom...🙂
zajtra varím milánsku polievku (rajčinová s krupicovými haluškami,zjemnená smotanou a troška kopru do nej)-je fantastická....a potom perky so slivk.lekvárom a tvarohom,šúlance s makom....dobrú chut! 😉 😉 😉

egyptanka
31. okt 2013

vcera sosovicova polievka so zeleninou a cestoviny s vajcom, dnes paradajkova s cestovinou a dukatove buchticky.
a este som vcera piekla bezplepkovu cokoladovu babovku bez pouzitia muky a mlieka.

raza
31. okt 2013

@gucz ahoj, prosím ťa, môžeš mi napísať polopatistický postup na hrachovú kašu??

egyptanka
31. okt 2013

@raza ja robum tak, ze na cibulke oprazim premyty zlty hrach, zalejem vodou, pridam presilovany cesnak (ja davam aj styri - pat strrucikov - mam rada cesnakovejsiu kasu), ked je hrach makky osolim, troska mleteho cierneho korenia a ponornym mixerom zmixujem, ak je prilis husta tak este zriedim horucou vodou.

luciok
31. okt 2013

Ahojte žienky, posledné dni klasické varenie zanedbávam, ale sústredím sa na prípravu oslavy malého 1. narodenín. Včera mi mm vyrazil dych, keď doniesol domov nádhernú syrovú tortu, dnes doniesol sladkú, čo sme objednali u jednej super pani, čo sa venuje pečeniu. Hotové umelecké diela!! Škoda, že sa mi nedajú pridať fotky...
Piekla som kinder bueno, fanta rezy, čokoládový koláč so šľahačkou, svokra urobila ďalšie 2 druhy, takže sladkého bude až až 😝 Ďalej budú nejaké chlebíky, očká, pomazánky, krabí šalát, v sobotu vývar a sviečková.

luciok
1. nov 2013

Dobré ráno, takže dnes pridávam foto syrovej torty k malého 1. narodeninkám

lydia22
1. nov 2013

Dnes bryndzová polievka a kuracie prsia ako soté s ryžou

hyta
1. nov 2013

@danielaj Prosím o radu. Mám mesiac v mraziaku vypražené bedle. Môžeme ich ešte jesť?

zuziq
1. nov 2013

@danielaj isto sa to tu uz spominalo ale lucinu robis s jogurtov a smotany? Dakujem 😉

hyta
1. nov 2013

Dobré ránko, u nás dnes máme brokolicovú polievku s krutónami, hubovú omáčku s bravčovým mäskom a domácou knedľou , po dlhej dobe kuracie rezne a pre veľký úspech som opäť urobila nepečený krémeš.

m_ij_ka
1. nov 2013

šošovicová polievka na kyslo, druhé je zo včera zemiakové pyré a kuracie štvrte spolu zapečené v rúre, čalamáda

aylina
1. nov 2013

dneska to bude jablkovy kolacik, polievka zeleninova a fasirky plnene syrom a zemiakova kasa k tomu uhorka ,cvikla ,calamada

libka1
1. nov 2013

my dnes brokolicovy den 😀 brokolicova polievka s haluskami, vyprazana brokolica, varene zemiaky, aioli, nepecena jablkova torta

zuzananinka
1. nov 2013

ja som už vecer navarila kapustovu polievku a 321 palacinky na dnes aby som mohla v klude spraviť pre maminu 6 knedlov a potom este pochodiť po hroboch a vecer napiect pizza trojuholnicky tiež pre maminu - zajtra oslavuje narodky - teda má ich dnes ale posedenie bude zajtra

gucz
1. nov 2013

@raza namočím si polený žltý hrach do vody. Potom ho dám variť, pridám trochu soli a trošku mletého čierneho korenia. Keď už je hrach rozvarený, pridám kljednu kocku bujónu a ešte povarím. Potom to rozmixujem tyčkovým mixérom. Z mlieka a múky si spravím zátrepku, vlejem to do hrachu a povarím. MM a ja si dávame navrch klobásku, alebo párku na kolieska. Synček kašu papá samú, veľmi mu to chutí (jedol by to aj na raňajky 🙂 )

gucz
1. nov 2013

@hyta ja by som ich už asi nejedla. Huby sú tak či tak ťažké na trávenie a vytiahnuté z mrazáku a znova zohrievané by som sa bála jesť.