icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ladybaby
9. nov 2013

@hasleerka tvarohovy zavin vyzera uzasne, mozem poprosit receptik? dakujem

hasleerka
9. nov 2013

no tak som sa prelúskala o čo tu ide, zdravá výživa ... nikoho predsa nenútime, aby chodil do tejto témy kde varíme samé "nezdravé jedlá" ... ved nech si otvoria svoju vlastnú ... tu ide o to aby sme si dali inšpiráciu čo dobrého variť ... kde naši rodičia mali šajnu o všelijakých múkach ... teraz len samá propagácia a biznis, človek už nie je človekom ale slúži len na účely ... zaujímavé že nedávno vravili v správach že pre deti je najzdravšia biela múka

hasleerka
9. nov 2013

@ladybaby robila som z tohto receptu, jednu vianočku a jeden závin a chutí mi ešte viac ako babiččine záviny

http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3581

lydia22
9. nov 2013

@monika837 recept je v albume @danielaj okrem iných dobrôt 🙂

linda20111
9. nov 2013

Zemiakovy privarok s klobasou, brokolicova rolada z listkoveho cesta.

jani74
9. nov 2013

@raza robievam je to mňamka inak krkovičku nemusím 😉

jani74
9. nov 2013

@veroninna1 aj my sme dnes mali jablkové pyté 😀

danielaj
9. nov 2013

@lydia22 super, vydaril sa ti 😉

danielaj
9. nov 2013

@nadulka88 ahoj, ja si chren uskladňujem takto : Do mixéra dám 2/3 prevarenej vody /z 2 dl pohára/-1/3 doplním olejom, pridám 1 ČL cukru, 1/2 ČL soli a nakoniec pridám očistený a na kolieska nakrájaný chren, mixujem, až je zmes taká hustá ako z obchodu. Nakoniec pridám 2 ČL octu. Dávam do malých pohárikov - nesterilizujem, ale uchovávam dole v chladničke. Zostane dlho čerstvý a pekný biely.

danielaj
9. nov 2013

ahojte, dnes som varila hríbovú polievku so zemiakmi a haluškami, plnené zapekané šampióny, vyprážaný karfiol, varené zemiaky s pažítkou, domáca tatarka bez vajíčka, sladké dnes nepečiem, máme ešte jablkovo-makový závin 😉

danielaj
9. nov 2013

no nedá mi nezareagovať na to čo sa tu od včera rieši, keď niekto chce niekoho kritizovať, ako a čo varí, nech nechodí do tejto našej super témy, nie je problém si založiť vlastnú tému o zdravom varení, som sa tešila, že sme tu taká jedna veľká rodina, nikto sa tu neháda a už je to tu 😖 tak poprosím, aby autorka/ky nechodili sem medzi nás, keď sa im nepáči, ako si tu varíme, dúfam, že to bude aj naďalej naša super kľudná témička 😉

egyptanka
9. nov 2013

Ja som dnes varila kremovu cesnacku s opecenym chlebikom a muz sa po dĺĺĺhom case realizoval a urobil francuzske zemiaky.

egyptanka
9. nov 2013

@hasleerka zavin vyzera super a spomenula som si, ze som poobede nemala kavu. A ze co mi je volako divno.

nadulka88
9. nov 2013

@danielaj ahoj, velmi pekne ti dakujem.. uz ho mm sice nastruhal ale to by nemuselo vadit, lepsie sa to asi pomixuje.. urcite to tak vyskusam 😉 este raz ti dakujem 🙂 Pekny vecer

hasleerka
9. nov 2013

@egyptanka no ja sa nabudúce polepším a kávičku sem hodím skôr ... 🙂 🙂 🙂

nakup
9. nov 2013

my sme mali cesnačku s opraženým chlebom, nakoniec palacinky j sablkami so šľahačkou a jablkový zákusok

hyta
9. nov 2013

@lienka2 Tiež som minule robila obrátený jablkový koláč. V chladničke som mala 2 pochúťkové smotany, pridala som do nich vanilkový cukor a škoricu, dala na koláč, bol oto výborné, len sa za ním zaprášilo.

zuziq
9. nov 2013

Konecne sme sa po prestahovani ako tak uskladnili a mam cas aj na varenie 😀 U nas uplynuly tyzden: palacinky na slano plnene fazulov s gorgonzolou - vyborne to bolo, dusene kuracie stehna s ryzou, spenatove halusky s gorgonzolou a mozzarelou a plnene masove ravioly s rajcinovou omackou 😵

nadulka88
9. nov 2013

@danielita2109 MNAAAAM, TEN CHEESCAKE JE NESKUTOCNY, SLINKY MI TECUUU 😅

manka
9. nov 2013

@lydia22 mnaaam. na ktorej strane je ten recept?? dakujem

danielaj
9. nov 2013

@nadulka88 nie je za čo, rado sa stalo, to že je nastrúhaný určite nevadí, ako píšeš, lepšie sa vymixuje 😉

lydia22
9. nov 2013

@manka kuk do albumu @danielaj teraz uz stranu nepamatam

nadulka88
9. nov 2013

@danielaj 😉 dakujeem 😵

lululka555
9. nov 2013

Ahojte,zdielam názor s dievčatami,vládla tu medzi nami príjemná atmosféra,ked je treba si poradíme a inšpirujeme sa navzájom a tie ,čo si chcú niečo dokazovať múdrymi rečami a hádať sa ,nech sa páči založte si vlastnú tému.Ja sa teda nehanbím za to čo a ako varím. 😉

michaelamilan
9. nov 2013

Som tu dlho nebola a nestačím sa čudovať za niektoré tu hlášky 😀 híííííí
Ale k vareniu. Dnes fazuľová polievka s údeným 😀 a narobila som zasa veľa omáčky tuniakovej, tak sme ju dnes dopapali. Robila som aj obložené mise(dnes sa u nás zasa pilne pracuje) a na rýchlo bublaninuku 🙂 No a za 2 týždne majú moje lásky meninky a malý svoje "prvé" tak zostavujem nejaký ten jedálniček na rodinné posedenie u nás doma 🙂

lululka555
9. nov 2013

Ahojte ešte raz 😉 ja som dnes narýchlo ráno ukuchtila strapačky ,celè poobedie sme boli v nakup.centre ,večera vonku. 🙂

lululka555
9. nov 2013

@danielaj jejo no tie rajčinky máš ozaj krasne,závidím ..takto v novembri a domáce rajčinky...mňam 😝

nakup
9. nov 2013

Čo zajtra varíte ?

siska53
9. nov 2013

Svokra Toho tolko navarila,ze k nim,ideme,vsetci zajtra opat,takze mam nevariaci vikend.🙂) akurat uz na pondelok budem,varit.

irsina83
9. nov 2013

Ahojte, vcera som si spravila dusenu zeleninu s cinskymi rezancami a dnes na ranajky ovsene placky s tvarohom a s bananom a javorovym sirupom. Na obed tarhonove rizoto s trochou pohanky-lamanky. Manzel povedal, ze perfektneee. Tak sa tesim 🙂