icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzub
14. nov 2013

baby ako robíte knedlu, takú tú zo starého pečiva? je dobrá chuťovo? chcela by som v nedeľu ku kačke vyskúšať.vďaka

zuzzuli
14. nov 2013

u nas dneska zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a druha mame kelove fasirky s varenymi zemiackami, opecenou cibulkou a kapustovym salatom 😉

trudka4
14. nov 2013

@womankc já bych do toho šla, kdyby mi někdo nabídl prostory za fakt rozumný peníz

novotnajanka
14. nov 2013

my sme dnes mali hráškovú a robila som pizzu. Celkom sme si pochutili

womankc
14. nov 2013

@libka1 heheheheeh libka bez šance, strášne chytľavá záležitosť 😀

novotnajanka
14. nov 2013

@zuzub no ja som robila zemiakové placky zo starého chlebíka, ale nejak sa u nás neujali. Asi je originál zemiak 😀 , len originál 🙂

lululka555
14. nov 2013

ahojky, ja som dnes robila domáce gnocchi,trošku bola s nimi papračka a parmezánovú omáčku s kuracím mäsom 😝

denisa87
14. nov 2013

Predvčerom pizza,s brokolicou,Dnes s masko s tarhonou a varená kukurička 😀 recept na masko : https://www.modrykonik.sk/blog/sissi33/album/re...

zuzub
14. nov 2013

@novotnajanka ja som sa pýtala na knedľu 😀 😀 😀

daniz
14. nov 2013

@zuzub Ja so ju robila, to je normálna žemlová knedľa, - do cesta pridáš nakrájanú žemľu/rožok u nás ide 🙂

zuzananinka
14. nov 2013

@daniz v podstate ano 😀 😀 😀 dufam, že som presla testom 😀 - ale mám to len preto lebo sa viem k tomu dostať --- no uráža aj mna ked niekto podcenuje ludi, ktorý si napr. maso kupia v obchode - vyjadruje sa tu o inteligencii a pod ....... proste nemam rada vyvyšovanie a stav ked si niekto myslí, že jeho cesta je jediná správna - no a tie fašírky su už zjedené mnam 😉

libka1
14. nov 2013

@mirage tie tvoje prispevky naozaj vyznievaju velmi neprijemne. mozno ty z nich taky pocit nemas, ale ver tomu ze vacsina tu prispievajucich ano...
mam velke stastie, na rozdiel od teba nemusim skoro nic z menovaneho kupovat, vsetko mam od rodicov (teda okrem hovadziny a telaciny) a brata, kedze je rybar a polovnik... v zivote ma nenapadlo to tu niekomu predhadzovat a urazat svoje okolie takymi "divnymi" prispevkami ake si sem dala.. taka prijemna tema kde neboli ziadne konflikty a este aj tu dokazes zhovadit... na zamyslenie... 😝

zuzananinka
14. nov 2013

@zuzub ja robievam tuto len davam 8 rozkov
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37791

chloe001
14. nov 2013

Posledne dni u nas:
spenatove halusky s nivovou omackou
kelovy privarok, dusene masko na stave
zapekane cestoviny s nivou, paradajkou, kukurickou atd
segedinsky gulas

lululka555
14. nov 2013

baby ,prosila by som o recept na fúkané kokosové rožky,nejaky overený recept. Na nete je ich dost,ale všade sa udáva iná teplota pečenia a chcela by som,aby boli ozaj duté vo vnútri.Tak ak máte niektorá ,potešim sa. 🙂
vopred Ďakujem

tretulka
14. nov 2013

teraz som zaregistrovala niektore prispevky, a som smutno-soknuta, ze aj v teme o vareni sa niekdo dokaze hadat a urazat ostatnych 😖

vafinka
14. nov 2013

@denisa87 prosim ta , ako robis tu tarhonu?? bo moje vsetky pokusy doteraz skoncili, tak, ze som musela aj hrniec vyhodit 😀

zuziq
14. nov 2013

My dnes nakoniec francuzske zemiaky na panvici 🙂

leanax
14. nov 2013

my dnes paradajková polievka s písmenkami a rezance s makom na želanie môjho mužíka 😀

zarabono
14. nov 2013

fazulova polievky,pucene zemiaky,opecena slaninka 😝 😀 a maly ma spenatove rizoto s kuracim masom

denisa87
14. nov 2013

@vafinka na 1 sacok (400g) dam asi deci oleja,1 PL vegety a trosku smazim,aby chytilo trosku farbu,stale miesam aby sa to na spodku nechytilo,a potom si v ohrievaci zohrejem 800 ml vody/musi vriet/ a zalejem ním tarhonu,pozor ono to prska trosku,pomiesam,dam pokrievku a sup do rúry na 180-200 stupnov na 15-20 min,to budes vidiet ked sa ti uz odpari voda,a takto robím aj slovensku ryzu... 😀

vafinka
14. nov 2013

@denisa87 no dakujem ti za odpoved, asi takto som to skusala. a neviem preco, nikdy mi to nevyslo, ale skusim podla teba. dakujem ti este raz 🙂

denisa87
14. nov 2013

@vafinka hm,tak to neviem ani ja preco sa nepodarilo,drzim palce 😉 a nemas zac...

vafinka
14. nov 2013

@denisa87 asi som drzala varechu lavou rukou 😀 , nuz co, skusim nabuduce. 😀

miruska73
14. nov 2013

ahojte babulky tak ja som dnes ledva navarila mala mi od rana grcuska 😝 😝 a varila som smrckovu polievku a spenatove halusky zo syrovo sunkovou omackou...a od vcera mame Grofkine rezy kedze ste mi narobili chute,no a teraz som si zaliala kavicku a idem vas pocitat ak stihnem ... 😖 😖

denisa87
14. nov 2013

@vafinka 😀 😀

hatapkagb
14. nov 2013

@denisa87 musi to ist do rury myslim ta tarhona alebo ryza nemozem na sporaku?ci lepsie je to v rure?

luciok
14. nov 2013

Fíha zas sa tu pretriasa zdravá/nezdravá strava? Normálne sa bavím 😀 😀 😀

veronika_21
14. nov 2013

Večera: pečený losos s citrónom, brokolicová kaša s varenou šparglou. Na obed pečené kurča na víne s ryžou 😉