icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tinuskaha
21. nov 2013

@danielaj mozem ta poprosit o recept na tie jablkove zemlicky??dakujem krasne

tinuskaha
21. nov 2013

u nas sa dnes dojedla brokolicova kremova a druhe sme mali granadir s cvikou calamadou a cviklou kazdy si vybral co chcel 🙂

kikatko
21. nov 2013

@womankc dakujem za prianie a pokus dat si niečo dobré dopadol zle :P na čo som mala chut nemali ani na 3-tí pokus a zakusok mal drobný nedostatok( podla personalu) -červík

kikatko
21. nov 2013

@maminka2013 dakujem a kludne pridite aj
@womankc na šampus

libka1
21. nov 2013

my dnes kremova cuketova s opecenym chlebikom a zapekany karfiol so zemiakmi a aioli, stavnaty jablkovy kolac od magalovej

m_ij_ka
21. nov 2013

naša večera krupicová kaša s grankom 🙂

cukrik580
21. nov 2013

Tehotenske chutky su nevyspytatelne 😀 dostali sme so Samkom v brusku chut na 8 pokladov tak sa zacala improvizacia 😀 dve kuracie prsicka na malicke kusocky riadne orestovat vo woku na troske oleja.nasla som v mraxaku trosku nejakej wok zeleniny 😀 mrkva kukurica hrachove lusky fazula cibula paprika tam boli dalej poriadne orestujeme pridame trochu sojovej omacky a chilli osolime orestujeme a zalejeme solamylom rozmiesanym vo vode...uvarime ryzu len so solou bez oleja bez cibule a papame...mnaaaaaaam Samkovi chutilo 😀

katussska24
21. nov 2013

@lululka555 mozem recept? 😕 🙂

katkas1
21. nov 2013

dnes cina s ryzou a hranolkami a bude aj na zajtra, sobotu sosovicova polievka a vyprazane rybie filety so zemiakovou kasou a nedelu vyvar a fasirka

lululka555
21. nov 2013

@katussska24 myslíš recept na šišky? robila som takto http://bonvivani.sk/recepty/sisky-od-elisky 😉

mirage
21. nov 2013

@mayka http://sitocojes.blogspot.sk/2012/11/najlepsie-...

Mne vyhovuje, ze sa nevazi, staci salka, a su nadychane, vlacne a nie mukove. Davam acidko.

lucikatn
21. nov 2013

@womankc zajtra na večeru vyskúšame 🙂 ďakujem za tip 😉

danielaj
21. nov 2013

@mibi41 recept som písala v príspevku pod fotkami 🙂
@michaelamilan ďakujem, určite vyskúšaj, sú výborné, u nás sa po nich len zaprášilo, odložila som 5 kúskov na raňajky a boli mäkučké 😉
@mayka pozri môj album, mám tam viacero receptov na muffinky, všetky sú dobré 🙂

danielaj
21. nov 2013

@tinuskaha v príspevku pod fotkami som ho dávala 😉

tanitta
21. nov 2013

ahojte
kocky nejaky zaujmavy recept na zajaca?.... robila som klasiku peceneho slanina- jablko, ci na sposob namarinovaneho sote...perkeltu(to sa osvedcilo najviac).. ale chce to nieco ine.. nove chute 😎

veroni87
21. nov 2013

Moja prvá zamatová roláda 🙂 (tú kopu čokolády, čo mi z nej stiekla si nevšímajte) 😀 Moja mamka ju robieva doma a dostala som dnes na ňu hroznú chuť, tak že ju skúsim 🙂 No, ale ako som to počas pečenia ochutnávala tak ma už, keď bola hotová a vychladená prešla na ňu úplne chuť 😒 Tak aspoň môj chlap si na nej riadne pochutil 🙂 Nie je nad to, keď vám niekto uvarí či upečie 😀

zklimekova
21. nov 2013

@mayka včera som tu dávala recept na mrkvové muffiny , pohľadaj trošku dozadu sú fajn

joely
21. nov 2013

bravčové mäsko na kocky na cibulke s červenou paprikou, k tomu cestovinka - jednoduchá mňamka 🙂

zuzkat1
21. nov 2013

@veroni87 vyzera super,nedas recept?

zuzananinka
22. nov 2013

@veroni87 aj ja si prosím recept - dakujem

adkasmolka
22. nov 2013

aj ja prispejem co dnes na obed - vyvar s rezancami a masko grilvoane s mandlami,hribami s javorovo-medovou omackou a k tomu quinoa 🙂

adkasmolka
22. nov 2013

@veroni87 vyzera uzasne, ja som podobnu robila na narodeniny ako darcek. Plna bola cisto gastanovo-orechova,coko poleva z 85% cokolady..V praci si ma nesli vynachvalit pri koskotovke.. Kiez by aj mne taku niekto spravil 🙂

sono2
22. nov 2013

Hovädzí guláš.! Mám zajtra hostí a čokoládový koláč.!

adkasmolka
22. nov 2013

@h2 ta torta je nadherna, je mozne si vypytat aj recept? 😵

zuzkat1
22. nov 2013

My dnes dojeme rizoto zo vcera takze nevarim,ale upratujem😝 a zajtra urobim asi rezne,zemiaky,bravcovu polievku a chcela by som skusit tie jablkove zemlicky od danky..

libka1
22. nov 2013

vyvar zo zajaca, bolonske spagety, nepecena jablkova torta

lydia22
22. nov 2013

Dnes mame bravcove masko s hraskom a mrkvou k tomu ryza a zeleninovy salatik

womankc
22. nov 2013

@kikatko joj aj mne sa to stalo a nie raz , raz smrdkajúca ryba , raz spálené palacinky šalamúnsky zabalené, raz mäsiarka na rezni zapečená , a posledne zasmrádajúce zemiaky , ale títo jediní to aj zohľadnili, ospravedlnili sa a nezarátali mi ich , predošlé ani ň , ja totiž veľmi zriedkavo idem do reštaurácií a zväčša to dopadne mojím nie príliš uspokojením a to nie som žiadna fajnovka, len si musím dávať pozor kvôli zdravot. stavu . No žiaľ gastronómia na slovensku sa má čo učiť ako skvalitniť služby 😠 🙂

womankc
22. nov 2013

@kikatko Jóoooj dala by som si veru , ale nesmiem fňuk 😝

womankc
22. nov 2013

@lucikatn 🙂 je to jednoduché ale fajn, ja si niekedy dávam namiesto cibule pórik a muž si tam sem tam aj dá ďobku sardel pasty , ale tú ja nemusím , alebo aj kaparka by sa tam šikla