Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
u nas sa dnes dojedla brokolicova kremova a druhe sme mali granadir s cvikou calamadou a cviklou kazdy si vybral co chcel 🙂
@maminka2013 dakujem a kludne pridite aj
@womankc na šampus
my dnes kremova cuketova s opecenym chlebikom a zapekany karfiol so zemiakmi a aioli, stavnaty jablkovy kolac od magalovej
naša večera krupicová kaša s grankom 🙂
Tehotenske chutky su nevyspytatelne 😀 dostali sme so Samkom v brusku chut na 8 pokladov tak sa zacala improvizacia 😀 dve kuracie prsicka na malicke kusocky riadne orestovat vo woku na troske oleja.nasla som v mraxaku trosku nejakej wok zeleniny 😀 mrkva kukurica hrachove lusky fazula cibula paprika tam boli dalej poriadne orestujeme pridame trochu sojovej omacky a chilli osolime orestujeme a zalejeme solamylom rozmiesanym vo vode...uvarime ryzu len so solou bez oleja bez cibule a papame...mnaaaaaaam Samkovi chutilo 😀
@lululka555 mozem recept? 😕 🙂
dnes cina s ryzou a hranolkami a bude aj na zajtra, sobotu sosovicova polievka a vyprazane rybie filety so zemiakovou kasou a nedelu vyvar a fasirka
@katussska24 myslíš recept na šišky? robila som takto http://bonvivani.sk/recepty/sisky-od-elisky 😉
@mayka http://sitocojes.blogspot.sk/2012/11/najlepsie-...
Mne vyhovuje, ze sa nevazi, staci salka, a su nadychane, vlacne a nie mukove. Davam acidko.
@mibi41 recept som písala v príspevku pod fotkami 🙂
@michaelamilan ďakujem, určite vyskúšaj, sú výborné, u nás sa po nich len zaprášilo, odložila som 5 kúskov na raňajky a boli mäkučké 😉
@mayka pozri môj album, mám tam viacero receptov na muffinky, všetky sú dobré 🙂
ahojte
kocky nejaky zaujmavy recept na zajaca?.... robila som klasiku peceneho slanina- jablko, ci na sposob namarinovaneho sote...perkeltu(to sa osvedcilo najviac).. ale chce to nieco ine.. nove chute 😎
Moja prvá zamatová roláda 🙂 (tú kopu čokolády, čo mi z nej stiekla si nevšímajte) 😀 Moja mamka ju robieva doma a dostala som dnes na ňu hroznú chuť, tak že ju skúsim 🙂 No, ale ako som to počas pečenia ochutnávala tak ma už, keď bola hotová a vychladená prešla na ňu úplne chuť 😒 Tak aspoň môj chlap si na nej riadne pochutil 🙂 Nie je nad to, keď vám niekto uvarí či upečie 😀
@mayka včera som tu dávala recept na mrkvové muffiny , pohľadaj trošku dozadu sú fajn
bravčové mäsko na kocky na cibulke s červenou paprikou, k tomu cestovinka - jednoduchá mňamka 🙂
@veroni87 aj ja si prosím recept - dakujem
aj ja prispejem co dnes na obed - vyvar s rezancami a masko grilvoane s mandlami,hribami s javorovo-medovou omackou a k tomu quinoa 🙂
@veroni87 vyzera uzasne, ja som podobnu robila na narodeniny ako darcek. Plna bola cisto gastanovo-orechova,coko poleva z 85% cokolady..V praci si ma nesli vynachvalit pri koskotovke.. Kiez by aj mne taku niekto spravil 🙂
Hovädzí guláš.! Mám zajtra hostí a čokoládový koláč.!
@h2 ta torta je nadherna, je mozne si vypytat aj recept? 😵
My dnes dojeme rizoto zo vcera takze nevarim,ale upratujem😝 a zajtra urobim asi rezne,zemiaky,bravcovu polievku a chcela by som skusit tie jablkove zemlicky od danky..
vyvar zo zajaca, bolonske spagety, nepecena jablkova torta
Dnes mame bravcove masko s hraskom a mrkvou k tomu ryza a zeleninovy salatik
@kikatko joj aj mne sa to stalo a nie raz , raz smrdkajúca ryba , raz spálené palacinky šalamúnsky zabalené, raz mäsiarka na rezni zapečená , a posledne zasmrádajúce zemiaky , ale títo jediní to aj zohľadnili, ospravedlnili sa a nezarátali mi ich , predošlé ani ň , ja totiž veľmi zriedkavo idem do reštaurácií a zväčša to dopadne mojím nie príliš uspokojením a to nie som žiadna fajnovka, len si musím dávať pozor kvôli zdravot. stavu . No žiaľ gastronómia na slovensku sa má čo učiť ako skvalitniť služby 😠 🙂

@danielaj mozem ta poprosit o recept na tie jablkove zemlicky??dakujem krasne