icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

hasleerka
24. nov 2013

akurát dosmážam fašírky a na obed už jedli pórovú polievku

marlenka75
24. nov 2013

Jahňací vývar, kuracie rizoto,kyslá uhorka, skalický trdelník 🙂

hyta
24. nov 2013

Ahojte, u nás mäsková polievka s domácimi rezancami, pstruhy na masle s opečenými zemiakmi a zeleninový šalát. Na mlsanie čaká na vychladnutie dvojfarebná bábovka.

charllotte
24. nov 2013

dnes plnena paprika s knedlou, akurat tiskam do bruska a teda baby musim si povolit gombik 😀 milujem ju a zjem ju celu aj keby co bolo 😀

m_ij_ka
24. nov 2013

náš obed polievku nemáme nikto nechcel, zemiakový prívarok s fašírkami, a práve som dopiekla kysnutý kakaový koláč

mami.sk
24. nov 2013

dnes som sa rozhodla pre lasagne 😉 polievka zo včera a zákusok - nepečený s banánom z BE-BE keksov urobil manžel s dcérkou 😉

levandullka
24. nov 2013

Tak som zahájila vianočné prípravy 🙂

anos18
24. nov 2013

@alyses1 Ahoj, ten granadir z mraziaka bol celkom jedly. Opiekla som ho na oleji dochrumkava. Ale mala som ho v mraznicke len nieco vyse tyzdna. Taketo veci dlho neskladujem

11nika11
24. nov 2013

Baby nenájde sa recept na fajnové cesto na lángoše?moje je vždy také veľmi riedke a trhá sa.ďakujem 🙂

zklimekova
24. nov 2013

my dnes hovadzia polievka s rezancami, bravčové pečené, knedlík a kapusta..a poobede mrkvový koláč alá torta :D...zajtra má moja láska tri roky...mala byť oslava, ale manžel príde z práce až o týždeň, tak oslava sa presúva, tak sme to trošičku v predstihu oslávili s deťmi a mojimi rodičmi 🙂..

alyses1
24. nov 2013

@anos18 Ahoj,ok dakujem za info.Nabuduce skusim aj ja zamrazit ak zostane,co sa ale u nas nikdy nestane 😉

boubelka0021
24. nov 2013

@wighy Ako robis tu cigansku a z coho....Manzel ju zboznuje

zlata2
24. nov 2013

koložvárka..

abriela
24. nov 2013

@zklimekova krasna torticka a malej oslavenkyni prajem vsetko najlepsie a hlavne vela zdravicka

amdeis
24. nov 2013

Zeleninova drozdova u nas s ovsenymi vlockami a na druhe granadir. To iste bude aj na zajtra. Vcera bola pizza.

saxana36
24. nov 2013

Tak ja dnes zeleninovu polievku,muz urobil hlivovu ,kura na zelenine, aj kuracie zapecene so syrom a nas najlepsi šarišsky jablcnik

miruska73
24. nov 2013

@zklimekova milucka torticka 🙂 a drobke vsetko najlepsie a mi mame presne o mesiac tri rocky...ach jaj ako to strasne rychlo uletelo... 🙄

miruska73
24. nov 2013

ahojte kocky ja som vcera urobila zeleninovu polievku a kura upecene na soli s ryzou a broskynovym kompotom....a mame aj na zajtra kedze dnes sme obedovali u svokry kuracia polievka a kuracie rezne zo zemiakovym salatom tvarohovo ananasovo zelatinovu tortu ,kavu a citrus.fernet... 😀 😀 😀

zuzub
24. nov 2013

my dnes slepačia polievka s rezankami, zemiaková kaša, strapaté kuracie rezne a uhorkový šalát.a piekla so m orechovo-jablkový koláč

zuzub
24. nov 2013

@laura851 ten je super, ale to je vysoko nad môj finančný limit 😀

natal12
24. nov 2013

@ifkael Nemala som čas,ale cez noc v chladničke to krásne zhustlo 😉

rastulka
24. nov 2013

@zklimekova Vsetko najlepsie prajeme malej Soničke 😲

eliska1986
24. nov 2013

@levandullka ahoj,môžem ťa poprosiť o recept?

m_ij_ka
24. nov 2013

naša večera bryndzová nátierka s pečivom

smuhyta
24. nov 2013

u nas dnes hovedzinka s mrkvickou a hraskom k tomu ryza a dezert crema catalana -skoro ako puding s palenim cukrom na vrchu neviem ako sa to vola na sk 😀

wighy
24. nov 2013

@boubelka0021 cigansku robim podla tohto receptu, najviac sa osvedcil, masko ostane stavnate a xhutovo vynikajuce, pouzivam len krkovicku🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/ciganska-pecie...

veroninna1
24. nov 2013

Dnes kuraci vyvar, pecene kura na zelenine s ryzou a poobede sme si upiekli zemiakove pagace 🙂

natal12
24. nov 2013

Ahojte, mám dve kurence a neviem čo s nimi 😒 vyprážané, pečené ani perkelt nechcem toho sme objedení 😒

boubelka0021
24. nov 2013

@wighy Dakujem skusim a prekvapim manzela hehe...Pretoze ja papam len kuracie masko a ine moc nerobim kedze to neochutnam...Neviem preco

danulaus
24. nov 2013

Kym nas ocinko kupe a uspava maleho, maminka stihla satocky,mnam