Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Jahňací vývar, kuracie rizoto,kyslá uhorka, skalický trdelník 🙂
Ahojte, u nás mäsková polievka s domácimi rezancami, pstruhy na masle s opečenými zemiakmi a zeleninový šalát. Na mlsanie čaká na vychladnutie dvojfarebná bábovka.
náš obed polievku nemáme nikto nechcel, zemiakový prívarok s fašírkami, a práve som dopiekla kysnutý kakaový koláč
dnes som sa rozhodla pre lasagne 😉 polievka zo včera a zákusok - nepečený s banánom z BE-BE keksov urobil manžel s dcérkou 😉
Baby nenájde sa recept na fajnové cesto na lángoše?moje je vždy také veľmi riedke a trhá sa.ďakujem 🙂
@wighy Ako robis tu cigansku a z coho....Manzel ju zboznuje
koložvárka..
@zklimekova krasna torticka a malej oslavenkyni prajem vsetko najlepsie a hlavne vela zdravicka
Zeleninova drozdova u nas s ovsenymi vlockami a na druhe granadir. To iste bude aj na zajtra. Vcera bola pizza.
@zklimekova milucka torticka 🙂 a drobke vsetko najlepsie a mi mame presne o mesiac tri rocky...ach jaj ako to strasne rychlo uletelo... 🙄
ahojte kocky ja som vcera urobila zeleninovu polievku a kura upecene na soli s ryzou a broskynovym kompotom....a mame aj na zajtra kedze dnes sme obedovali u svokry kuracia polievka a kuracie rezne zo zemiakovym salatom tvarohovo ananasovo zelatinovu tortu ,kavu a citrus.fernet... 😀 😀 😀
my dnes slepačia polievka s rezankami, zemiaková kaša, strapaté kuracie rezne a uhorkový šalát.a piekla so m orechovo-jablkový koláč
@zklimekova Vsetko najlepsie prajeme malej Soničke 😲
@levandullka ahoj,môžem ťa poprosiť o recept?
naša večera bryndzová nátierka s pečivom
u nas dnes hovedzinka s mrkvickou a hraskom k tomu ryza a dezert crema catalana -skoro ako puding s palenim cukrom na vrchu neviem ako sa to vola na sk 😀
@boubelka0021 cigansku robim podla tohto receptu, najviac sa osvedcil, masko ostane stavnate a xhutovo vynikajuce, pouzivam len krkovicku🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/ciganska-pecie...
Ahojte, mám dve kurence a neviem čo s nimi 😒 vyprážané, pečené ani perkelt nechcem toho sme objedení 😒
@wighy Dakujem skusim a prekvapim manzela hehe...Pretoze ja papam len kuracie masko a ine moc nerobim kedze to neochutnam...Neviem preco
Kym nas ocinko kupe a uspava maleho, maminka stihla satocky,mnam

akurát dosmážam fašírky a na obed už jedli pórovú polievku