icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tortelinka
24. nov 2013

u nás dnes jahňací vývar, pečené jahňa so zemiakmi a čokoládový chease cake

danulaus
24. nov 2013

Este foto, pusinky hadam do vianoc vydrzia 🙂

wighy
24. nov 2013

@boubelka0021 neni zac, dufam ze bude spokojny🙂 🙂 🙂

wighy
24. nov 2013

@boubelka0021 nebojto bude v ooho ja som veetarianka ale muzovi aj dcerke maso robim pravidelne :D a ide to aj bez ochutnavania heheh

zklimekova
24. nov 2013

@abriela 🙂 ďakujem
@miruska73 ďakujem 🙂... no veru strašne rýchlo ☹
@rastulka ďakujem 🙂

daniela15
24. nov 2013

@zuzub tento mám aj ja, len s nerezovou misou, odporúčam, je to veľmi dobrý robot za dobrú cenu, má všetko, čo v kuchyni potrebuješ 🙂

zuzub
24. nov 2013

@daniela15 tn som kukala to je myslím novší typ tiež sa mi viac pozdáva, máš aj s mlynčekom na mäso?

daniela15
24. nov 2013

@zuzub mám aj mlynček na mäso, je výborný, ja mám ten robot asi 4-5 rokov, neviem, či sa ešte vyrába s nerezovou misou 😨

danielaj
24. nov 2013

ahojte, konečne som po dvoch dňoch nazrela a dočítala, včera sme mali polievku so strúhanej zeleniny s krupicovými knedličkami, vyprážané syrovo-šunkové pampúšiky, zemiaková kaša alebo hranolky, domáca tatarka bez vajca, makovník s banánom a čokoládovou polevou, dnes vývar z kosti z bravčového karé so zeleninou a slížikmi, pizza rezne -kuracie aj z bravčového karé, slovenská ryža, kompót -višne, čerešne, broskyne 🙂 a ešte foto piatkových kysnutých lievancov ako od babičky 😉

daniela15
24. nov 2013

@zuzub ten MUM 4880 vyzerá úplne ako môj, určite budeš spokojná, používam ho min. raz týždenne, je skladný, mám ho uložený v zásuvke, nezaberá miesto na linke, veľmi dobre sa na ňom odšťavujú grepy a pomaranče (kvôli jednému citrónu sa zase neoplatí vyberať ho, ale keď už mám viac pomarančov, tak áno, ručne by som ich tak neodšťavila), oceňujem aj to, že sa dá umývať v umývačke riadu, lebo napr. príslušenstvo kenwoodu kmx treba umývať ručne, dúfam, že som Ti pri výbere pomohla, keby si niečo ešte chcela bližšie vedieť, kľudne napíš, po toľkých rokoch už viem, čo zvláda 🙂

zuzub
24. nov 2013

@daniela15 ďakujem, super som chcela práve vedieť kto má s konkrétny robotom skúsenosť lebo šak na nete sa dá popísať veľa.asi ten vyberiem.ak nenájdem nič lepšie.mám cenový strop 150€ lebo to budem mať darček pod stromček, od maminy a niečo si doložím takže to max. cena ktorú som ochotná zaplatiť.

m_ij_ka
25. nov 2013

naše raňajky makovka s maslom a džemom, čaj

jasminet
25. nov 2013

zo vcera paradajkova polievka na zelanie dcery - s ryzou a parmazanom a druhe varim segedin (svokra mi vcera poslala kyslu kapustu), uz mi buble 😀

vieruna
25. nov 2013

@11nika11 skus oslovit @titkovamiriam. Ma niekde ma MMB recept na langose. Raz som robila a boli famozne 😉

vieruna
25. nov 2013

@levandullka cim mas posypane tie suhajdy? Dakujem 🙂

vieruna
25. nov 2013

@danulaus ake pouzivas vyrezavacky na tie linecke, co si dala fotku? Ja mam take nejake, ale lepi sa mi to a tie vnutra nechcu vyskocit z toho. Jeduje ma to 😒

danulaus
25. nov 2013

@vieruna mam kovove od Zenker, niekde n kauflande som kupila mysli, abo v Hypernove uz davnejsie, tak si zakazdym namoc do hl muky vykrajovacku, nemala by sa potom lepit 😀 alebo si daj to cesto viac schladit, drzim palce.

abriela
25. nov 2013

Vikendove menu: Zeleninova polievka, zapekane cestoviny s karfiolom, pecene sisky s dzemom (vo vnutri)
Nedela: Polievka, pecene zemiaky a kuracie stehna (20 minutovka bez oleja z liatinove hrnca), tatarka a domaci kapustny salat, obrateny jablcnik so snehom

marlenka75
25. nov 2013

Špagety bolognese 🙂

beah
25. nov 2013

Dnes slepačí vývar s rezancami, zapekané rezne so smotanou a nivou, ryža. Dezert ešte zo včera - nepečená piškótová ovocná torta.

eliska07
25. nov 2013

@lululka555 Mohla by som poprosiť receptík na Tvoje šišky a jahodovú penu? Vyzerajú super, tak aby sa aj tie moje tak podarili 🙂 Ďakujem. 🙂

lululka555
25. nov 2013

@eliska07 ahoj, ďakujem za pochvalu 😵 a samozrejme ,tu je receptík ,podľa kt.som robila http://bonvivani.sk/recepty/sisky-od-elisky , pre Elišku 😉

eliska07
25. nov 2013

@lululka555 Ďakujem 🙂 Majú naozaj dobrý názov 🙂 už sa teším, keď ich budem robiť 🙂

womankc
25. nov 2013

@zuzub ja mám mulinex ovatio číslo si nepamätám, strašne som po ňom túžila, ale teda čo sa kvality materiálu týka , nič moc , už som tam vymieňala jednu súčiastku na strúhači, zlomila sa keď som strúhlala cvikľu a zaklápanie horného krytu sa mi tam ulomil milimeter na to ma už sa to nedá zaistiť a aj na tej nádobe na mixovanie omáčok sa mi to už ťažko zacvakáva. Teda samotná kvalita prevedenia sa mne zdá nie moc uspokojivá, inak strúham, meliem mäso , mixujem , doplnky sú super, ale radšej by som si kúpila bosch, vtedy som naň nemala a moc som už potrebovala , tak som kúpila tento, ale mohla som radšej podšetriť, bosch sa mi zdá podstatne kvalitnejší a aj príslušenstvo mal lepšie

womankc
25. nov 2013

@zklimekova tortička suprová a prajem malej cicuške veľa zdravíčka

womankc
25. nov 2013

@zuzub myslím, že s tým bosch budeš nadmieru spokojná, ja ho tiež chcem, keď sa mi tento donivočí
🙂

womankc
25. nov 2013

@natal12 urob kuraciu roládu plnenú - celé to kurča odkosti ale tak by ty ostala takáv veľká placka, dá sa to keď pôjdeš pekne opatrne , začni si od prsných častí , urob plnku z rožkov a ľubovoľne, napríkal z húb, alebo pečienky ,alebo slaninky , zeleniny, no to čo máte radi, alebo urob kura na pive, alebo na čiernom pive ..................

juranka
25. nov 2013

my sme mali v sobotu sampinonovu polievku z piatka a makove slize a v nedelu sme mali stavnate kuracie rezne (niekto to tu mal a bolo to uzasne, ine nebudem robit) 😀 a struhanu zeleninovu polievku