icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzana0612
26. nov 2013

@zuzkat1 môžeš

danulaus
26. nov 2013

Moj prvy chlieb v zivote

tretulka
26. nov 2013

ja neviem co varit, cez vikend som spenat so zemiakmi a volskym okom a v nedelu som robila polievku kuraciu, rezne z kur,. prs a zemiaky na cibulke, piekla som kolac jablkovy s kokosovou penou. Dala by som si nieco bezmasite, ale neviem co.

lenadka
26. nov 2013

@tretulka ahoj ja zajtra idem urobiť dukátové buchtičky, mám dovolenku, tak im ich môžem urobiť čerstvé aj čas baviť sa s tým mám 😀

tretulka
26. nov 2013

@zuzkat1 si ma navnadila, uz davno som chcela peceny caj cyskusat, tak teraz sa do toho dam. To si len pokrajala ovocie, dala do rury a ked pustilo stavu nalozila do poharov?

smuhyta
26. nov 2013

na dnes mame zemiakovy salatik a obratene rezniky-mm si pochutna 😀

womankc
26. nov 2013

@zuzkat1 tarhoňa je presne to isté ako slovenská ryža, teda materiálovo, rozdiel je len v tvare
tarhoňa vyzerá ako broky / malé guličky/ a slov ryža má podlhovastý tvar ako klasická ryža , pripravuje sa to tak, že si ju opražíš na oleji , alebo na sucho , keď bude pekne hnedkavo zlatá zaleješ vodou, niekto zalieva horúcou, niekto studenou, platí ako pri ryži vody vždy o jeden diel viac , desať minút povaríš a necháš dôjsť ako ryžu

womankc
26. nov 2013

@zuzkat1 no toto je ale domácky robená tarhoňa a recept na to nájdeš na vareche, inak u nás sa toto volá mrvenica kupovaná tarhoňa má tvar guličiek

ivanakir
26. nov 2013

Kupene buchty na pare!!!! No co, nemusim stat kazdy den pri sporaku 😀 😀 😀

maminka2013
26. nov 2013

@zuzkat1 no asi to nie je originál tarhoňa - skôr cestovinovy ;) a to robím presne ako iné cestoviny 🙂

maminka2013
26. nov 2013

dnes krémová brokolicová polievka 😉 ešte ostalo trošku z gulášu, tak ani neviem či mám ešte niečo naviac variť 😝

maminka2013
26. nov 2013

musím sa pochváliť našími tortičkami z krstu - jedna od krstnej mamy a druhá od babky a dedka 😉 obe boli orechové.. a musím povedať, že boli vynikajúce .. 😵

lululka555
26. nov 2013

@maminka2013 obe sú krásne 🙂

lululka555
26. nov 2013

ahojky, dnes cesnaková polievka a palacinky na slano,plnené syrom ,kukuricou a kápiou, v trojobale, k nim zeleninka - ľadový šalát a rajčiny 😉

hwiezdinka
26. nov 2013

ahojte, kedze milujem cestoviny na vselijaky sposob, dnes to su tuniakove cestoviny, velmi jednoduche, rychle a chutne 😉 Staci chvilu podusit drveneho tuniaka v rastlinnom oleji, po chvili k nemu pridat bud kecup alebo olupane paradajky nakrajane na kocky, dochutit solou, bazalkou a nechat varit. Na záver uz len pridat smotanu na varenie na zahustenie (nenechat vriet, len zohriat). K omacke pridat uvarene cestoviny, zamiesat. Navrch nastruhat syr a je to 🙂

egyptanka
26. nov 2013

Sosovicovo-mungova polievka so zeleninou, rizoto s tofu a upiekla chlieb.

vivusika
26. nov 2013

u nás dnes zeleninovo-hubové rizoto, polievka sa nekoná, zato už mi kysne cesto na čokoládový a orechový závin 🙂

maminka2013
26. nov 2013

@lululka555 Ďakujeme 🙂

womankc
26. nov 2013

ahojte, ja som včera nevarila , ešte som donútila dojedačky 😀 , dnes mám v pláne asi buď paradajkovú polievku s ryžovými vločkami, alebo plnené papriky v paradajkovej omáčke a polievočka z hokaido tekvice so zemiakmi asi

aadulik2110
26. nov 2013

ahojte, dnes sme mali rascovú polievku a netradičnú žemľovku s marhuľovým džemom, ktorá nám veľmi chutí

sunflower87
26. nov 2013

čaute, tak ja som dnes robila bravčové soté so šampiňónmi a smotanou, ryža a polievku zeleninovú s odrezkami mäsa čo mi zostalo 🙂

daniz
26. nov 2013

dne scuketovo-chlebový koláč+ restovaná pečeň

juranka
26. nov 2013

dneska bola u nas domaca pizza 🙂

suzie
26. nov 2013

krémová pórová polievočka, opekané zemiaky, kuracie mäsko, volské oko

rosannar
26. nov 2013

zeleninový šalátik s medovými kuracími prsiami 😎

marlenka75
26. nov 2013

Žampionová polievka, zemiaková kaša,maso, kyslá uhorka.

kvietocek7
26. nov 2013

@briketa wauu, ja ze z ktoreho amickeho casaku vytiahnuty obrazok a to urcite z tvojej dielne 🙂 😉 mnamka na obrazku a este vacsia v ustach tak uz len ze dobru chut 😉

zuzkat1
26. nov 2013

@tretulka Ano na male kocky a dala do hlbsieho pekaca zamiesas s cukrom a korenim (mozes dat aj rum) piekla som kym ovocie nebolo uplne makke.das do poharov.na 5min.ich otocis hore dnom.ja som dala do deky kym nevychladnu.

@womankc ja mam doma presne taku tarhonu-kupovanu... Ale je to jedno. Jedno aj druhe sa vola tarhona.

zuzkat1
26. nov 2013

@zuzana0612 Dakujem.a ako? Iba ho tam namrvim alebo mam urobit kvasok a tak tam vliat?