Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
babenky dajte dobry receptik na lievance..nikdy som ich nerobila ☹ a mňňaaaaamky dala by som si ich
My dnes hovädzie s chrenovou omáčkou a k tomu knedľa 🙂
@lululka555 ake to mas vzdy nadherne, priamo do nejakeho casopisu 😀
@emka13 receptik na americke lievance🙂
300 ml hl muky , 3 pl cukru, 1cl soli,100 ml kyslej smot, 75 ml mlieka, 2 vajcia, vanilka , 2 cl prasku do peciva..robia sa hrubsie a vacsie ako lievance slovenske🙂
Su vyborne medzi dve dat nutelu alebo jogurt,poliat javorovym sirupom a nakrajat cerstve ovocie!mnamka!!!!
My sme mali dnes akoze hribove rizoto len namiesto ryze som tam dala psenicne krupy a kuraci vyvar s drozdovymi knedlickami, poobede som upiekla kakaove mufinky plnene slivkovym lekvarom a kokosove plnene nutelou 😀
@juranka dakujem pekne..no niekedy sa stane,že dlhšie fotím,ako varím 😀
Dnes halusky s vajcom, tofu s ryzou, zajtra polievka (este neviem aka) kelove fasirky a varene zemiaky
U nas predvcerom zemlovka,zjefla sa rychlostou blesku 😀 a vcera som robila masove gulky v sladkej kapuste. Chcela som plnenu kapustu Ale zvysoj kapusty by som nezuzitkovala tak som kapustu nakrajala a super. Maly zjedol dva taniere a to je pri nom teda vykon 😀
Ja v sobotu morčacie stehno, kapustu, môžem skúsiť knedľtt. Nemám rada robenie knedle.
@ewana73 ja davam bežne sušené hríby do mrazáka
tak my už máme doma kúpené jahniatko a tak idem urobiť z vnútorností omáčku na kyslo
@danielaj http://varecha.pravda.sk/recepty/univerzalne-ky...
Ja robim podla tohto receptu.dam viac cukru a hrozienka.je to naj cesto s akym som kedy robila.
Rozky pozriem.hladam taky recept aby boli ako z obchodu🙂 a to drozdie citim vsade...asi je to len zvyk. To susene necitit.
@zuul ahoj, ja robím tieto langoše a odoberám z cesta kolko mi treba, nehnevaj sa, že som ti napísala aj ked si prosila niekoho iného🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=810
@zuul langose z mimibazaru su azaj uzasne
@sono2 ani ja nemam rada kupene knedliky, aj ked len vdaka kucharkam zo ZS. Robiebali take hnusne rozkove. Nastastie z domu som naucena tak, ze na kupene ani nepomyslim a vzdy popri knedliku robim aj buchty. Ako ides robit morcasie stehno? Robila som ho 1x pred 2 tyzdnami, ked dosla navsteva zo zapadu (svokrovci).
Dnes - zeleninova polievka s krupami, halusky od vcera a vecer zemiakove placky.
Zajtra - polievka netusim aka, segedinky s knedlikom a samozrejme buchty na pare.
ahojte, dnes u nás bude paradajková polievka s parmezánom, lievance s jahodovym džemom a javorovým sirupom 🙂
@kuwait my sme ju doma nerobili, vlastne som ju asi ešte ani nejedla 😀 ale videla som tento recept na bonvivani, tak som @fatamorgana chcela pomôcť. ja čerpám veľa receptov z tejto stránky a uplne najlepšie sú recepty odskúšané dievčatami tu na MK 😉
varil už niekto tie pľúcka .. má sa to hneď na začiatku posoliť????

@anos18 tak neviem, ja nikdy, ani jedno ani druhe. ale vravim, tu plnku mam vzdy taku stavnatu, krasne sa to do tej cestoviny vsiakne