Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@levandullka naaaaaaaaaaaaaadhera,klobuk dole....
Zajtra máme v pláne polievku zo strúhanej mrkvy s mrveničkou a tvarohovo-marhuľovú žemľovku. A na stredu má manžel v pláne bryndzové pirohy, dnes si k tomu vyhľadal foto recept a povedal, že je to "easy", tak sa nechám prekvapiť... čo ma však určite neprekvapí bude múka po celej kuchyni. 😀 😀 😀
@abriela milujem zazvorníky-ja robím takéto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37700
@irsina83 mnam !!! fotky na zjedenie 😉 😉 !
@titkovamiriam dakujemmm 😵
@titkovamiriam aj ja mam doma kapustnicu, svagrina mi dala a je uzasnaaa, mnam 🙂
@madono
salajka sa dava miesto kypriaceho prasku,alebo sody bikarbony-je bezne dostupna v potravinach,no a kedze som chemik je to hydrogenuhlicitan amonny-amónium
@madono to je kypridlo namiesto tooho môžeš použiť sódu bikarbónu ja som vyučená cukrárka avcsinou sme to používali na slané pečivo
@titkovamiriam to ideš ešte teraz variť???
@hasleerka jasne 🙂 mam prichystane dve detektivky čo som nestihla pozriet cez vikend tak vydržím
My zajtra cukinova polievka na kyslo,opekane zemiaky (mala len,uvarene) a tofu v paradajkovej omacke.deti maju este masko.
Na zajtra mame langose z chladnicky, rybie file so zemiacikmi a zvysky rizota s cukinou, paradajkami, fazulkami a mrkvickou...
raňajky pre moje baby krupicová kaša 🙂
tak dnes sampionova polievka a spagety s mletym masom 🙂
ahojte ja som včera nič nestihla uvariť, podokrmovala som moju smečku systémom , co dúm dal, dlho predlho som prala , zviešala a žehlila, ale som víťaz !!!! 🙂 , predvarila som si fazuľkovú polievku , dnes len dovarím. a ako druhé bude cvikľový šalátik s bielym jogurtom a sľúbené zemiakové placky a ak budem horieť nekonečnou láskou dnes , tak k tomu ešte soté z kuracinky
@womankc
@danielita18
@titkovamiriam ďakujem za info
Ahojte zienky,mohla by som vas poprosit o nejaky dobry recept na vianocne oblatky...taky ktory mate overeny,aby sa aj cesto nelepilo...dakujeem 😉
ahojte, my sme včera mali dojedačky z nedele, ako vždy v pondelok a dnes varím gulášovú polievku , špenát, varené zemiaky a varené vajíčko, pekný dník 🙂
@danielaj danka co sa opakujes? 😎 My sme mali vcera dojedacky z vikendu a na dnes som prichystala spenat s varenymi zemiakmi 😀 len nasi maju k tomu radi prazenicu 🙂
Vcera deti robili medovnicky, tak nam uz rozvoniava domcek. Kedze to nikdy nikto neje, tak som rozmyslala, ze dam do vazy cecinu a na nu to navesam ako ozdoby. Mozu kazdemu rozpravat, ze to oni robili 🙂

@womankc DNES mi jedna kocka pripomenula zazvorovniky. Robila som ich aj jedla prvykrat pred rokom. Poznas? www.mimibazar.sk/recept.php?id=12356
Tiez by som privitala nieco suche a nove