Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@veve39 ďakujem pekne za pochvalu 🙂 ,panenku som pokrájala na hrubšie kúsky a mierne naklepala.Každý kúsok som posolila a korenila som čerstvo zomletým korením 4 farieb.Obalila v slaninke,na každý medailónik som dala dve slaninky - použila som pancettu,bola veľmi na tenko nakrájaná.Zopla špáradlom a na trošičke oliv.oleja sprudka opiekla z každej strany asi 5 min. Hotové som zabalila do alobalu ,aby zostali šťavnaté.Zemiaky sú uvarené s maslom a petrž.vňaťkou,mala som menšie zemiaky.Bolo to rýchlo hotové a aj rýchlo zjedené 😉
@lululka555 vdaka, vyskusam 🙂
@eliska1986 dám cesto nakysnúť, na plechu ho popichám vidličkou, potriem kečupom, a na cesto dávam nakrájanú cibuľku, salám, rajčiny, syr, kukuricu, papriku a šup do rúry 🙂
tak mi dnes mikulasujeme 🙂 uz od rana deturence vyzieraju sladkosti, k obedu si dame nieco lahsie - spagety s nejakou smotanovou omackou a potom zase obzerstvo 🙂 heeh
inak baby krasneho mikulasa 🙂
u nás ráno bol mikoláš 😉 😀 a teda ja už variť nemusím xixixiixixixix
@pragmaticka tak túto špenátovú štrudlu robím aj ja .mňam 🙂
Kuracie rezne + zemiakova kasa + calamada. Sosovicova polievocka so zemiakmi a domacou klobasou.
rascova polievka a kura na smotane s mini kolienkami
kurací vývar, pečené stehná s ryžou, chlieb bez miesenia a domáci jogurt 😉
začala mi dovolenka jupíííííí 🙂
Dnes husta gulasova polievocka s hovadzieho maska a domaca pizza zo spaldovej muky 😵 A kedze malej idu zubky a je to veeelmi narocne snad sa dnes dostanem aspon k zarobeniu cesta na pernicky
Česneková polievka, pečené zemiaky, kurací stroganov.
ja som uvarila fazuľovú polievku s fliačkami a urobím vyprážaný syr s hranolkami 😉 trochu kalórií nezaškodí 😀
dnes paradajkova polievka a iba tak udusene a zahustene hov.masko s cestovinou.
my sme včera dojedli fazuľovicu , dnes plnený taliansky chlieb- pizza
vcera kuracie na pecenej tekvicke + kuskus.
dnes: peceny losos, zemiakova kasa, kopor.
obed - dojedacky co chladnicka da a vecer sa ide na ples, kde nas caka obzerstvo. No uvidim co z toho bude, kedze drobec dnes bude prvykrat aspon dufam zaspavat bez mamky.
Ahojte, u nás dnes paradajková polievka so syrom a pečený pleskáč na masle a opekané zemiaky. Dezert : sladkosti od Mikuláša 😀
Dnes budu spagety,ostali este halusky s kapustou,potom sa urobia na veceru omelety a poobede ked pride bambulka so skoly ideme piect medovnicky jupiii tesim sa na tu vonu aj ked sa mi tisnu slzy do oci ze sme tak daleko od domova
náš obed zemiakovo fazuľový prívarok s volským okom, makové šúľance 🙂
dnes zemiaky na kyslo s pecenym udenym maskom, ako dezert vsetko mozne co Mikulas doniesol 😀

Caute babule 🙂 dnes sme polievocku nemali, len francuzske zemiaky, na zajtra prichystane tofu a ryza, rezance so sladkou kapustou a kedze je dnes toho Mikulasa tak sme si dali pistacieeeee a fantasticke marcipanove medailonky so slivkovou plnkou.. 😝 hlavne ze chudnem 😀 😀 😀
Tak davno som nepozerala co to tu varite fajne a musim uznat, ze je to NAJLEPSIA tema ...moja naj! 🙂