Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zaprazena vajickova polievka, morcacie prsia v syrovo brokolicovej omacke s ryzou
@jajka78 to ma telerano len inspirovalo,oni ju tam varili v niakom zvlaštnom mlieku ja som to robila klasika ryža s cukrom a mliekom,plus ovocie 🙂 🙂 ,niekedy davam aj uvarený puding-ked tak skus pohladat ci nemaju niaky archiv
u nas vcera nevarilo boli sme sa najest na Mikuláša mimo domu,dnes ma syn stužkovu tak som robila doma len zopar chlebíkov a tešíme sa na rezne a polnočný guláš 🙂 🙂 🙂
,,,dievcata receptik na fajnovu vianocnu cokoladu???????????????mate oskusane????????????????vdaka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
pekneho Mikulasa🙂)
@levandullka mňam, tá Marlenka vyzerá úžasne 😉
Ahojte. Ja som dnes spravila vysmazanu bravcovu pecen s ryzou. Ja som to uz strasne davno nejedla. Deti to nemaju moc radi. Ja za seba, ze mnam. Uz som zabudla, ze to je chutne 🙂 Velky fesacik sa dnes vyhol skole, tak to dostal na obed a sa mi zase raz potvrdilo, ze hlad je najlepsi kuchar. Najprv to do seba nahadzal ako do kontisa a potom ze mama to maso bolo pecienka vsak??? Vies, ze to nemam rad! 😀
Vcera som upiekla vanilkove rozteky, tak som sa mu aspon trochu zaliskala 😵
ahojte, dnes som varila hŕstkovú polievku, zostalo ešte kelového prívarku a sekanej zo včera, tak som urobila deťom a aj nám 😀 jablkové palacinky s nutelou a banánom 🙂
ahojte dievcence dnes nevarim mame francuzske zemiaky a vecer som o deviatej dorobila osie hniezda a vystriekala som si ruru cisticom tak hodku pockam a idem ju umyt len do slaka neviem ako sa rozobera to sklo ,je to spinave a hlavne zaprasene aj medzi tymi dvomi sklami... 😠 😠
baby, čo mam navarit v nedelu na slavnostný obed? príde svokra 🙂 podotýkam, že sme kámošky. 😀 😀 😀 nie ale vážne. fakt neviem co...poradte mi, ale z dostupnych surovin, ziadne kalamare, alebo sushi, ale kuracina, bravčovina, prípadne hovädzina. neviem. 😒 😒 😒
@anavila jasne že sviečková 🙂 🙂
Ahojte, zabudla som tu hodiť do pléna , že mi konečne dorazila dlho očakávaná sušička ovocia, je to concept s 9 sitami, som veľmi spokojná . Zatiaľ len skúšam, ale uvítala by som vecné skúsenosti od Vás , ktoré máte so sušičkami už dlhšie skúsenosti, že čo všetko ste v tom robili a ako to vyšlo
tuším
@danielaj ty su máš doma ????
@titkovamiriam myslela som na to, ale neviem urobit dobru domacu knedlu. A kupovanu sa hanbim dať :D
@anavila gordon bleu,alebo niečo na ten sposob. K tomu ryža ,pečené zemiaky,šalátik
@anavila kuracie, alebo morčacie závitky , s brokolicou, šampiónmi, alebo syrom, šunkou, k tomu zemiakovo paštrnákové pyré , kompót , alebo nejaký zeninový šalát miešaný a polievočku by som volila trebárs jemnú tekvicovo zemiakovú, alebo kalerábovú s ryžou, alebo falošnú gulášovú , alebo ragú polievočku a koláčik dáky jemný ku kávičke k tomu , nič zložité trebárs ako pyté niečo také
ahojky, dnes som robila strúhanú zeleninovú polievku s krupicovými knedlíkmi, penne s paradajkovo-tuniakovou omáčkou so syrom 😉
@anavila aj toto vyzera mnam,co povieš http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36055 😉
@pragmaticka ako prosim robis to tofu ? dakujem
@veve39 umyte a nakajene tofu som si hodila na hodinku do marinady ( sojova omacka, citronova stava, sol,korenie, kurkuma, cervena paprika, cesnak a na male kusky nakrajana chilli papricka). Na oliv. oleji som si oprazila cibulku, pridala na kruzky nakrajanu mrkvu trosku podusila, potom pridala to tofu aj s marinadou, opat nechala cca 5-10 min. podusit a nakoniec som pridala brokolicu. bolo to vyborne, tak snad som ta inspirovala.. 😉
@pragmaticka vdaka, urcite vyskusam
naša večera musli s mliekom
tak dnes šošovicová kyslá polievka,pečené kurča s ryžou a broskynovým kompotom.

zemiakovú polievku kyslú a špagetky s paradajkami a syrom 🙂