Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lucikatn Mas ich krasne a urcite aj straaasne dobre 🙂. Ja sa na ne chystam este zajtra, potrebujem ich viac, z minulej davky mi ich vyslo malicko 🙂
@katussska24 nemyslim si,ved uz aj v obchodoch predavaju vianocne 😀
Zajtra slepaci vyvar so slizikmi,brokolica,kuracie masko(deti) a psenoto.a este asi spravim,daky mrkvovy alebo mrkvovo-cviklovy salat.
ja od včera párková polievka a dnes idem urobiť rizoto...
naše raňajky praženica s cibuľkou, pečivo
@katussska24 ja uz mam tiez napecene linecke. Len to este nelepim. Aj vanilkove rozteky a medvedie labky. Minule som kdesi citala, ze sa daju dopredu nachystat aj venceky z odpalovaneho cesta a naplnit az tesne pred Vianocami. Robite to niekto?
@andula30 myslím, že recept na oriešky mám v mojom albume a plnku máme najradšej karamelovú, uvarené Salko vymiešané s maslom, do vnútra niekedy dám aj lieskový oriešok , potomm robím klasika uvarím zlatý klas s mliekom, do vychladnutého maslo a nutelu alebo roztopenú čokoládu 😉
dnes máme polievku od včera /kyslá zo zelenej fazule/ a k tomu vyprážaný syr a pečené zemiaky. na zajtra je v pláne hrachová polievka na masle a tekvicovy privarok s "červenou krumpľou" /zemiaky omastené oprazenou cibuľkou s červenou paprikou/.
Mňam, dnes si urobíme na obed niečo zdravé a rýchle 🙂
http://www.ochutnaj.sk/recepty/kuracie-prsia-s-...
Možno niekoho budem inšpirovať 😝
pečené kuracie krídelka so zemiakmi 🙂
U nas dnes strapačky s kyslou kapustou
ahojte, dnes fazuľová sladká so zeleninou, kúskom údeninky a hrubými rezancami....poobede malinový puding s ovocím a piškotami 😉
zeleninova polievka, po vyse roku konecne vyprazany syr, hranolky, tatarka
@vieruna no tak ja som si dala termin pon -ut
Ahojte, pred vcerom manzel s bratom klobasy, potom nam zavolal znamy, ze zabijal byka, ze ci nechceme maso a tak sme balili do noci pre celu rodinu, no a vcera som robila jahnaciu polievku s krupami, indicke gulky s basmati ryzou a parene buchty a dnes dojedame, dnes uz budu vyudene aj klobasy a pojdeme ich povesat 🙂
náš obed vajíčková polievka, americké zemiaky a pečená kačica
vcera som robila bryndzove halusky, kralovsku zemiakovu polievku, dnes paradajkovu polievku s mrvenickou a francuzske zemiaky, dufam, ze zostane aj na zajtra 🙂
U nas dneska hraskova kremova polievka a pecene buchty s lekvarom. A rozmyslam ze dnes aj zahajim vianocne pecenie 🙂 pekny dnik prajem, idem sa este vami inspirovat co budeme papat zajtra 😉

@eva7780 prazenica 🙂