Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zuzub dnes som robila http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46171 tu je fajn ze tam mozes dat co je doma 😉 ja som miesto hribov dala napr. cervenu fazulu 😎 a karfiolovu polievku na bielo bez zasmazky (zemiaky trochu mrkvy karfiol vsetko mix + kysla smotana) a s cerstvym koprom
u nás dnes rýchla vajíčková polievka s chlebíkom, a francúzske zemiaky s kyslou uhorkou, alebo varenou cviklou 😉
🙂 u nas pecene jaternice, cerstvy chlieb a kysle uhorky 🙂
Dnes polievka z bravcovej kosti s rezancami, rezen z mleteho masa a zemiakova kasa, poobede puding
bryndzove halusky 🙂
naša večera rybičková pomazánka s pečivom, ovocný čaj 🙂
baby
práve som urobila plnku do medových plátov(kúpených) zo zlatého klasu a masla a sa mi aj zvýšila,dala som ju do chladničky len neviem či ju môžem použiť ale zajtra na nejakú piškotu?????????????????..... díky
@gianni urcite ano 🙂 nemalo by to stratit do druheho dna ani konzistenciu a uz vobec nie sa pokazit ked je to maslo a puding to vydrzi cerstve relativne dlho 🙂 ja to tak tiez robievam ,ze ked mi ostane akakolvek plnka,este na druhy den zarobim piškotu a spravim maly kolač 🙂
@zuzub Ja mam tiež ten isty a je dokonaly 🙂 najviac ho vyuzivam na struhanie zemiakov na zemiakove placky - no jedna basen za pol minuty postruhane a na piškotove cesto 🙂 Najlepši šetrič času aky doma mam (okrem umyvačky 😀 )
ahojte, dnes sme dojedali kapustnicu zo včera a vajíčkové kolienka, piekla som parížske kocky a na Vianoce som dnes nepiekla nič, boli sme na návšteve, tak nebolo času 😉
...prave dopecene medovniky 🙂 No a vikendove varenie pecene horne kuracie stehna s ryzou, kompot, salaty. A cez posledny predvianocny tyzden mam naplanovane: zapecene cestoviny s treskou + cviklovy salat, zeleninova polievka + bolonske spagety, francuzske zemiaky "tartiflette", peceny losos so zelenymi fazulkami na smotane, Fazulova kysla + harula/palacinky, cina s ryzou a potom uz nasleduje Stedry den he he.
Dnes sme mali syrovo brokolicovu polievocku a netradicne ryzoto,pripajam foto🙂
Dnes sme mali fasirku a pecene zemiaky, kapustovy salat.
Porova mliecna polievka na zajtra i pondelok,ryza a prvykratvsom skusala rybku v kukte robitt,tak uvidime.a este mrkvovo-cviklovy salat-aspon do maleho dostanem,i surovu mrkvu. Cviklu mi zje i tak,takze mala finta na neho.🙂
hovadzia polievka s mrvenickou, bravcove rezne, zemiakova kasa, uhorkovy salat, pecene kuracie stehna a kridla, ryza 🙂
mame karfiolovu polievku zo vcera a druhe varim svieckovu s knedlou
No u nás to dnes bude netradičné nedeľné menu. Polievka cesnaková so strúhaným syrom a bryndzové pirohy s rozpraženou slaninkou a cibuľkou. Peknú nedeľu všetkým.
raňajky pre baby krupicová kaša s grankom
Dobré ránko 🙂 včera som nevarila,hned ráno sme sa vytratili z domu aj bez raňajok a prišli až o piatej navečer,ale 90% darčekov je už doma,papali sme vonku.
Dnes kuracia polievka so zeleninkou a mrveničkou,bravčové na kocky na bratislavský spôsob,parená knedla a pečiem pernikový závin,mm mi ešte večer vymiesil cesto.
Peknú 3 adventnú nedeľu želám 😵
kočky,vínové pečivo je dobré?
@kucminka ano, ja robim take slane pecivo z cesta kde sa dava vino a je super 🙂
náš obed bez polievku nik ju nechcel, varené zemiaky, kuracie prsia na cibuľke, šalát ( cibuľa, rajčina, paprika octový nálev)
U nas vcera gulasova polievka,spenat,zemiaky,vajicko,vecera bola na Vianocnych trhoch.Dnes som piekla morcacie masko s gyros korenim,kysnuta knedla,kysla kapusta.ideme teraz do lesa a chystame sa opekat ako 12mesiacikovia🙂ja viem,streleny napad,ale nevadi.pekny zvysok vikendu!
@linda20111 myslela som ale sladké,mám recept od kamošky,to sa potom obaľuje v práškovom cukre,

@zuzub ahoj dobre si si vybrala ja ho mám už tri roky a som s tým robotom veľmi spokojná multifunkčný