icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

siska53
15. dec 2013

@fattamorgana aj mojej babke stekali,nie vsetky a take tie stecene,cize pre,nu nie dost pekne nam najviac chutili,viac chrumkali🙂.tie ukazkove sa zjedli posledne..

zklimekova
15. dec 2013

@anavila torta krásna a detičky šikovné po mamine 🙂

zklimekova
15. dec 2013

dnes sme mali hovadziu polievku s rezancami knedľu a guľky v paradajkovej omáčke, na večeru sme mali omelety, chlapci s paradajkami, pažítkou, salámou a ostatok s mladým špenátom paradajkami a pažítkou a teraz som práve dopiekla linecké, lepiť sa bude až zajtra, keď mi príde zo školy pomocníčka 🙂

zuzzuli
15. dec 2013

U nas dneska vyvar s rezancani pecene kacacie stehna, kapusta, lokse. A konecne som zacala piect aj na vianoce: medove chrusty, skoricove klbka, medovnicky a pred chvilkou som som dokoncila i pardubicke pernicky 🙂

zuzub
15. dec 2013

@tretulka objednávala som z hej.sk a je to bosch mum 4655

zuzub
15. dec 2013

@mravvcek z hej.sk je to bosch mum 4655

bambina78
15. dec 2013

@zuzub robievam..je to fajnota

danielaj
16. dec 2013

@eva7780 to je super nápad , to salko, ešte som takto nerobila, ďakujem , že si odskúšala, tak sa určite pustím smelo do toho 😉

m_ij_ka
16. dec 2013

naše raňajky omeleta s hráškom, pečivo, čaj

fattamorgana
16. dec 2013

@raza do čoho potrebuješ ten nepravý marcipán? ja vždy robievam sušené mlieko + pr. cukor + med + voda. neviem si predstaviť chuť surových bielkov 😕

@daniela15 ja robievam parížske rožky, ak si ešte nezohnala recept, môžem ti poslať. len mi to treba prepísať, mám to v zošite, nemám žiadny link. tak napíš, či ti ešte treba, aby si zbytočne nemala 15 receptov 😉

fattamorgana
16. dec 2013

@siska53 no, chuťovo boli super, len ten ten image nič moc 😠
to, čo bolo krajšie som pofotila, pagáče radšej nie 😀

jankastubka
16. dec 2013

@trudka4 dobry den, chcem sa spytat na tie domace pecene rozky, vyzeraju uzasne. Ja som ich vcera robila podla vasho receptu, ale miesto suseneho drozdia som dala kocku cerstveho. A dala som ako tuk olej. Ale nechutili vobec tak fajne ako cerstve rozky z obchodu. Vase tak chutili? Ak ano, aky ste dali tuk.
Mne ani ten tvar nevysiel tak pekne ako vam.

tanicka696
16. dec 2013

Ahojte,potrebujem radu,chcem robiť grilažku a neviem či salco sa vari alebo nie??všade je pisane inak 😒

zuzkat1
16. dec 2013

Ahojte.cez vikend tvarohove rezance a plnena paprika a na dnes rano palacinky a na obed hraskova polievka.
Asi dnes upecieme slane z listkoveho cesta a syrove trojuholnicky.

zuzkat1
16. dec 2013

@tanicka696 ja ho varim.

zuzana0612
16. dec 2013

@tanicka696 ja ho dopredu nevarím.

maartinkaa
16. dec 2013

@fattamorgana ja robim pagace, a na to, ze sa mi vyvalia do strany cakam asi najviac 😉 moja starka si tiez na tom zakladala, vtedy su najlepsie,,,,,naozaj 😉

maartinkaa
16. dec 2013

@siska53 teraz citam, ze aj tvoja starka bola toho nazoru 🙂

maminka2013
16. dec 2013

dnes kapustnica od maminy - boli sme u rodičov, tak pribalila 😀 takže dnes žiadne varenie, budem len upratovať čo som nestihla počas víkendu a hádam sa i pustím už i do pečenia 😅

trudka4
16. dec 2013

@jankastubka a které rohlíky myslíte ? Mám jich ve fotoalbu víc. Pošlete mi prosím přímo odkaz z mého alba nebo jaký mám u nich přesný název. Pavla

jankastubka
16. dec 2013

@trudka4 jeeej som nevedela, ze mate toho tolko v albume, ja som kukala z toho, co ste posledne pridali tu. Je to foto 103.
Mnaaam az sa mi slinky zbiehaju. 🙂

daniz
16. dec 2013

Ahojte tak u nás v sobotu kalerábová polievka so zemiačkami a pusteným vajíčkom a dusená kur. pečeň + ryža a uuuuupratovalo a pieeeeeeeeklo sa až do 01,00 /nedeľa/ napiekla som domáceho priateľa, šuhajdy,linecké lepence a kokosky,
a v nedeľu som robila hov.-morčaciu polievku s rezančekami a zeleninkou a švédske guľky - ikea + ryža, pečené zemiačky + obloha a zas sa pieklo : medovníčky, aj domček a stromček a aj svietničky, sádlové pusinky a spodky pod par. rožky. A hurá dnes ráno do práce. 😝 😅
dnes dojedáme.

raza
16. dec 2013

@fattamorgana šak to, že sa mi tie bielka hnusia 😝 a plánujem robiť toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34335&use...
inak, ešte sa chcem spýtať: aké sušené mlieko je najlepšie? myslím značka.. ja som kúpila minulý rok, po otvorení som ho hneď presypala do pohára od kávy a zavrela. neminula som, ale to už asi tento rok nebudem môcť použiť, či? netuším, akú t máva spotrebu..

raza
16. dec 2013

@tanicka696 ahoj, ja nevarím. karamelové je to preto, lebo si najskôr dávaš skaramelizovať cukor 😉

daniz
16. dec 2013

@daniela15 na str. 2687 som hodila recept

raza
16. dec 2013

@eva7780 prosím ťa, ja som z toho magor.. to dám na šporák mlieko s cukrom a maslom a za hoďku je z toho salko? 😕 treba to celý čas aj miešať? prepáč, že sa tak blbo pýtam, ale určite by som to chcela vyskúšať..

anos18
16. dec 2013

Naše prvé vianočné pečenie 🙂

brumcaky
16. dec 2013

Dnes akosi nestiham 🙂 Zemiaciky vyperiem, poprekrajujem na polovicku dam na pekac osolim a navrch poukladam slaninku a nastruham syr. Podavam s acydkom alebo kyslou smotanou a rychly obed je na tanieri. Dobru chut 🙂 🙂

davita
16. dec 2013

u nas dnes pizza ale pizza cesto a vsetky komponety doma pripravovane ako tomatto basalka a take mnam veci 🙂

geenna
16. dec 2013

zemiakova polievka na kyslo s tekvickou a k tomu vajicko na tvrdo