icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
16. dec 2013

u nás dnes dojedačky z nedele, piekla som medovníčky a mačie oči, + pridávam foto z minulého týždňa , vanilkové rožteky, košíčky - časť budem plniť punčovinou a časť karamelovým krémom, kokosové strapáče - tiež sa budú plni´t, škoricové trojhránky - tiež pôjde ešte plnka, pečené buchty s nutelou a slivkovým lekvárom z piatka, medovníčky - dnes s deťmi ozdobíme a mačie oči , už plním džemom a parížske rezy zo včerajšej oslavy 🙂

tanicka696
16. dec 2013

kočky ako dlho sa sušia orechove štangle??už to tam mam asi 40minut,robim ich prvy raz tak neviem ako to ma vypadať 😕

siska53
16. dec 2013

@maartinkaa hej,hnevala sa,ked jej padali a my sme take mali najradsej. Ved aj ja sa hnevam,ked nieco nie je tak,ako som si to predstavovala vyzorovo,hoci to aj moze chutit.
nuz,pagace uz robit nevladze a ja robim take ine,male,neoskvarkove a ked pride chut,tak si kupim,ale tie babkine su stale top. A urcite aj tie tvoje,aj ked nie su najkrajsie podla teba 🙂).
pekne kuchtenie,ja planujem tvarohovu zemlovku s broskynami.

trudka4
16. dec 2013

@jankastubka a kolik jste dala toho čerstvého droždí na 500 g hladké mouky ? Mělo by tam jít minimálně 20 g čerstvého droždí. A hned za touto foto 103 a 104 mám i další fotopostup výroby těchto rohlíků. Pavla

elfa
16. dec 2013

Kucharky, viete poradit polevu na medovniky ale bez bielka? Dakujem

diusik
16. dec 2013

@anavila kraasa,zlati su 😀

veroni87
16. dec 2013

@abriela ďakujem ti moc, nakoniec sa mi podarilo kúpiť ten gelfix aj želírovací cukor tak som strašne rada, že sa hádam nebudem musieť báť toho výsledku, keďže idem robiť džem prvýkrát 🙂 no, mi máme na wc teplo nejako aj v kúpeľni :D tak neviem asi to rozdelím že časť dám možno do chladničky a časť nechám pri izbovej teplote a uvidíme 😀

marianna2468
16. dec 2013

@danielaj poprosim recept na ten parizsky zakusok,lebo vyzera fantasticky a urcite aj tak chuti🙂

nufficek
16. dec 2013

U nas dnes budu langose! 🙂

slimstar
16. dec 2013
karinkaeich
16. dec 2013

este skusim tu, robite niektora MAROKANKY? hladam nejaky overeny recept, dakujem

tosomja
16. dec 2013

Ahojte, nechce sa mi tu listovať - prosím vás, nemáte niekto receptík na šuhajdy s orechovou plnkou?...hlavne, nech toho nie je veľa...stačí mi recept tak na 20 - 30 ks do malých košíčkov...ďakovala 😉

jankastubka
16. dec 2013

@trudka4 dala som 1 kocku, to je 42 g. Pozriem aj tie ostatne, dakujem. 🙂

ivetka1981
16. dec 2013

bounty

trudka4
16. dec 2013

@ivetka1981 waw, ty Bounty vypadají supééééér. Poprosím si receptík. Pavla

ivetka1981
16. dec 2013

@trudka4 1celé maslo roztopíš,dáš 120g cukru,100ml šľahačkovej 30% smotany a 250g kokosu

trudka4
16. dec 2013

@ivetka1981 a zbytek receptu ?

ivetka1981
16. dec 2013

@trudka4 roztop maslo,prisyp cukor a vlej šlahačku..povar cca 5min...potom prisyp kokos a dobre zamiešaj...hotovú masu vlej na mastný papier(papier na pečenie,potr.foliu), nehaj stuhnut do druhého dna..potom krájaj rôzne tvary..obaľuj v čokoláde..

trudka4
16. dec 2013

@ivetka1981 děkuju, ještě jsem je nikdy nedělala, tak je vyzkouším.

anaku
16. dec 2013

@daniz ten " domaci priatel" je co prosim ta, co si piekla 🙂?

karinkaeich
16. dec 2013

@trudka4 wau, super, dakujem krasne 😉

levandullka
16. dec 2013

Zienky, (opat) potrebujem radu… Chcela by som robit domáce bounty… To salko mam uvarit alebo sa ma zmiesat s kokosom neuvarene? Dakujem 🙂

levandullka
16. dec 2013

@ivetka1981 Vyzeraju super 🙂. To salko si varila?

levandullka
16. dec 2013

@ivetka1981 Ach… Uz som uplne mimo, az teraz som si precitala recept 🙂. Prepac 😅

martanko17
16. dec 2013

@titkovamiriam Mohla by som poprosit o radu? Piekla som tie skoricovo karamelove pernicky.... jeden plech 10 min. a druhy dokonca len 8 min. ale hned mi stvrdli na keksiky. Vsetko som robila podla receptu... vajickom som nepotierala. Vedeli by Ste mi poradit v com mohol byt problem? Dakujem

fattamorgana
16. dec 2013

@raza tu má ten "marcipán" asi rovnakú funkciu ako v kávových zrnách, ktoré robievam dosť často a robievam ho podľa tohto receptu. ver mi, že žiadne bielka mi tam nechýbajú 🙂 sušené mlieko kupujem Laktimo plnotučné (červené)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4633

eva7780
16. dec 2013

@raza ja som najprv dala mlieko a az za 10 minut cukor+maslo,ale len trosicku,tak za cajovu lyzicku 🙂 v recepte pisu,ze stale miesat,ja som len sem tam,sem tam mm,mne sa pri tom nechcelo postavat 😀 a vyslo paradne salko,mne chutilo ako jesienka,ak na nu pamatas 😉 pisalo sa ze varit 1 hod.,ja soom to uz mala po 40 min.huste,tak som vypla sporak

eva7780
16. dec 2013

moje nevydarene suhajdy 😠 ,cokolada bola daka husta,skor to bolo ako taky krem,neviete cim to moze byt?inokedy som nemala s tym problem,davam cokoladu,trochu kakaa,cukor a trochu oleja 😝 nrmalne som musela lyzickou naberat 😀 😀 😀

levandullka
16. dec 2013

@eva7780 Skus davat iba cokoladu a ceru, uspech zaruceny 🙂