icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

saxana36
20. dec 2013

@luci78p to cokoladove je co? das mi prosim recept?

nadulka88
20. dec 2013

@lucikusik dakujem ti krasne, vyzera super.. 😵 DP - domaca pekaren 😅 😀

lucikusik
20. dec 2013

@nadulka88 ha, tak na to by som neprišla. Želám nech sa vianočka podarí. Ja ju robím presne podľa toho receptu, vždy si všetko odmeriam, ale cesto mám vždy redšie a lepkavejšie ( zvyknem potom pridať trochu múky), nikdy ho nemám tak pekne vypracované, ale vianočka je aj napriek tomu super.

nadulka88
20. dec 2013

@lucikusik vyskusam, sprwvim tiez podla receptu 😵 dakujem este raz a pekne sviatky 😉

nelinka0401
20. dec 2013

jaj,kolko ste tu už zase popísali,dúfam,že Vás do Vianoc stihnem prečítať 🙂 baby ako robievate lososa??Muž kúpil k Vianociam a neviem ako ho spraviť aby bol mňam 🙂 chcela by som ho v rúre upiecť

brumcaky
20. dec 2013

Domace buchty na pare a pecene gastany 🙂

kvietocek7
20. dec 2013

@brumcaky mnaaam 🙂 ako dlho zvyknes piect gastany? na kolko stupnov?

hyta
20. dec 2013

Ahojte, u nás dnes plnená paprika a domáca knedľa.urobila som grilážky a ešte sa chystám na kokosových ježkov.

titkovamiriam
20. dec 2013

u nas dnes paradajková a fazuľový prívarok

luci78p
20. dec 2013

@saxana36 nad parou rozpustis 200 g cokolady s 50 g masla das dole , pridas 2 vajcia rozslahane so 150 g trstin. Cukru a nakoniec 200g hladkej muky - kludne spaldova - pol cl prasku do pec. A stipku soli. Na polhodku do chladnicky a potom tvarujes gulicky, obalis v trstin. Cukre a na pec.papieri piest na 180 st asi 10 miut.
Su najlepsieeee, mozes dat menej cukru

slniecko77
20. dec 2013

@titkovamiriam aku chut si mi spravila tym obrazkom na fazulovy privarok 😉 mnam

titkovamiriam
20. dec 2013

@slniecko77 veru už som dlho nevarila a nevedela som už čo spraviť dnes, tak toto malo uspech u všetkých 🙂

titkovamiriam
20. dec 2013

žienky robíte niektorá kokosové guľky z cery?mám jednu doma a neviem sa dovolať kamoške čo ich robieva.viem že cera sa rozpusti ide tam kokos cukor samozrejme rum,len neviem čo kolko a či aj vajíčko a na nete som nasla len so salkom,piškotami a to viem že tam nedáva

danielaj
20. dec 2013

ja som dnes len na rýchlo zemiakový prívarok skôprom a opiekla som sekanú, polievka bola zo včera zo strúhanej zeleniny s haluškami a ovsenými vločkami, pokračovala som v pečení: pardubické perníčky, princezky, grilážky, už mi zostávajú len 3 druhy a hotovo 🙂

zklimekova
20. dec 2013

@danielaj u nás ho má rád hlavne manžel a starší syn, aj po rodine čo prinesiem tak im chutí, ale mladší ho tiež nemusia, každý má svoje obľúbené 🙂

lucianka01
20. dec 2013

@nedockava4 Ahoj! Ja som teraz robila takéto : 1 palmarín, 300g hl. múky, 125g prášk. cukru, 2,5 balíka zlatého klasu - všetko sa vypracuje na cesto,nakoniec som pridala ešte rozpustenej 125g cery. Tým cesto bude jemné a lahšie sa bude vytláčat. Len pozor, treba s nim robit hned, lebo ked to stuhne už sa zle vytláča. ( ak by ti stuhlo, kludne prihrej v mikrovlnke). Ja som pečivo zlepovala a nakoniec namáčala v čokoláde.

zklimekova
20. dec 2013

u nás dnes guláš z diviny s chlebom a pre malú cuketová krémová od včera

zklimekova
20. dec 2013

@zuzananinka ..aj ja som ich robila prvý krát a som rada, že z dvoch dávok, lebo nejako mi miznú 😅

zklimekova
20. dec 2013

@bastika nech sa páči
Bielkový suchár
4bielka vyšľahať, pridať 12dkg práškového cukru-došľahať, Potom pridať 12dkg hladkej múky, nakoniec vmiešať 10dkg lúpaných mandli, alebo orechov.Upiecť vo forme na srnčí chrbát.Nechať vychladnúť, porezať na tenké pásiky a dať do rúry sušiť.

saxana36
20. dec 2013

@luci78p dakujem

brumcaky
20. dec 2013

@kvietocek7 220°C, 20-25 minut 🙂 predtym ich namocim na 45 minut do mierne osolenej vody, vyberiem a poprekrajujem 🙂

ifkael
20. dec 2013

zajtra paradajkova polievka a asi perkelt.. halusky neviem ci budem robit, asi si to ulahcim kolienkami

miruska73
20. dec 2013

babulky ako robite tvarohovu plnku na kysnuty mrezovnik? ja tvaroh vajce van .cukor a cuko r no pocula som ze niekto dava aj zlaty klas ,,,,dakujeeeem piste urychlene lebo cesticko kysne 😀 😀 😀 😀 😀 😀

titkovamiriam
20. dec 2013

@miruska73 tvaroh,cukor,hrozienka a vajíčka 🙂

miruska73
20. dec 2013

babulky ja som nevarila mame od vcera a budeaj na zajtra....dnes som urobila kokosove keksiky od danky a este idem spravit vecer grilazku bez salky a dost.....

miruska73
20. dec 2013

@titkovamiriam diky takze ty tiez nedavas nic navyse 🙂 a kolko vajec davas na pol kg tvarohu....ja davam dve ..

titkovamiriam
20. dec 2013

@miruska73 jasne dve v pohode stačia 🙂

miruska73
20. dec 2013

@titkovamiriam pytam sa ako dilino robievam casto tvaroznik ,ale niekedy je ten tvaroh na vrchu taky sypky tak ci nerobim nejaku chybu....

bastika
20. dec 2013

@zklimekova dakujem velmi pekne vyzera to úplne super napíšem ci sa podarilo

natal12
20. dec 2013

@danielaj Dabi tie oriešky s krémom chcem robiť len neviem či nové formičky sa musia vymastit aj ked mám staré formičky tie netreba ?? . no bojím sa že to pokazím prvý krát to idem robit tie oriešky