icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mj30
21. dec 2013

@mami.sk dakujem a zelam pekne a pokojne vianoce

mami.sk
21. dec 2013

@mj30 Ďakujem 😉 Aj Tebe krásne Vianoce 😉

adulikka
21. dec 2013

Dnes zas pizza tyčinky už ochutené s cesnakom slané rascove tyčinky a zostatok laskoniek od včera nepodarene .tak ani plnku nedavala

adulikka
21. dec 2013

A ešte foto

adulikka
21. dec 2013

Medzníky a lepene s lekvarom

bastika
21. dec 2013

@zklimekova este ta prosim kolko a na kolkych stupnoch pecies? Diky a susis? Ja som uplny zaciatocnik 😀

slamienka
21. dec 2013

Ahojky, ktora peciete parizske rozky,
Sup sem s najlepsim receptom. Nech sa mi podaria.🙂
Dakujem

m_ij_ka
21. dec 2013

u nás dnes na večeru bola obložená misa (malokarpatská saláma, šunka, syr, rajčina, paprika, cibuľka, bagetky)

hyta
21. dec 2013

@titkovamiriam Ozaj nemáš za čo ďakovať, som rada, že sa ti vydarili .Dôkazom je, že sa ti tak vyparujú.

danielaj
21. dec 2013

ahojte, dnes som varila kelovú polievku k tomu oškvarkové pagáčiky, a zostala mi sekaná, tak som obalila v cestíčku a vysmažila, k tomu zemiaková kaša a kopec kyslej kapusty, a dokončila som vianočné pečenie, spolu 22 druhov, hádam to pojeme 😀

fatima30
21. dec 2013

@titkovamiriam
to sojove masko vyzera dobre ako si ho robilka?

natal12
21. dec 2013

@danielaj Moja co povies zvladnem to ? sa bojim tych orieskov a fukanych roztekov :-/ a tie oriesky mozem plnit aj maslovym kremom? nebude riedky? lebo plnku slahat nad parou sa bojim :-/

tehoska
21. dec 2013

KOcky,ostalo mi z pecenia v chladnicek 10 bielkov,nemate nejaky sikovny recept ako ich zuzitkovat? Ako to robite vy?

imanuel
21. dec 2013

Dnes fazuľovo-zemiačkovo-klobáskový prívarok s chlebíkom a konečne som sa po rokoch dopracovala aj k šuhajdám. 🙂

adulikka
21. dec 2013

@tehoska sprav Laskonky .ja som zo šiestich bielkov .sice niektoré sa mi prelepili .ale na prvý krát dobre boli .už som nenatierala plnkou tu trochu čo zostala

hasleerka
21. dec 2013

my sme dnes skúsili pstruha a nejak nám zachutil ... budeme častejšie

myrca_m
21. dec 2013

my sme dnes mali mrkvovú polievku s celozrnnými haluškami a zemiakové placky s acidkom

adulikka
21. dec 2013

@tehoska a čo tí zostanú bielka pridaj ked budeš rezne obalovat .alebo ráno prazenicu .primiesaj ku dalsim vajciam .

zklimekova
21. dec 2013

@bastika piekla som to na 180stupňov, a sušila na 100 🙂

luciok
21. dec 2013

Ahojte, dnes som urobila salámovú pizzu so sardinkami, chutila super! No a včera som priložila ruku k vianočnému pečeniu u mojej maminy: medovo orechový koláč - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10048. Už sa neviem dočkať, kedy ho ochutnám.

vieruna
21. dec 2013

Dnes som okostovala finalne dokoncene pardubicke pernicky. @danielaj su uplne najvac najlepseeee 😀 mnam. Akurat sa mi pecu venceky s odpalovaneho cesta, vcera som gulala kokosove gulky, orechove stanglicky sa tiez vydarili. Celkom som spokojna tento rok 🙂
Na zajtrajsi obed si kindermanazment rozkazal tarhonu, tak bude bravcove stehno na hrasku s tarhonou.

irsina83
21. dec 2013

ahojte, pripajam par foto z mojho varenia, zeleninove linguine s ancovickami a parmezanom- uplne ich zboznujem, tofu-pohankove gulky v paradajkovej omacke, celozrnne mufiny s cucoriedkami, a brokolicovo-kelova polievka s ovsenymi vlockami a krupicovymi haluskami.

vieruna
21. dec 2013

yo dievcata, robievate niektora stedrak?? Prosim vas v akom poradi sa to vrstvi?? Dakujeem

hennyinnsbruck
21. dec 2013

Mozem vas poprosit zienky, ako robite tatarsky biftek?
Moj my s nim uz 2 roky pili usi 😀 ja som to jedla je to dobrotka.ale neviem co do toho presne ide.kedze som ho este nerobila..a slubila som ze na silvestra urobim...
Dakujeeem

luciaq
22. dec 2013

dobre ranko zienky. dnes varim ja tak u nas bude kuracia polievka s pismenkami, bravcove stehno s hraskom a ryza pre deti a pre zemiakove placky plnene br.maskom na leci 🙂

mizulienka
22. dec 2013

@zklimekova vyzeraju super tie kokosky, prosim ta hodis mi recept a aj na kolkych stuplnoch a ako dlho si piekla? dakujem krasne.

Baby a neviete mi prosim poradit, mam v pohari bielka, ale uz som zabudla pocet 😕 kolko tam moze mat jedno bielko, niekde na nete som nasla 25-30g, moze byt? dakujem krasne.

cawes
22. dec 2013

Caute zienky dnes varim kuracie prsia plnene nivou na pomarancovej omacke k tomu ryzu a zemiaky. A americky cheesecake ako dezert

erni
22. dec 2013

my dnes kuraci vyvar a kuracie stehna s ryzou a kompotom a medzitym stale medovniky a pod. 🙂
@zklimekova nedas recept na tie kokosky, vyzeraju vyborne 😉
@irsina83 prosim ta tie omacky na cestoviny si vymyslas alebo robis podla receptov, vyzeraju fantasticky

irsina83
22. dec 2013

@erni vymyslam 🙂 citam kucharske knihy a ked sa inspirujem tak si ju prerobim podla seba 🙂

titkovamiriam
22. dec 2013

polievka kuracia a bud kuracie rezne s ryžou alebo pečene kura so zemiakmi a este nočne cestovinkovanie 🙂