Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes zas pizza tyčinky už ochutené s cesnakom slané rascove tyčinky a zostatok laskoniek od včera nepodarene .tak ani plnku nedavala
@zklimekova este ta prosim kolko a na kolkych stupnoch pecies? Diky a susis? Ja som uplny zaciatocnik 😀
Ahojky, ktora peciete parizske rozky,
Sup sem s najlepsim receptom. Nech sa mi podaria.🙂
Dakujem
u nás dnes na večeru bola obložená misa (malokarpatská saláma, šunka, syr, rajčina, paprika, cibuľka, bagetky)
@titkovamiriam Ozaj nemáš za čo ďakovať, som rada, že sa ti vydarili .Dôkazom je, že sa ti tak vyparujú.
ahojte, dnes som varila kelovú polievku k tomu oškvarkové pagáčiky, a zostala mi sekaná, tak som obalila v cestíčku a vysmažila, k tomu zemiaková kaša a kopec kyslej kapusty, a dokončila som vianočné pečenie, spolu 22 druhov, hádam to pojeme 😀
@titkovamiriam
to sojove masko vyzera dobre ako si ho robilka?
KOcky,ostalo mi z pecenia v chladnicek 10 bielkov,nemate nejaky sikovny recept ako ich zuzitkovat? Ako to robite vy?
@bastika piekla som to na 180stupňov, a sušila na 100 🙂
Ahojte, dnes som urobila salámovú pizzu so sardinkami, chutila super! No a včera som priložila ruku k vianočnému pečeniu u mojej maminy: medovo orechový koláč - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10048. Už sa neviem dočkať, kedy ho ochutnám.
Dnes som okostovala finalne dokoncene pardubicke pernicky. @danielaj su uplne najvac najlepseeee 😀 mnam. Akurat sa mi pecu venceky s odpalovaneho cesta, vcera som gulala kokosove gulky, orechove stanglicky sa tiez vydarili. Celkom som spokojna tento rok 🙂
Na zajtrajsi obed si kindermanazment rozkazal tarhonu, tak bude bravcove stehno na hrasku s tarhonou.
yo dievcata, robievate niektora stedrak?? Prosim vas v akom poradi sa to vrstvi?? Dakujeem
Mozem vas poprosit zienky, ako robite tatarsky biftek?
Moj my s nim uz 2 roky pili usi 😀 ja som to jedla je to dobrotka.ale neviem co do toho presne ide.kedze som ho este nerobila..a slubila som ze na silvestra urobim...
Dakujeeem
dobre ranko zienky. dnes varim ja tak u nas bude kuracia polievka s pismenkami, bravcove stehno s hraskom a ryza pre deti a pre zemiakove placky plnene br.maskom na leci 🙂
@zklimekova vyzeraju super tie kokosky, prosim ta hodis mi recept a aj na kolkych stuplnoch a ako dlho si piekla? dakujem krasne.
Baby a neviete mi prosim poradit, mam v pohari bielka, ale uz som zabudla pocet 😕 kolko tam moze mat jedno bielko, niekde na nete som nasla 25-30g, moze byt? dakujem krasne.
Caute zienky dnes varim kuracie prsia plnene nivou na pomarancovej omacke k tomu ryzu a zemiaky. A americky cheesecake ako dezert
my dnes kuraci vyvar a kuracie stehna s ryzou a kompotom a medzitym stale medovniky a pod. 🙂
@zklimekova nedas recept na tie kokosky, vyzeraju vyborne 😉
@irsina83 prosim ta tie omacky na cestoviny si vymyslas alebo robis podla receptov, vyzeraju fantasticky

@mami.sk dakujem a zelam pekne a pokojne vianoce