icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
22. dec 2013

@fatima30 ja robim sojove presne ako akekolvek maso len ho na dve hodinky necham ,,napučať,, v osolenej vode a potom s nim robim ako s masom,toto som robila klasika na šťave-cibulka,koreniny,trochu leča 🙂

m_ij_ka
22. dec 2013

náš obed zemiakovo kôprová polievka, opekané zemiaky s mäsom v tatarke (bravčové mäso som nakrájala na rezne, osolila ich, cesnak som prelisovala a rezne som nimi potrela z oboch strán, dala do múky a do tatarky)

salome_82
22. dec 2013

Teraz asi nebudete chápať, ale my dnes nevaríme a najesť sa pôjdeme do MC Donald. Blbé, čo? V piatok som si pokazila žalúdok a manžel tvrdí, že jemu na to vždy pomohol mekáč, tak to idem vyskúšať. Cítim sa už našťastie dobre, uvidíme čo to spraví a popri upratovaní aj dobre padne nevariť 🙂 Dcérka samozrejme dostane domáci príkrm 🙂

zita19
22. dec 2013

Pecene kura s gastanovou plnkou, kapustnica a salat zo vcera. My sme mali vcera z organizacno cestovacich dovodov Stedry den, takze mame Vianoce 🙂 🙂

elliah
22. dec 2013

Obratene rezne a ryza. Kuraci vyvar......

elliah
22. dec 2013

@salome_82 sranda, to som este nepocula.....🙂ale bud ta to dorazí alebo pomoze🙂

zita19
22. dec 2013

@salome_82 Ked na pokazeny zaludok prezijes v pohode mekac, potom uz prezijes vdetko 😀 😀 😀

libka1
22. dec 2013

zemiaky s bryndzou a opecenou cibulou, zeleninova polievka s krupami

davita
22. dec 2013

@elliah mnam, j asa na ne chystam, cez sviatky 🙂

my dnes zemiakove placky a kysla kapusta a slepaci vyvar ako remen 🙂

peknu nedelu 🙂

salome_82
22. dec 2013

@zita19 Ako hovorím, manžel to má na sebe niekoľko krát overené 🙂 tak hádam to bude OK 🙂

moma
22. dec 2013

nejaký koláčik s jahodami, ktorý sa hodí na vianoce ???? poradíte ? Dakujem 😉

luciok
22. dec 2013

Na želanie mm krkovička pečená v remoske so zemiakovým pyré. Mňam
Prajem krásnu nedeľu 😉

hyta
22. dec 2013

@hennyinnsbruck Mňam, už som nejedla tatarák dávno, akosi mám v taejto dobe obavu zo surového mäsa. No je to dobrotka. Takže, potrebuješ hovädziu sviečkovú, v najhoršom ak nemáš, môže byť i chudé mäso zo stehna. Mäsko sa má buď nožíkom naškriabať, alebo na mlynčeku 2 krát zomlieť. Potom sa pridá na jemno nakrájaná cubuľka, 1 PL worchestrovej a sójovej omáčky, 1 PL horčice a kečupu, čierne korenie a je to. Prílohou majú byť hrianky s cesnakom.

titkovamiriam
22. dec 2013

rafaelo 🙂 🙂

marlenka75
22. dec 2013

Jelení guláš.

horana
22. dec 2013

Paradajkovu polievku s tarhonou a postruhanym ementalom.
Sosovicove karbonatky s mini kusockami slaninky, zemiaciky na masle a petrzlenovej vnatke, jogurtova zalievka, salat calamada kvasena - pickles z trznice.

moschino1986
22. dec 2013

@hyta minule som mala tatarak a cely tyzden ma bolelo brusko.ja dnes paradajkova polievka+fliacky s kyslou kapustou a slaninkou.mnaaaam.

m_ij_ka
22. dec 2013

naša večera párky s kečupom, rohlíky

gianni
22. dec 2013

vývar zo zajaca a dusený zajac so zeleninou a zem kašou....

katkas1
22. dec 2013

dnes slepacia polievka, pecene kacice, knedlik/ domaci/ a kapusta a bude aj na zajtra a plnila som salcom kosicky a vanilkovym kremom oriesky a sisky a konecne od kolacov pokoj 😉

zuzkaja
22. dec 2013

@titkovamiriam prosim tie visnove gule ako robite dakujem

hennyinnsbruck
22. dec 2013

@hyta dakujeeeem si zlata.
Viem ze na pocesnakove hrianky sa dava...uz sa nan tesim,este raz dakujem 😎

njonja
22. dec 2013

Na obed spagetti alla carbonara a paradajkovy salat, vecera mm chlebik so sunkou a ja hribikova polievka.

danielaj
22. dec 2013

ahojte dnes nedeľná polievka z domáceho kohúta, maďarské zapekané rezne so šunkou a broskyňou, slovenská ryža, miešaný kompót a sladké vianočné koláčiky, pridávam foto - zvyšok vianočného pečenia, spolu 21 druhov 😉 no čo už, som strelená do pečenia 🙂 nepečené lieskovoorieškové guľky, kokosové a mandľové loptičky, kokosové keksíky, pardubické perníčky, princezky, griláž bez salka, orechovo-medové trojhránky, bošácky perníkový motanec - tradičný koláčik z našej dediny, a guľky zo zbytkov cesta, plniek, čokolády a pod. ešte mám upečený zákusok ľadové kocky, ten odfotím neskôr 🙂

tanitta
22. dec 2013

ahojte
baby linecke zmeknu ak ano za ako dlho alebo to ostane take tvrde?...... vdaka 😉

lululka555
22. dec 2013

Ahojky 🙂 ...po dlhšej dobe prispievam aj ja,dnes som dorobila mojích 5 druhov: medovníčky,fúkané kokosové rožky,grilážky,medovo orechové trojhránky a študentskú pečať. Zajtra budem ešte omáčať do čokolády a chcela by som upiecť ešte biskupský chlebík.
Dnes sme mali divinu s knedlou 🙂

slimstar
22. dec 2013

Nepečené čokoládové gulôčky s kokosom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1178-nep...
Nepečené guľôčky z bielej čokolády
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1180-nep...

levandullka
22. dec 2013

@lululka555 Akurát som rozmýšľala, že ti napíšem, lebo si sa tu už dlhšie neukázala… Ale ako tak čítam, vidím, že máš plné ruky práce 🙂. Ozaj, už ste na Slovensku? 🙂

natal12
22. dec 2013

@danielaj Ahoj. nevies preco mam tie capuccino rozteiy tvrde? :-/ este som ich ani nenamocila do cokosky. a k tym orieskom mizem plnit maslovym kremom?

natal12
22. dec 2013

@danielaj prosim ta nedas mi recept na kokosove lopticky? 🙂

adulikka
22. dec 2013

otázka je na druhej strane...to sa mi teda podarilo takto poslať...