icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nikak23
23. dec 2013

Tak my sme dnes papali na Vianocnych trhoch,posledny den,tak sme si dali cigansku,lokse.vecer u nas bola kamoska,deti papali vsetko mozne,my sme si dali na veceru vinko,teraz plnim metrovy kolac a hotovo,oddych,gauc rozlozeny a pripraveny na Vianoce.🙂krasne sviatky vsetkym!

marianna2468
23. dec 2013

@danielaj poprosim recept na tie kokosove lopticky zlepovane cokoladou alebo nejakou plnkou,neviem.....🙂 diky

katussska24
23. dec 2013

...mi prišlo smiešne, či sem pribudnú príspevky aj zajtra 😀 😀 😀 vyzývam ženu, ktorá robí zajtra špagety s kečupom ! 😎

danielaj
24. dec 2013

@natal12 páči sa, strapaté loptičky http://varecha.pravda.sk/recepty/strapate-lopti... , netuším prečo máš tie rožteky tvrdé, ja som ich robila minulý aj predminulý rok a boli výborné a oriešky môžeš plniť maslovým krémom 😉

danielaj
24. dec 2013

Vianoce sú čas zázrakov, keď sneh sa sype z oblakov, snehový závoj zahalí krajinu a sviatočný stôl privíta celú rodinu. Moje milé priateľky - kucháročky prajem Vám krásne a pokojné Vianoce. 😉

danielaj
24. dec 2013

u nás sa včera dojedalo z nedele, dnes bude u nás tradičná hríbová omáčka so sušenými slivkami , kapustnicu mávame na Silvestra, na obed zapekaná šťuka so zemiakmi a zaliata smotanovou zálievkou, večer tradične ryby vlastnoručne ulovené mojim manželom - vyprážaný kapor, šťuka aj sumec, zemiakový šalát, samozrejme oplatky s medom a tradičné Bošácke karamelové hriate na prípitok, a koláčiky, som si povedala, že tieto Vianoce ich budem robiť menej, ale nedalo sa 😅 vyšlo mi 22 druhov 🙂

danielaj
24. dec 2013

@marianna2468 pozri príspevok nižšie, tam je recept na tie loptičky 🙂

anos18
24. dec 2013

Ahojte dievcata, prajem vsetkym Vam a Vasim rodinam krasne prezitie vianocnych sviatkov a v novom roku vela zdravia, stastia, Bozieho pozehnania, rodinnej pohody a vela úspechov v pracovnom i osobnom zivote. A nech nam to vari 🙂

titkovamiriam
24. dec 2013

U nás bude na večeru šošovicová a rybacia polievka,kapustnica sa u nas robi na silvestra,kapor,losos,šalát,zemiakové pyré/Milan neje žiadne miešané šalaty/.Samozrejme oblatky s cesnakom.Fotečky stihnem asi až zajtra 🙂 .

zklimekova
24. dec 2013

...tak u nás už tiež všetko nachystané 🙂....prajem vám anjelsky krásne vianoce a čertovsky dobrý nový rok 🙂

fordikford
24. dec 2013

Prajem všetkým krásne a požehnané Vianočne sviatky 🙂 🙂

tanitta
24. dec 2013

hribova polievka, majonezovy salat, kapor na masle aj vysmazany, losos s koprovym dresingom + varene zemiaky v supke opekane na masle ..... ........... prajem pekne sviatky.......

m_ij_ka
25. dec 2013

Prajem všetkým mamičkám, ženám, detičkám a ocinom krásne prežitie vianočných sviatkov a šťastný Nový rok 2014 🙂

hyta
25. dec 2013

Milé kucháročky, ďakujem vám za inašpiráciu, ktorú tu nachádzam.Prajem vám všetkým krásne sviatky, plné lásky, zdravia a pohody.

titkovamiriam
25. dec 2013

fotečky zo včerajšej večere/klasika rybacia a šošovicova,šalat,kapor a losos/ a dneska:
hned rano sme odskudali eggies od Ježiška,Marek mal z toho najväčšiu zabavu,dnes sme dojedali včerajšie polievočky šošovicovú a rybaciu a robila som morčacie rezne a morčacie plnené rezne v cestíčku.

katkalubkova
25. dec 2013

dnes robim palacinky, aby aj zmena bola cez sviatky
Mame dost sytych jedal a zajtra sme pozvani na obed tak opat budu plne brucha 🙂

marlenka75
25. dec 2013

Kurací vývar, kapustnica od včera, ryža, zemiakový šalát, vyprážané kuracie a bravčové rezne. 🙂

m_ij_ka
25. dec 2013

kapustnica, bravčové rezne so zemiakovým šalátom, 🙂

7katka
25. dec 2013

hovadzia polievka pre deti, my kapustnica, este aj borsc s tortelinami, pecena morka so zemiak. salatom a pre deti ryza

modrofuzik11
25. dec 2013

dnes sme boli na navstevach, jedli tam, takze sme nemuseli varit🙂

adulikka
25. dec 2013

Raňajky...obložené chlebík
Obed od včera
Večera čo kto našiel
Teraz pijeme kávu a ku nej koláč slonie oči

zuzkat1
25. dec 2013

Ahojte🙂 dostala som robot🙂
Takyto:
http://m.najnakup.sk/?w=31155640

tretulka
25. dec 2013

@zuzkat1 aj ja som dostala robot BOSCH MUM, ale iny model 🙂

zuzkat1
25. dec 2013

@tretulka ja sa velmi tesim.ma komplet prislusenstvo.aj mlyncek na maso... Takze balim vsetky kuch.spotrebice a budem maj len tento🙂
Este tyzden som u nasich ale potom budem testovat a miesat,struhat naplno🙂

alami
26. dec 2013

@zuzkat1 ja som dostala ten istý 🙂 tu je k nemu super video, netreba už ani návod čítať

https://www.youtube.com/watch?v=x8U9GZjFyS4
m_ij_ka
26. dec 2013

náš obed kapustnica vianočná, dojeme kapra, majonézový šalát 🙂

vivusika
26. dec 2013

u nás ešte vianočná kapustnica, zemiakový šalát a pečená kačica s plnkou 🙂

efci
26. dec 2013

dnes padla posledna kapustnica, rezne, vecer dokoncime salat, udene a klobasy. Uz je toho, ale pomenej tak pre zvysok chlebik vo vajicku. A zajtra zlahcime 🙂 Paradajkova polievka, cestoviny so sampinonmi, slaninkou, paradajkami, parmezanom. Na vikend chystam Bruselsky rezen (prirodny kuraci zapeceny s broskynou a syrom) so zemiakmi, gratinovaneho lososa tiez so zemiakmi.

danielaj
26. dec 2013

ahojte, včera smemali dojedačky zo Štedrej večere, dnes som robila opekanú šťuku s bylinkovo-smotanovou omáčkou, k tomu zemiakovú kašu a polievku fazuľovú s údeným a širokými rezancami, ale ešte stále je čo dojedať, zostal aj vyprážaný kapor a sumec, aj zemiakový šalát 😉

motovidlo
26. dec 2013

Ahojte, chcem sa poradit, ostalo nam vela udeneho, tak chcem robit gulky v zemiakovom cesticku. Mozem ich potom mrazit? A radsej varene alebo pred varenim mrazit?